Şimdi Ara

Hades [ANA KONU] | Türkçe Rehber (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
17
Favori
17.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 20 deneme sonrası hadesi shield chaos aspect ile kestim ilk olarak ve hiç ölmedim. Geliştirmelerden sonra en kolay boss gibi geldi.

    Sormak istediğim pact de heat i en fazla 1 e fulleyebiliyorum. Bu gelişiyor mu? Ayrıca titan blood gibi bossdan gelen artifactler her silahın ayrı heat seviyesinde tekrardan alınabiliyor mu?
  • Chillout C kullanıcısına yanıt

    Heat'in her 1 artışında boss'lardan gelen kaynaklar yenilenir, yani Heat arttıkça yeni kaynaklar kazanmaya devam edersiniz. Pact of Punishment'ın her şartı Heat'i aynı miktarda arttırmıyor, bazısı +1 arttırırken bazısı +2 veya +3 arttırıyor, Extreme Measure ise her artışta +1 üstüne koyarak +4'e kadar arttırabiliyor.

  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam
  • Dün hades i 4. kez kestim ve bir an önce bu hafta her güne 1 tane sayarak 6 kere daha kesip ilk sonu alıp bitiricem.Sırada çok oyun var yoksa devam ederdim ama oyun tam anlamıyla mükemmel.


    Twin fists ile hep oynuyorum zeus boon u takıp zeusla build e başlıyorum tartarusta ve sonradan poseidon gelirse tadından yenmez oluyo 3 death defiance im kaldı dün hades i kestiğimde o derecede kusursuz oldu:)

  • Selamlar konu baya çökmüş gibi ya, dün hadesi 9.kez kesecektim fakat ilk defa kesemedim theseus a nerdeyse 2 death defiance harcayınca hüsran oldu, bu silahları seçtiğimiz bölgede arkada 3 tane uzun direk gibi farklı renklerde birşey var ve ben yanlışlıkla yanındayken rb ye bastım ve kuru kafayla 8 yazıyor.Sanırım bu oyunu zorlaştırdı bunu nasıl iptal eder ve gene kolay hale getiririm?

  • mrtilhano333 kullanıcısına yanıt

    O 3 direk Skelly'nin ödülleri, sırasıyla 8, 16 ve 32 Heat'de kaçış denemesini başarıyla tamamladığınızda açılıyor. Onlarla etkileşime girmek oyunu zorlaştırmaz, oyunu tek zorlaştırabilecek şey Pact of Punishment'da yapılan değişiklikler olur.

  • CheKD kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ettim hocam 8 kere twin fist ile kestim ama sanırım artık zorlaştı başka bir silaha yönelmem gerekicek gibi hissediyorum 26 saat oldu artık şu 2 kere daha kesipte ilk sonu görsem yeticek bana:)


    bu arada şu silah iyi kullanabilirsin diyebileceğiniz silahlar varmı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtilhano333 -- 11 Ekim 2021; 11:55:10 >
  • İlk bosta hep ölüyorum ne yapmam gerek sizce
  • Stygian ve Adamant Rail'i geliştirmediyseniz ikisi de hızlı ve etkili silahlar, bunlara bakabilirsiniz. Shield of Chaos'u kullanmaya alışırsanız hem saldırı hem de savunma avantajı sağlar, güzel silahtır. Heart-Seeking Bow ve Eternal Spear'ın güzel aspectleri var, tablolarını incelemenizi tavsiye ederim. Kullandığınız Twin Fist hızlı silah ama daha hızlısını istiyorsanız dediğim gibi Adamant Rail'e bakabilirsiniz.


    @mdiler27 Konudaki Mirror of Night başlığı ve her silahın kendi başlığına bakıp geliştirmeler yaptıkça oyunu daha rahat oynarsınız, özellikle Mirror of Night'da Death Defiance gibi can alıcı özellikleri açarsanız oyun kolaylaşır.

  • Konuyu sürekli ben hortlatıyorum fakat artık sona erdi.Oyunu dün itibari ile bitirmiş bulundum zaten 10 a kadar oynayacaktım ve ilk sonu gördüm mutlu son ile kapatmış oldum.1 gün 12 saatlik sürede bitirmişim ama çokta üzerine düşmemiştim zaten.Oyun başlı başına bir harikaydı oynamaya başlamadan bu konuya uğrayıp mesajımı gören herkese şimdiden tavsiye ederim.Ayrıca @CheKD adlı arkadaşımızın hazırlamış olduğu detaylı rehber a dan z ye size hades yolunda yardım edecektir.Herkese iyi forumlar.

  • İlk önce yayın gizli silahını açmaya odakların. Oyun çok kolaylaşıyor. Yayın gizli özelliği ile sadece Zeus u kullanarak oyunda çok çok rahat ileryelebilirsiniz.
  • CheKD kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Ben başlayalı bir kaç gün oldu elimde 2 tane titan blood ve 1 tane ambrosia var bunları nasıl kullanıcam. Burada bir arkadaş yazmış skelly ile konuşunca geliştirme açılıyor diye fakat hala açamadım ben. Bütün silahlarımı açtım ve Minatour ile dövüştüm. Son bossa geldiğimizde mi açılıyor? Teşekkür ederim.

  • Tlhsbt kullanıcısına yanıt

    Titan Blood silahları geliştirme için kullanılan bir kaynak, konuda her silahın ayrı bir başlığı bulunuyor. Başlıkları inceleyerek daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ambrosia ise oyunda etkileşime geçebildiğiniz ve Nectar verebildiğiniz karakterlerle ilişkinizi iyice kuvvetlendirdiğinizde son olarak verebileceğiniz bir hediye. Bu hediyeyi verdiğinizde çoğu zaman o karakter ile aranızdaki bağ en yüksek seviyeye çıkıyor ve bu durum ana görevler, yan görevler, oyunda alacağınız companionlara kadar birçok şeyi etkiliyor. Detaylı bilgi için Yan Görevler ve Companionlar başlıklarına bakabilirsiniz, ana hikayedeki gereksinimleri için ise Ana Hikaye başlığını kontrol edebilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 1 Aralık 2021; 17:44:0 >
  • Hidden Aspectler için önce mizragininkini açmamız gerekiyor, onun için de çeşitli silahların Zagreus olmayan 5 aspect'ini açıp Achilles ile konuşmamız gerekiyor.
    Doğru anlamış mıyım?
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

    Evet, diğerlerini açmak için ilk önce Guan Yu Aspect'ini açmak lazım.

  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, o şekilde yapabildim sonunda.
  • Bu yılbaşında %50 indirim görür mü acaba?
  • evet ihtimali var ama gamepass te mevcut sanırım

  • mrtilhano333 kullanıcısına yanıt
    Gamepass e türkçe yama kuramayacağım için almayı düşünüyorum hemde bayadır oynamak istiyordum değecek bir oyun
  • 21. denemede Hades'e geldim, 1 kez kestim diğer canının yarısında öldüm. Öyle güzel boon kombinasyonu denk gelmiş ki Asterius ve Theseus'u ilk karşılaşmamda kesip Hades'e kadar geldim. Artemis - Zeus ağırlıklı, Chiron Aspectli Heart - Seeker Bow.
    Hala Shield ve Bow dışında diğerlerine alışamadım, bunlar çok daha uygun geldi bana.
    En iyi aspectler hangileri bu arada herhangi bir silahta? Şimdilik sadece Chiron Aspecti açıp 1 kademe yükselttim, özellikle bosslarda çok kolaylaştırıyor işi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.