Şimdi Ara

Gülegüle Bad Company 2, Hoşgeldin Battlefield 3 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Ben bunu yapabiliyorum demiyorum zaten, o yazdığımdan bunu anlaman çok büyük yetenek olsa gerek. Örnek istiyorsan git Crysis 2'ye bak. İster tek kişilikte, ister çokluoyuncuda. Bir tane anlamsız ifade bulamazsın.


    Bende anlamsız ifade olur demedim zaten biraz abes ve komik olur dedim. yetenek konusundan bende geri kalır yanın yok maşallah.
    evet, abes olur çünkü tek bir kelime ile ifade edilen kelimeler var.
    revives : ölmek üzere olan adamı canlandırma
    spots : düşmanın yerini işaretleme
    bunları belki daha kısa yapabilirsin ama yine tam yerine oturacak bir kelime bulmak zor oluyor. Bende bunların Türkçe olmasını veya Türkçe kaşılığı güzel terimler kullanılmasını isterim ama gel gör ki ancak bu kadar oluyor . en azından şimdilik böyle.

    not : BSC yi bu kadar iyi takip ettiğine göre kesin kayıtlı birisin neden üye girişi yapıp yorum atmıyorsun? Korkmana gerek yok. Biz medeni insanlarız, saygı çerçesini aşmadan konuşuruz !




  • Bu BSC Mİsafiri ya misafirliğini bilse ya da Kendi hesabıyla login olup yorumlarını öyle yazsa ne güzel olur. Gerçi kim olduğunu biliyoruz ;)
    Oraya buraya saldırmaktansa kendi de güzel bi video yapsa biz de onun konusuna gizli girip yorum yapsak :D acınacak haldesiniz.
  • konuyu hortlaşmış olmuyayım ama güle güle bc2 hoşgeldim bf3 derken bu başlık zamanında iyi bir başlık fakat bf3 çıktıktan ve bugüne kadar oynandıktan sonra bir çok arkadaşımız tam tersi düşünüyordur bence şimdiki başlık güle güle bf3 gelsin efsane bc2 :)))) şahsen bf3 beklediğim gibi çıkmadı.ben bc3 bekliyorum çıkarmı bilmem ama bc2 ztn çok güzel zevkli takım oyunu ön planda olan sürekli bir aksiyon savaş hali süper oyun kanımca adminlere bir kaç msj yazdım aslında bf3 bc2 anketi yapsalar çok merak ediyorum nasıl bir sonuç çıkar acaba
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.