Şimdi Ara

Habersiz Kablo Değişimi ve İnternetsiz Kalmam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Yıllardır Turknet kullanıyorum aynı hat üzerinden VDSL olarak ve hat değerlerim de düzgündü. Dün İnternet gitti ve Aparmanın kutusuna baktığımda yeni bırakılmış bir hat gördüm. Turk telekom'un adımızı yazıp bıraktığı bir not vardı üstünde. Turknet'den bunun düzeltilmesi için çağrı açmak istedim ama bölgede çalışma var diyor dünden beri çağrı açamıyorum da. Bölgedeki çalışma ile benim açmak istediğim çağrı başka ama hiçbir şekilde benim çağrı açmama izin vermiyor sistem. Düzgün çalışan interneti habersiz ve bir talepte bulunamama rağmen bozup gitmişler. Kapalı sıva ve daire giden kabloyu bulamıyorum. Kendimde takamadım kabloyu.Ne yapmalım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themeggem -- 1 Temmuz 2020; 11:40:29 >



  • Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik ekiplerimize ve saha ekiplerimize iletebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Aynı durum bendede var kablonun üstünde yeni bağlatan kişi için bilgi yazıyor ama benimkine temas etmiş büyük ihtimalle internetim şuanda hız düşüşü ve crc almakta ve bıktım artık bina girişi kutusunda sorun var büyük ihtimalle ama gelen ekip ona bakmadı bile.Türknet müşteri kaybetmeyi hak ediyor.Çünkü sorun çözmek diye bir şey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.