Şimdi Ara

Haftalık Canlı Yayın Programımız Yayında (16 - 22 Kasım) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Talha kardeşim elinden geldiğince anlatmaya çalışmış, mevcut sorunlarla ilgili neler yaşandığını. Ersin'i hepimiz çok seviyoruz ama sonuçta özel sektör arkadaşlar. Bazılarınız çalışıyor bazılarınızda işsiz yada öğrenci olabilir ama şunu aklınızdan çıkarmayın, özel sektörde sadece bugün vardır. Belki dün 20 saat çalışıp evinize bile gidememişsinizdir ama yöneticileriniz sizi bugun yaptıklarınızla değerlendirir. Askere gidersiniz döndüğünüzde işinizi, masanızı yerinde bulamayanilirsiniz. Tüm yıl hiç izne çıkmazsınız ama gün gelir ölümüne hasta olup 2 gün rapor alırsınız işte o zamanda sizden kötüsü olmaz. Ya da yıllarca mükkemmel anlaştığınız yöneticinizle birgün fikir ayrılığına düşersiniz, ondan sonra gözünüzün yaşına bakmadan biletiniz kesilir.
    Sonuç olarak özel sektörün en kötü yanı budur, evet Ersin'i herkes çok seviyordu ama Bsc'nin artık onsuz yola devam etmek zorunda olduğu unutulmamalı, Gökhanın yay. Yönetmenliğini ne kadar başarılı yapabileceği tartışılır ama bizim elden geldiğince destek vermemiz gerekli diye düşünüyorum. Tabi seviyeli eleştiri yapan takipçiler ve bu eleştirilere tahammül ederek yaklaşan bsc çalışanları olması kaydıyla :)

    Talha kardeşim twitch yayınlarının kalitesi hakkında naçizane görüşümü belirtmek isterimki öncelikle dün geceki selim abili, gökhan ve senin olduğun yayını severek izledim. Ancak geçen hafta Berilin Fallout4 yayını için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim. Aşırı sıkıcı bir yayın oldu, özellikle Berilin yanındaki arkadaşın aşırı lakayıt tavırları yüzünden 5 dakika dayanabildim, sonra kapattım.
    İçtenlik ve lakayıtlık arasında ince bir çizgi vardır, bu çizgiyi geçmeyen arkadaşların yayın yapmasını tercih etmeyi belirtmek isterim. Talha kardeşim örneğin dün yaptığın star wars battlefront çekimini izledim işten döndüğümde, öncelikle berbat oynadın ardından star wars evrenini katlettin :) koskoca imparatora , dart vaderın yancısı mı bu dedin :) , ama inan hiç sıkılmadım izlerken çünki çok içtendin , bizden biri gibiydin, işte öyle bişey anladın demek istediğimi sen, ben twitche karşı değilim aksine severek izliyorum ama dediğim gibi yayın yaparken belli bir seviyeyi yada çizgiyi aşmamak gerek, burada iş biraz sana ve senin twitch yayını yapan arkadaşları takip etmeni ve geri bildirimleri iyi değerlendirmene düşüyor.
    İşin artık çok daha zor ama üstesinden geleceğini düşünüyorum Talha kardeşim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ersin adamdı .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Beril ile sims 3 wow
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.