Şimdi Ara

Guild Wars 2 ye Başladım Ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 hafta önce gw2 satın aldım. Oyunu almadan önce videolarını izledim ve çok beğendim. Oyundaki thief, elementalist, mesmer ve ranger karakterlerini denedim ve hiçbirini 8lvlden yukarı çıkaramadım. Oyun gerçekten değişik ama sizi bu oyuna bağlayan nedir? Level atlıyorum ama geliştiğimi hissettirmiyor, skiller hep aynı kalcak vs. Pvp bölümüne girdim bütün herşey açıktı ama yeni gelen şeylerde beni oyuna bağlamadı. Ben mi çabuk sıkıldım yoksa oyunmu genel olarak böyle? Bide hangi karakteri ve ırkı oynıcağına insan hiç karar veremiyor..



  • Genel olarak hem pve hem pvp kısmında çok fazla gelişim gösteremiyorsun oyunda.İlk başlarda kullandığın silağa göre tüm skilleri açıyorsun zaten.Utility skilleri'de açılıyor yavaş yavaş levela göre.

    Birde oyunu iyice araştırıp başlasaydınız keşke.End game'e kadar olan pve kısmı (Eventtır , diğer mmorpgler gibi quest olmamasıdır vs) , oynanışı , grafikleri gerçekten çok iyi.AMA muhtemel son levela gelip 1 haftada item dizip pve kısmını bırakıcaksınız.Sonra wvwvw yapıp * bunun bana bir getirsi yok ki* deyip spvpye yöneleceksiniz.Ve bunda da *herkes eşitse ve skiller belliyse ne anlamı varki* diyeceksiniz.

    Şahsen gw1'den itibaren bekliyordum oyunu.7-8 ay kadar da oynadım ama spvpnin ilk oyundan geride olması , oynanış ve genel olarak oyunun yapısından dolayı pve yapma isteği ama içerik olmamasından dolayı yapamama ve 3W'nin *bana göre* tam bir fiyasko olmasından dolayı bıraktım.Ayrıca A.net'in sürekli bug fix şeklinde patch çıkarmaları da gına getirdi.Bir süre sonra hani içerik nerde diye sorar olduk.

    Kısaca ; sadece eğlenmek için oynarım , zaten zamanım yok 1-2 el atar çıkarım diyorsanız oynamaya devam edin(sPvp için söylüyorum özellikle).Çok fazla oynamadığınız sürece sıkmaz oyun.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.