Şimdi Ara

Hakeme Saldırı:Halil Umut Meler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankara'da dün akşam oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rize spor maçına şiddet olayları damga vurdu. Bitiş düdüğünün ardından saha giren MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'i yumrukladı. Yere düşen Meler etrafını saran kişilerce tekmelendi. Yaşananlar büyük tepki çekti. Başlatılan soruşturmada gözaltına alınan Faruk Koca ve 2 kişi tutuklandı. 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Meler'in tedavi gördüğü hastane önünde açıklama yapan hakemler ise yeni kararlar alacaklarını duyurdu.


    FARUK KOCA:HAKEME TÜKÜRECEKTİM
    sahaya dalarak hakeme yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakeme tükürmek amacıyla sahaya girdiğini söyledi. Gözaltında verdiği ifadede Meler'e tokat attığını söyleyen Koca, "Tokat kırığa sebebiyet vermez" dedi.



    EMRE BELÖZOĞLU İSTİFA MI EDİYOR?


    Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kaldıkları maçtan sonra yaşananlar için "Çok üzgünüm, başka bir şey söylemek istemiyorum." dedi. Belözoğlu'nun istifa kararı aldığı, kararını da kısa bir süre içerisinde açıklayacağı iddia edildi.





    Kaynak:Sözcü,Milliyet,NTV
    Okuduğunuz İçin Teşekkürler.








    Hakeme Saldırı:Halil Umut Meler Hakeme Saldırı:Halil Umut Meler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Birde çocuğu var diye duyar kasıyorlar, madem çocuğu var, maçları doğru düzgün yönetsin, Faruk kocanın ellerine sağlık.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.