Şimdi Ara

GTA IV ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar GTA V'in PC ye çıkmasına birkaç ay kala GTA IV'ü bitirmek istedim. Ama yeni laptopuma kurduğumda bir sorunla karşılaştım. 2 gün tüm forumlarda gezip çözemediğim sorunumu yüzlerce kişinin de yaşadığını farkettiğim için sorunun çözümünü yazıyorum.

    SORUN: LAPTOPDA 2 TANE EKRAN KARTI VAR VE GTA IV YÜKSEK PERFORMANSLI EKRAN KARTI YERİNE İNTEL HD 4000'İ GÖRÜYOR.

    NOT: Bu sorun nVidia denetim masası ayarlarından, yönetici ile açarak veya buna benzer akla gelen gelen ilk çözüm seçenekleriyle çözülmemektedir.

    ÇÖZÜM: 1-) OYUNUN YÜKLÜ OLDUĞU DİZİNDE (ÖR: C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV ) BULUNAN LaunchGTAIV E SAĞ TIK YAP VE MASAÜSTÜNE KISAYOL OLUŞTUR.
    2-) MASAÜSTÜNDE YENİ METİN BELGESİ OLUŞTUR.
    3-) METİN BELGESİNE "-availablevidmem 3.0" "-availablevidmem 5.0" VEYA İSTERSEN "-availablevidmem 60.0" YAZ (kesme işaretlerini yazmadan) BUNUN AMACI GTA IV e GİRDİĞİNİZDE GRAFİK AYARLARINDA BU SONUCU YAŞAYANLARDA EKRAN HAFIZASI 27MB GİBİ KÜÇÜK BİR SAYIDA GÖRÜLÜR VE ÖRNEĞİN "-availablevidmem 3.0" YAZDIĞIMIZDA BUNU 3 İLE ÇARPARAK 81MB OLUR YA DA -availablevidmem 60.0 YAZDIĞINIZDA 1620MB HAFIZA OLUR. BU DA YÜKSEK AYARLARDA OYNAMANIZ İÇİN YETERLİDİR.
    4-) METİN BELGESİNE -availablevidmem 60.0 YAZDIKTAN SONRA commandline İSMİNİ VER.
    5-) commandline.txt METİN BELGESİNİ OYUN DİZİNİN OLDUĞU YERE (ÖR: C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV ) YAPIŞTIR.
    6-) DAHA SONRA BİRİNCİ ADIMDA MASAÜSTÜNDE OLUŞTURDUĞUMUZ LaunchGTAIV KISAYOLUNA SAĞ TIKLAYARAK ÖZELLİKLERE GİR.
    7-) ÖZELLİKLERDE HEDEF KISMININ SONUNA BİR TIK BOŞLUK BIRAKIP AYNI ŞEKİLDE -availablevidmem 60.0 EKLE (ÖR: "C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -availablevidmem 60.0)
    8-) OYUNA MASAÜSTÜNDE BULUNAN LaunchGTAIV DEN GİREBİLİRSİN. İYİ OYUNLAR!!!







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.