Şimdi Ara

GTX590 ve EVGA Kalite Budur!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deleted User

    [Deleted by Admins]
    quote:

    3.parti soğutucular takılerken ya da soğutucu sökülüp çıkartılırken karta herhangi bir zarar gelmesi durumunda ürün garanti dışı kalacaktır.

    Burası türkiye bu yüzden bu sebeple ne kartlar yanacak garanti dışı bırakılacak göreceksiniz. Hatta soğutucuyu değiştirmeyi geçtim, kartın macununu değiştirirken karta zarar verdiniz diyerek kartları yine garanti dışı bırakacaklardır. Böyle bir esneklik ancak avrupada kullancıya hizmettir bizim ülkemizde ise sadece distirbitörlere hizmettir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Nimbus -- 7 Şubat 2013; 14:52:34 >
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vektron Elektronik

    Ocak ayında EVGA ile distribütörlük anlaşmasını imzalamış bulunmaktayız.

    Bu konu ile ilgili basın bülteni bu hafta içerisinde yayınlanacaktır.

    Aradan bu kadar zaman geçmesinin en büyük nedeni EVGA ile oturup uzun bir süre Türkiye pazarını tartışmış olmamız ve kendilerine detaylı olarak Avrupa ve Amerika pazarından ne kadar farklı olduğumuzu kendilerine anlatmış olmamızdır. Bunu yapmaktaki tek nedenimiz EVGA ile uzun soluklu bir çalışma yapmak istememizdir.

    Bu haber çok iyi oldu

    EVGA ya birçok defa mail atmıştım, kimbilir daha benim gibi kaç kullanıcı, ülkemize gelmeleri konusunda ikna mailleri atmıştır. Bu sinerjinin sonuç vermesi güzel oldu.

    Fiyat politikasınıda doğru uygularsa Vektron Elektronik, başka markaya ne hacet




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vektron Elektronik

    Ürünlerin garantil dışı kalma konusu tamamen üreticinin tercihine kalmıştır. Kaldı ki yukarıda alıntısını yapmış olduğunuz cümle EVGA'nın bize özellikle belirtmiş olduğu ve Amerika dahil tüm pazarlarda geçerli olan bir kuralıdır.

    Belki başka distribütörlede dediğiniz gibi "keyfi" garanti dışı bırakmalar söz konusu olabilir ve bunu yaşamış da olabilirsiniz. Ancak bizim diğer distribütörler konusunda herhangi bir yorum yapmamız mümkün değil. Vektron Elektronik olarak özellikle ekran kartı, ram, SSD gibi ürünlerde oluşmuş fiziksel hasarlar detaylı bir şekilde fotoğraflanarak üreticiye gönderilir ve onların onayı alınır. Bu onay alınmadan ya da üretici garanti kapsamı saymadan asla keyfi bir işlem yapılmayıp ne gerekiyorsa o yapılmaktadır.

    sıvı soğutmalı ekran kartlarını isteğe göre mi getirteceksiniz? eğer öyle bir durum olursa firma isteği üzerine mi yoksa size başvurup sadec bana veya bir kaç kişiye getirebilir misiniz?




  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.