Şimdi Ara

Grand Theft Auto V'in PC Sürümü Playstore'da 168 TL'den Ön Siparişe Sunuldu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Konsola sen oyunları alırken hiç bu paraya kaç gün geçinen insanlar var dediğini görmedim ben onu ne yapacağız ?


    SONY kalitesi bir başka yaww , bu oyunda TR alt yazı olsun gözüm kapalı alırım istediği kadar pahalı olsun diyen vatandaş sen değil misin ?
  • nuveem'de 35 $ arkadaşlar ilgilenene duyurulur

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • beyler ARAL 200 tl ye oyun satarken hiç düşündünüz mü nasıl para kazanıyor? yani kim alıyor bu kadar pahalıya oyunları? söylentilere göre spotçulara oyunları aral satıyormuş ve asıl karı oradan elde ediyormuş.aslında mantıksız gelmedi sonuçta bi yerden az satıyor ama iyi kar ediyor bi yerden daha ucuza ve kaçak satıyor ama çok satıyor. eğer doğruysa yuh diyorum
  • Yanında 9800 GT verseler hadi neyse de bu haliyle çok para. :D
  • Aral'a göre 21 TL daha ucuz. Değil 21 TL, 1 TL bile daha ucuz olsa oradan alırım oyunu.
    Aral Game bu oyundan bir sürü para kazanabilir, bize satmaz başka kişi ve ya kuruluşlara satar belki ama bu fiyat stratejisi ile büyük prestij kaybedecekler.
  • 94 TL'ye greenmangamingden aldım. PC korsan muamelesi görüyor ve bizlere yazık oluyor. Oyun aslında 2013 yılında bile pc'ye çıkartılabilirdi. Bu ayın 27'sinde çıkacaktı ama Playstation 4 satışlarının kurbanı olduk ne yazık ki. Playstation 4 versiyonun satışları rekor kırdığı için rockstar şu anda bile oynanabilir olan oyunu mart ayının sonuna erteledi. İnşallah mart ayında da erteleme gelmez. Playstation 4 versiyonun satışları düşer inşallah mart ayına kadar. Yoksa 2 ay daha bekletir rockstar bizi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MALTHAEL

    Konsola sen oyunları alırken hiç bu paraya kaç gün geçinen insanlar var dediğini görmedim ben onu ne yapacağız ?


    SONY kalitesi bir başka yaww , bu oyunda TR alt yazı olsun gözüm kapalı alırım istediği kadar pahalı olsun diyen vatandaş sen değil misin ?

    Yeni çıkmış türkçe bi oyun ile 3 sene önce çıkmış fiyatı 20 30 tl olması gereken oyun birmi buna verirken tabiki böyle düşünürüm bu parayı artık hak etmiyor eski bir oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambocuk

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: MALTHAEL<br><br> Konsola sen oyunları alırken hiç bu paraya kaç gün geçinen insanlar var dediğini görmedim ben onu ne yapacağız ?<br> <br> <br> SONY kalitesi bir başka yaww , bu oyunda TR alt yazı olsun gözüm kapalı alırım istediği kadar pahalı olsun diyen vatandaş sen değil misin ?<br></blockquote><br> Yeni çıkmış türkçe bi oyun ile 3 sene önce çıkmış fiyatı 20 30 tl olması gereken oyun birmi buna verirken tabiki böyle düşünürüm bu parayı artık hak etmiyor eski bir oyun


    3 senelik diyorsunda 3 sene önceki haliyle mi geliyor oyun? yeni nesil versiyonunu saymak lazım sonuçta. 3 sene çıkan oyunlar çok mu şahane oluyor görüyoruz oyun sektörünün ne hale geldiğini ortalık re-mastered bilmemne edition'larla dolu. Oyunun çok yüksek potansiyeli var ve çok kaliteli oynanış dinamikleri var 3 sene sonra çıkacak oyunlara bile hala fazlasıyla artan özelliklere sahip. Oyunu savunmuyorum burada, Evet hala çıkış fiyatıyla satmaları biraz hoş değil ama genede verilse verilse böyle büyük bir oyuna verilir bu para onun dışında çok nadir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Haberde yanlışlık var. Bi araştırıp öyle yazsaydınız keşke. 700.000$ Grand theft auto için değil. 500.000$ GTAV için diğer 500.000$ GTA Online için. Diğer 300.000$ ise online için fazladan bonus.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.