Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (535. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.689
Cevap
119
Favori
823.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Grand picasso dizel lerin yakıt yakması nasıl ?

  • merhabalar,uzun zamandır takip ettiğim 2009 c4 picaasomu aldım.fakat orjinal teyp yoktu bu yüzden navigasyon çalışmıyordu.teyp aldık ama yine ortadaki multimedya çaılşmıyor.bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz

  • tolgahan50 T kullanıcısına yanıt

    Ortada bulunan navigasyon displayı arızalanmış, aynısı satmış olduğum 2013 eski kasa Picassomda yaşamıştı benden sonraki sahibi, çıkma display temin edip değiştirdikten sonra yaklaşık 5senedir navigasyon ekranını kullanmaya devam ediyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • picasso11 kardesim acaba nerden bulabilirim navigasyon displayi bi bilgin varmı bana nasıl yardımcı olursun.

  • Size tavsiyem öncelikle arıza tespiti yaptırınız, İstanbul'da iseniz Ümraniye İrem otomotiv Doğan usta arızayı tespit eder ve sizi tanıdığı çıkma Citroen parça satıcılarına yönlendirir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Picasso11 kullanıcısına yanıt

    malesef istanbulda değilim ne yaptım ne ettim bulamadım ekran hiç bi yerde yok bizim memlektte anlayanda yok.napıcaz bilmiyorum.

  • Picasso aldığım güne lanet olsun. Tamirciler ile kanka olduk.Bütçem delik deşik .Satmak istiyorum ama karakterim gereği kusurları tam gitmeden satamam .Bana satana da zehir zıkkım olsun .Kusursuz dendi ,eksperde bir şey yok dedi .Araba 3 ayın sonunda patlamaya başladı. Kİmse bulaşmasın arkadaş Picassoya .Dizayn,tasarım çok güzel ama bu kadar boktan bir motor ve yürüyen sistemi olamaz.Beyni götünden sürekli arıza üretiyor.Arabaya beyin takanın beynine tüküreyim.

  • pikalos kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun. Gerçekten de kusurlarını gizleyerek size satana da ne demek lazım bilemedim. 2009 Grand Picassomuz 11 yıldır bizde. Bu 11 yılda Km 75 binden 254bine çıktı. Ben ilk sahibinden ve tamamen yetkili servis bakımlı almıştım. O günden beri de 3 kez ev ve şehir değiştirmeme rağmen bakımlarını tek bir ustada yaptırdım. Yıldan yıla da sadece periyodik bakım ve değişmesi gerekenleri yaptırdım.

    2 Kez baskı balata volan

    2 kez triger ve devirdaim orjinalleri ile değişti

    2 kez akü değişti

    Enjektör çevresinde yağlanma görür görmez keçeler, egzantrik zinciri, kulbürtör kapağı gibi parçaları orjinalleri ile değiştirttim.

    Tamamen keyfi olarak 4 amortisörü de orjinalleri ile değiştirttim.


    Bu 11 yılda karşılaştığım arızalar şunları

    140 binde EGR bozuldu

    Arka kapı kilidi switchini ve sonrasında tüm düğmeyi değiştirdim (250tl)

    Sürücü tarafı cam korntrolleri bir ara tutukluk yapmaya başladı, arada bir yumruk atarak düzeliyordu sonra tamamen düzeldi.


    Aracımın dış kozmetiği çok iyi değil, çizikler, ufak göçükler ve gamzeler mevcut ancak motor ve elektronikten yana hiç bir sıkıntı yaşamadım. Eski bir Mitsubishi kullanıcısı olarak (3 yıl) gerçekten araçtan Japon tadı aldım.


    Bu 11 yılda çevremde Nissan, Honda, VW gibi farklı menşei araçlarla çok ciddi masraflarla uğraşan insanlar görünce tahtaya iki kez vurdum hep. Eğer bahsettiğiniz gibi aracın beyni değişti ise asla o arabayı almazdım çünkü bu aracın aküsünü bile değiştirmeyi beceremeyen insanlar gördü bu gözler. İkinci akü değişiminde turbo valfini yerinden çıkarttığı için turbo basıncı olmadan uzun yola çıkmak zorunda kalmıştım.


    Aracın alt takımı ve elektroniği narin değil, ancak bizde her markanın olduğu gibi kendini usta zanneden çok insan var maalesef. Üstüne de bilinçsiz kullanıcı da eklenince, bu araçlarda ikinci elde sadece fiyata bakmamak gerektiğini düşünüyorum.


    Satsam 500-600 arası gidecek, ancak o rakama daha geniş, daha az yakan, daha sorunsuz, benim gibi titiz aracına bakan birinden araç bulacağımı da zannetmiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 10 Mayıs 2024; 15:37:8 >




  • pikalos kullanıcısına yanıt

    ne gibi sorun yaşadınız hocam?

  • 
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.