Şimdi Ara

GTA V'in PC Sürümünden Enfes Ekran Görüntüleri Yayınlandı! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arabalar xenon farlı resmen
  • Küçük çocukların oyuncak kapıştırır gibi hala Konsol, PC tartışması yapanlar var, çok komik görünüyorsunuz cidden. Alt tarafı oyun arkadaşım. Biri konsoldan keyif alır diğeri PC den. Ne olmuş yani 2 tane efekt fazla görsen? Oyunda Profesyonel falan mı oluyorsun bir ayrıcalığın mı oluyor. Biraz ciddileşin, bu durumda olmanız yararınıza değil,aksine firmaları daha da para göz yapıyor. Sonra da bol bol Remake ve erteleme görüyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Great.Wave -- 28 Mart 2015; 15:26:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gamer Man

    quote:

    Orijinalden alıntı: ankara

    Oyunu sırf 4K için birde PC'de enfes olan gta Multi online için alıyorum.<br><br>Konsolda oynamıştım saçma sapan kontrolcü ve 15 FPS'ye kadar düşmeler beni konsoldan tamamen soğuttu.


    Senin ya gözlerinde yada konsolunda sorun var.

    Konsolda 24 fpsye kadar düşüyordu çoğu yerde bu yüzden Rockstar 1.08 patch çıkarıp bazı ayarları kıstı.Senin konsolun overclocklu herhalde

    @esmerbuyucu

    Adamın hem Türkçesine kulp buluyorsun hem de benim Türkçemi sorgulayamazsın diyorsun.Kafalar 1 milyon galiba Hiçbir sebep yokken gelip burada PC'cilere saldırıyorsun ondan sonra birde karşı savunmaya geçiyorsun.Sana mı soracağız abisi ister klavye-fare ile oynarız istersekte gamepad ile oynarız seni geren nedir bu kadar? Baksana sen dalgana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 28 Mart 2015; 15:34:33 >




  • PS4 ile arada pek bi fark göremedim 4K geliyor tek farkı o birde 60 FPS PC tarafında tek kıskanacağım nokta 60 FPS çalışması sanırsam.Neyse PC ci arkadaşlara keyifli oynamalar umarım adam akıllı optimizasyonla gelirde beklediğinize değer güzel güzel oynarsınız.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İsterseniz guitar hero kontrolcüsüyle oynayın. Beni hiç ilgilendirmez.

    Fakat kontrolcüyle oynamayı kötüleyen bazı kişiler gelmiş kontrolcüyle de oynarız diyor. İlk önce kendinizden emin olun ki başkalarını sorgulayın.

    Lafı kendi üzerine alınıp yorum yapanlar neyin kafasındasınız? Sizi enterese eden bir durum mu var? Yoksa bir öyle bir böyle diyen kişileri seviyor musunuz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce ps4'te oynadım.Daha önce oyunu ps3'te bitirdiğim için grafiklere aşinayım.ps4'te araçlar , bitkiler ve nesneler birdenbire detaylanıyor.Uzaktayken detaysız yakındayken daha detaylı gözüküyor.Bu da göze hoş gelmiyor.ps3'te olan gölge sorunu ps4'te aşılamamış.Onun dışında olumsuz birşey göremedim.
  • Bi gelemedi be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    İsterseniz guitar hero kontrolcüsüyle oynayın. Beni hiç ilgilendirmez.<br> <br> Fakat kontrolcüyle oynamayı kötüleyen bazı kişiler gelmiş kontrolcüyle de oynarız diyor. İlk önce kendinizden emin olun ki başkalarını sorgulayın. <br> <br> Lafı kendi üzerine alınıp yorum yapanlar neyin kafasındasınız? Sizi enterese eden bir durum mu var? Yoksa bir öyle bir böyle diyen kişileri seviyor musunuz?


    Birincisi kontrolcüyü kötüleyen olmadı sana verilen cevapların hiçbirinde. Sen demişsin ki "sen önce sırtındaki kamburu düzelt sonra 60 fps den bahset puahahah." ben de cevaben pc ye de kontrolcü takılabiliyor isteyen takar kontrolcüsünü yayıla yayıla PC de oynar. daha sonra ilk saldıran, senin tabirinle bir öyle bir böyle diyen sen oldun ve dedin ki "Kontrolcü sizin neyinize..." Yani burada tek saldıran, polemiğe girmeye çalışan sensin. Ve ayrıca mesajını ilk yanıtladığın kişi pc-konsol arasındaki rahatlık farkını eleştirmemiş, oynanabilirlik, fps değerlerini eleştirmiş. ona da ilk saldıran sen olmuşsun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    İsterseniz guitar hero kontrolcüsüyle oynayın. Beni hiç ilgilendirmez.<br> <br> Fakat kontrolcüyle oynamayı kötüleyen bazı kişiler gelmiş kontrolcüyle de oynarız diyor. İlk önce kendinizden emin olun ki başkalarını sorgulayın. <br> <br> Lafı kendi üzerine alınıp yorum yapanlar neyin kafasındasınız? Sizi enterese eden bir durum mu var? Yoksa bir öyle bir böyle diyen kişileri seviyor musunuz?


    "İsterseniz guitar hero kontrolcüsüyle oynayın. BENİ HİÇ İLGİLENDİRMEZ demişsin." ama ondan önceki bir mesajın da da kontrolcü sizin neyinize diyerek aslında bunun seni ne kadar da çok ilgilendirdiğini açığa vurmuşsun. Kısacası kendinle çelişip duruyorsun millete saldıracağına git nerede oyununu oynamak istiyorsan oyna. Burada milletin keyfini kaçırma.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Yıl olmuş 2015 hala konsol PC tartışması yapan ufak çocuklar var.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyun ertelendikçe ortamlar daha da gerilmiş buralarda
  • PC için GTA V'nin gelmesine sayılı günler kalmış çoluk-çocuk hasedinden çat-çat-çatlıyor. Trolluk diz boyu, (Herkesi memnun etmek mümkündür, yalnız haset edeni tatmin etmek zordur. Çünkü o, haset ettiği şeyin yok olması ile ancak memnun kalır.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLoCo -- 30 Mart 2015; 13:46:38 >
  • gelmesi konusunda sabırsızlanıyorum ama sıkıntıları büyük olacak gibi .
  • Güzel görünüyor. Çizim mesafesi de güzel. Şimdi geriye 14 nisanı beklemek kalır. :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LawMyLife

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: speederly<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: mevsres<br><br>Sonra da PC'ler konsolları ezip geçiyor dediğimiz zaman insanların zoruna gidiyor. :) Siz konsol kullanıyorsunuz diye yalan söyleyip onu savunmak zorunda değilsiniz. Biraz mantıklı düşünün 1080p 60 FPS oyun oynatamayan ve 8 sene önce çıkmış konsollarda olduğu gibi hala 30 FPS'ye muhtaç bırakan yeni nesil konsollar çıkardılar ve siz hala savunuyorsunuz. <br>Şimdi GTA 5'in 60 FPS'de vereceği keyfi bir düşünsenize.</blockquote><br><br>sen önce sırtındaki kamburu düzelt sonra 60 fps den bahset puahahah.</blockquote><br><br>Ben de pc oyuncusuyum gel bakalım yan yana duralım kimin fiziği daha düzgün :D zuhahaha


    sen pc basında gta 4 ü modlu oynarken ben spor yapıyordum yan yana durursak ilk insan gibi kalırsın yanımda .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Biz PC oyuncularının en azından bilinçli PC oyuncularının dileği tabii ki, piyasada çok iyi bir konsolun yine bu ve benzer fiyatlarıdan satılmasıdır.
    > Sebep ?
    > Piyasada Rekabetin olması, uygun fiyatla oldukça yüksek kalitede oyunların olması en önemlisi , Nvidia - AMD gibi firmaların bir ekran kartına 1000 dolar istemek gibi cüretlerinin olmaması olacaktır ki...
    > Ne yazık ki olmadı. Belli mi olur belki 2 yıl belkide 3 yıl sonra 4K veya 8K destekli konsollar çıkarabilirler. Oldukça fazla "Rekabetin" olduğu piyasada kullanıcı kazanır. Şimdi ki, piyasada kazananlar belli değil mi ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: speederly

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: mevsres<br><br>Sonra da PC'ler konsolları ezip geçiyor dediğimiz zaman insanların zoruna gidiyor. :) Siz konsol kullanıyorsunuz diye yalan söyleyip onu savunmak zorunda değilsiniz. Biraz mantıklı düşünün 1080p 60 FPS oyun oynatamayan ve 8 sene önce çıkmış konsollarda olduğu gibi hala 30 FPS'ye muhtaç bırakan yeni nesil konsollar çıkardılar ve siz hala savunuyorsunuz. <br>Şimdi GTA 5'in 60 FPS'de vereceği keyfi bir düşünsenize.</blockquote><br><br>sen önce sırtındaki kamburu düzelt sonra 60 fps den bahset puahahah.


    Yalnız yayılarak oynamak ta zararlı. Zira bel fıtığına kadar gider o şekilde oynamak. Dolayısıyla en mantıklısı ve doğrusu dik oturarak oynamaktır.

    Not: Yayılarak oynuyorum. Yukarıdakilerin tamamı doktora ait cümlelerdir. Milleti yanlış yönlendirmeyin "höööö biz yayılıyoz!" diye. İyi bir şey değil yani, kendimden biliyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 15 gün kaldı oyunun çıkışına. Valla bu saatten sonra bir erteleme daha yaparlarsa millet iyi söver Rockstara:)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    Ertelenme haberi gelmedi hala herhalde 1 Nisan'a saklıyorlar.

    Ertelenirse sende zil takıp oynarsın. Bu kadar belli etme bence PC'ye düşman olduğunu Anladık konsolun var Allah güle güle kullanmayı nasip etsin ama PC'yi yerden yere vurmana gerek yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: speederly

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: LawMyLife<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: speederly<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: mevsres<br><br>Sonra da PC'ler konsolları ezip geçiyor dediğimiz zaman insanların zoruna gidiyor. :) Siz konsol kullanıyorsunuz diye yalan söyleyip onu savunmak zorunda değilsiniz. Biraz mantıklı düşünün 1080p 60 FPS oyun oynatamayan ve 8 sene önce çıkmış konsollarda olduğu gibi hala 30 FPS'ye muhtaç bırakan yeni nesil konsollar çıkardılar ve siz hala savunuyorsunuz. <br>Şimdi GTA 5'in 60 FPS'de vereceği keyfi bir düşünsenize.</blockquote><br><br>sen önce sırtındaki kamburu düzelt sonra 60 fps den bahset puahahah.</blockquote><br><br>Ben de pc oyuncusuyum gel bakalım yan yana duralım kimin fiziği daha düzgün :D zuhahaha</blockquote><br><br>sen pc basında gta 4 ü modlu oynarken ben spor yapıyordum yan yana durursak ilk insan gibi kalırsın yanımda .


    Aaa sen insanmıydın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.