Şimdi Ara

GTA V'den PC'ye Özel Ekran Görüntüleri! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • benim laptop gta 5 i oynatmaz.
    yeni laptop alayım desem 3000tl vermek lazım
    ps4 alsam daha ucuza gelir de klavye ile oynaması güzel bu oyunu bence. ya da hep klavyeye alıştığımdan gamepad zor geliyor.
    bi oyun için de ps4 alınmaz.
    1000 tl ye ikinci el alınabilir. 110 tlye oyunu al 1110 tl.
    laptopu yenilesek en az 2500-3000 tl. ikinci el sağlam laptop alsak o da en az 2000 tl olur.
    kafam döndü bu ne la
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nocnoc

    benim laptop gta 5 i oynatmaz. <br> yeni laptop alayım desem 3000tl vermek lazım<br> ps4 alsam daha ucuza gelir de klavye ile oynaması güzel bu oyunu bence. ya da hep klavyeye alıştığımdan gamepad zor geliyor.<br> bi oyun için de ps4 alınmaz. <br> 1000 tl ye ikinci el alınabilir. 110 tlye oyunu al 1110 tl.<br> laptopu yenilesek en az 2500-3000 tl. ikinci el sağlam laptop alsak o da en az 2000 tl olur.<br> kafam döndü bu ne la


    Adam paradoksun kitabını yazdı, kardeş oynama gitsin bence :)
  • İnsanlar büyük heveslerle 3000-4000TL ye bilgisayar alıyorlar. Oyun yapımcılarının yaptığı adiliğe bakın. Bu durumu görünce insan üzülüyor.

    PC versiyonu bu kadar ertelendiğine göre, sanırım bazı bilgisayarlarda GTA IV gibi optimizasyon sorunları boy gösterecek. Yapımcı firma, GTA IV'ün PC versiyonunda ki optimizasyon sorunlarından dolayı, aynı oyun motoruyla yapılan RDR oyununu, PC platformuna çıkarmaya cesaret edememişti. Kim bilir, belki de kopya koruma sistemi ile ilgili bir düzeltmeye gitmiş olabilirler.

    Umarım aynı talihsiz durum boy göstermez, oyun her bilgisayarda yağ gibi akarda, herkes bilgisayarına verdiği paranın hakkını sonuna kadar alır.

    Tüm bu ertelemelerin, gecikmelerin, gönül alma çabalarının üstüne, birde PC versiyonu steam de 180TL den satılınca insan deliriyor. Playstation oyuncuları USA Playstation Store dan PS4 versiyonunu, PSN kardeşlikle $30'a alıyorlar. Eğer kardeşlikle almazlarsa $60'a alıyorlar ama bu seferde oyundan sıkılınca bu aldıkları hesabı, donanım haber "PSN hesabı al sat takas" bölümünde oyun değer kaybetmeden elden çıkartıyorlar ve oyunu yine $30 ın da altında bir fiyata oynamış oluyorlar. Steam, Türkiye ye resmi giriş yapıp TL ye geçtikten sonra, yükselen oyun fiyatlarını düşünürsek, USA Playstation Store, kardeşlik ve ikinci el al sat takas piyasası çok avantajlı duruyor.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.