Şimdi Ara

GÜVENLİK KAMERA SİSTEMLERİ ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GÜVENLİK KAMERA SİSTEMLERİ ANKARA

    Güvenlik Kamera Sistemleri İnsanların Yaşadıkları Yerlerde Güvenliklerine Katkı Sağlar , İş yerinde , Apartman da , Şehir Merkezlerinde , Ev de , Yolda , Otopark da , Ofisinizde , İşletmelerin Müşterilerini Kontrolünde , Fabrikaların Personel Çalışma ve Güvenliğinde Gece Gündüz 7/24 Kayıt Yapar Anlık veya Canlı Olarak İzleme İmkanı Sağlar . İnternet Bağlantısı Sayesinde Bilgisayar ve Cep Telefonu Üzerinden Her Zaman Her Yerden Güvenlik Kameralarınızı İzlemenizi Sağlar .

    Birinci Sınıf Güvenlik Kamera Sistemlerini Ankara’ da Ekonomik Fiyat Seçenekleri ve 2 yıl Teknik Servis Garantisi İle Sizlere Sunuyoruz.Güvenlik Kamera Sistemi Montaj Kurulum hizmeti Almak içinhttp://www.gokturkelektronik.net/service/guvenlik-kamera-sistemleri/ İnternet sitemizden bizlere ulaşabilirsiniz , Ayrıca İnternet Sitemizden Güvenlik Kamera Sistemleri Hakkında Yazılmış Tüm Yararlı bilgileri de öğrenebilirsiniz.

    Firmamızın Kullanmış Olduğu Güvenlik Kameraları , Kayıt Cihazları , CCTV Kabloları Birinci Sınıf Kalitededir . Güvenlik Kamera Sistemi Kurulumu , Montajı ve Arıza Bakım Aşamalarında Müşterilerimize Makul Ekonomik Fiyatlar Sunmaktayız . Güvenlik Kameralarımız %40 Yerli %60 İthal Kendi Ürünlerimizdir İç Ortam , Dış Ortam Estetik Özellikte Su Geçirmez ve Hepsinde Gece Görüş Özelliği Bulunmaktadır.

    Kayıt Cihazlarımız da ise HDMI Çıkış , Seeped Dom PTZ hareketli Kamera Bağlantısı Özelliği ve Ses Kayıt Özellikleri Desteklemektedir . Türkçe Menü Özelliğine Sahiptir , Kolay Bir Şekilde Kameralarınızın Geçmiş Kayıtlarını İzleyebilir , Yetkili Mercilere Görüntüleri Ulaştırmak içinde Harici Bir USB Kaydedebilirsiniz. Uzaktan İzlemede de Sektörde En İyisi Olan XMYE Yazılıma Sahiptir Dünyanın Her Yerinden Güvenlik Kameralarınızın Canlı ve Kaydedilmiş Görüntülerini İzleyebilir Güvenlik Kameralarına Ses Kartı Takılmış İse Cep Telefonundan Ortamın Sesini’de Dinleyebilirsiniz .

    Bizden Satın Alınan Montajı Yapılan Güvenlik Kamera Sistemlerine 2 Yıl Faturalı Garanti Belgesi Verilmektedir . Güvenlik Kamera Sistemlerinizde Arıza Olması Durumunda İş Yoğunluğuna Bağlı Olarak 24 Saat İçerisinde Servis Hizmet Sağlamaktayız , Ayrıca Garanti Kapsamında Olan Güvenli Kamera Sistemlerinin Arıza Yapması Durumunda Müşterilerimizin Mağdur Olmaması İçin Arızalı Kamera Garantiye Değişime Giderken Yerine Kamera Takılarak Mağduriyet Giderilir .Güvenlik Kameralarının Özellikleri Nelerdir ?

    Güvenlik Kameraları Minimum 5 Maksimum 25 Gün Süre İle Kayıt Yapmaktadır. Sistem İçerisinde Kullanan HDD Kapasitesine Göre Değişmektedir.
    Her an Gibi Bir Olay Durumunda Kendinizi Savunmanız için Güvenlik Kameralarının Görüntülerini Harici USB bellek Dosyasına Aktarabilirsiniz.
    Kamera Sistemine Harici Ses Kartı Takılarak Aynı Anda Hem Görüntü Hemde Ses Kayıt Yapabilirsiniz.
    Güvenlik Kamera Sistemine İnternet Bağlantısı Yaparak Her yerden Cep Telefonu ve Bilgisayardan Seyredebilirsiniz.
    Dış Ortam Bullet Kameraları Su Geçirmez Özelliği Bulunmaktadır , Bu Yüzden Her Ortama Rahatlıklı İle Monte Edilebilir.
    Bullet Ir Güvenlik Kameralarında Gece Görüşü Özelliği Bulunmaktadır.

    Ankara Güvenlik Kamera Sistemi Kurulumu

    Güvenlik Kamera Sistemi Maliyeti Kurulması İstenen Mekana Projeye Göre ve Malzemeye Göre Değişiklik Göstermektedir.Evlerimizin İş yerlerimizin Binalarımızın Güvenliğini Önemli Ölçüde Katkı Sağlayan Kamera Sistemlerinin Seçimini Yaparken Çok Titiz ve Detaylı Araştırması Gereken Bir Durumdur.Günümüz Teknolojisi Çok Hızlı Gelişmesi İle Yüksek Çözünürlük Kalitesinde HD Video Görüntüsü Sunan Bir Çok Marka Çeşit Kamera Sistemi Bulunmaktadır.Güvenlik Kamerası Sisteminde Seçim Yapabileceğimiz İki Farklı Teknoloji Vardır.

    AHD GÜVENLİK KAMERA SİSTEMLERİ ANKARA

    AHD HDCVI kamera teknolojisi Bir Diğer Bilinen Adı İle (CCTV) Kameralardır ,En Çok Tercih Edilen Güvenlik Kamera Sistemi teknolojisidir. , Fiyatlarının Uygun Olması ve Yüksek Görüntü Kalitesi Sunmasından Dolayı Tercih Edilmektedir. AHD – HDCVI Kamera Sistemi Ev, Bina, İş yeri , Site , Fabrika, Cami Gibi Yerlerde Kullanılması Gereken Kamera Teknolojisidir.
    AHD –HDVCI Kamera Teknolojisinde Mülkünüzü Telefondan , Bilgisayardan Seyredebilirsiniz + olarak Ses Kayıt Özelliği de Ekleyebilirsiniz. HDVCI teknolojisinde Her Bir Güvenlik Kamerası için Kamera Sisteminin Merkez Odasına 1 Adet Kablo Hattı Çekilir. 100 Metre Mesafe de 4+1 CCTV Kamera Kablosu Çekiminde Kamera Sorunsuz Çalışmaktadır , 100 metre ve Üstü Mesafeler Kablo Metrajı Uzadığı İçin Kablonun OHM direnci Düşer ve Gece Görüntüsünde Kameranın Led’leri Yanmaz Bunu Önlemek İçin Sadece Kuaksiyel Kablo Çekilir ve Kameraya En yakın Yerden Enerji Alınarak Adaptör İle Kameranın Voltajı Beslenerek Sorunsuz Çalışması Sağlanmaktadır.

    Ayrıca AHD Güvenlik kamera Sistemi Teknolojisi Apartmanlarda Buluna Merkezi uydu sistemi ne Bağlantısı yapılarak Daire içerisinden çevre güvenlik kamera sistemini her mülk sahibi evinden seyredebilir , Sistem alt yapısı destekliyor ise Görüntülü diafon sistemi ne bağlantı yapılarak Daire içerinde apartman kameralarını da izleyebilmektedir.Kısaca AHD HDCVI güvenlik kamera Teknolojisinin Avantajı Fiyatının Uygun Olması , Montaj ve Bakımının kolay olması Uzun mesafelerde Rahatlıkla Görüntü Çözünürlüğü ve Donma gibi Olaylar Olmaması gibi bir çok avantajı bulunmaktadır.

    AHD HDCVI SİSTEMİNDE ( DVR ) KAYIT CİHAZI KURULUMU

    AHD HDCVI Güvenlik Kamerası Teknolojisin de DVR Kayıt Cihazı Kurulumu Yapmadan Önce Güvenlik Kameralarından Gelen Kablolar ‘ BNC ‘ ve Power Jack Bağlantı Kablolarının Bağlantısı Yapılır ve Daha Sonra DC Adaptör ile Kameralar Enerji Verilir.DVR Kayıt Cihazının Kapağı Açılarak Kayıt Yapması İçin HDD bağlantıları Yapılır.DVR HDD bağlantısı Yapıldıktan Sonra Kayıt Cihazının Üstünde Yazan Uygun Değerdeki Adaptör ile Bağlantısı Yapılır.Uygun Olmayan Bozuk , Düşük Amper de Takılan Adaptörler de İleri Zamanlarda DVR’de Kayıt yapmama Kesik Kayıt Yapma Sorunu Ortaya Çıkmaktadır.

    DVR Enerji Verildikten Sonra HDD Format İşlemi Yapılır , Format İşlemi Bitip Kayıt Cihazı Açılıp Kapandıktan İlk İş Olarak Tarih ve Saat Ayarlarının Yapılması Gerekir.Zaman Ayarları Bitimin Güvenlik Kameralarından Gelen Kablolar DVR Kayıt Cihazına Bağlanarak Görüntü Aktarımı Sağlanır , Tüm Ayarlar Kontrol Edilip Sorunsuz Bir Şekilde Teslim Edilerek Kullanıcıya Tanıtımı Yapılır

    P GÜVENLİK KAMERA SİSTEMLERİ ANKARA

    IP Güvenlik Kamera Sistemleri Network Kamera Sistemi Olarak da bilinmektedir.Bilgisayar Mantığı İle Çalışan IP Kameralar Görüntü Aktarımını Cat 6 Kablo İle Sağlamaktadır. IP kamera Sistemi AHD HDCVI Kamera Teknolojisinden Farkı Kablo Tesisatının Kolay Olması ve 5 MP Görüntü Çözünürlüğüne Kadar ulaşması ve Fiyatının Yüksek Maliyetli olmasıdır. Ip Kameralar Yüksek Maliyetli olduğundan dolayı Devlet Kurumları ve Bir Çok İlde İşletmesi Bulunan Firmalar Ip Güvenlik Kamera Sistemini Tercih Etmektedir.

    IP GÜVENLİK KAMERA SİSTEMİ KURULUMU

    IP Güvenlik Kamerası en fazla 75 metre mesafeye kadar çalışmaktadır , 75 metre ve üstü mesafelerde montajı olur ise gece görüntüsü zayıf ve görüntüde bozukluk meydana gelmektedir. Ip kameralardan Gelen Cat 6 Kablo En yakın siwich de Toplanır ve Siwich Çıkışından Bir Tane Cat 6 Kablo Kayıt Cihazına Bağlanarak Tesisat İşlemi Biter.

    ( NVR ) IP KAYIT CİHAZI KURULUMU

    IP Kayıt Cihazları NVR olarak Adlandırılmaktadır . NVR kayıt cihazlarının iki türde vardır POE ve POE olmayan POE’nin Anlamı Fazla teknik bilgiye girmeden sizlerin rahat anlaması için enerjidir , IP güvenlik kameralarına Enerji kablosu çekmeden Çalışan Sisteme POE denilmektedir.Daha Detaylı bilgi için PoE Sistemler ile ilgili yazımıza Buradan Ulaşabilirsiniz. NVR kayıt cihazına enerji verilip HDD format ve tarih saat ayarı yapıldıktan sonra ıp kameraların Görüntüsünü ekrana alma işlemi sağlamaktadır.

    IP KAMERALARI NVR KAYIT CİHAZINA IP EKLEME

    Ip kamera sistemi kurulumundan sonra en hassas işlemdir , NVR Kayıt cihazının modeline göre ayarlar kısmı değişik olabilir ama genel aynıdır.Menü içerisinde Ağ bölümüne içinde Tarama bölümü başlatılarak sistem de bağlı olan IP kameralar bulunur.Her bir güvenlik kamerasının Bir IP adresi vardır , Örnek Olarak 192.168.1.10 Bu IP Tespit edilir aynı Ip adresinden var ise çakışma olacağı için değiştirilerek Sisteme eklenir ve Görüntü Alımı Sağlanır.

    KAMERA SİSTEMLERİ ANKARA

    Ankara’da Güvenlik Kamera Sistemi Alanında Hizmetlerimiz ;

    Ankara Güvenlik Kamera Sistemleri Firması olarak Ip güvenlik kamera sistemi kurulumu AHD güvenlik kamerası kurulumu , Güvenlik kamerası arıza bakımı , Güvenlik kamerası ilave , Güvenlik kameralarının yıllık bakımı , Güvenlik kamerası yer değişimi ,Kayıt Cihazı Yer Değişikliği , Güvenlik Kamera Sisteminin Başka bir yere taşınması , Güvenlik kameralarını devreye alma gibi bir çok hizmetimiz bulunmaktadır . Ankara geneli tüm ilçelere Güvenlik Kamera Sistemleri hizmeti vermekteyiz Hafta içi 7 gün bizlere ulaşabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.