Şimdi Ara

Gran Turismo Sport'tan 10 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gran Turismo Sport:Real Photo Simulator
  • quote:

    Orjinalden alıntı: addidas_85
    Senin kalıbın mı var la <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/s17.gif" align="middle" border="0" alt="">
    Bu oyunda çıkınca sesiniz kesilecek. Yine köşeye geçip hıçkıra hıçkıra ağlayacaksınız <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/sadomazo.gif" align="middle" border="0" alt="">

    Yazık be daha ne kadar rezil olacaksın <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_ohmygod.gif" align="middle" border="0" alt="">

    Bu arada arkadaşlar gt serisi her zaman grafik olarak çıtayı belirlemiş bir seridir... bundan sonra da belirleyecektir <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/ok.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Motorstorm dedinde downgrade'in açık ara en büyük kralı olan oyun aklıma geldi. GT Sports ise şu haliyle sırıkla yüksek atlayan atletler bazen sırığın üstüne düşüyor ya aynen o durumda. Çakma adidas yani.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: r3vstallon

    Community lansmanındaki oyunun %50'si tamamlanmamış versiyondan olduğunu bilmeden haber yaparsan yorumların kalitesi de yapılan haberden aşağı olmaz böyle. Aşağıdaki visual tamamlanmamış hali oluyor bir de. Altı ay sonra, yani bu kalitenin üzerine çıkıldığında DriveClub firarındaki ortadan kaybolan tiplerin yaptığı skorun geçileceği belli şimdiden.


    2012'den beri bu zamana kadar oyunun %50'sini yaptılar ama geri kalan yarısı için 6 ay yetiyormuş ve sende buna inanıyorsun? Üstelik söz verilen beta sürecinin de iptal olmasıyla önsiparişleri olabildiğince artırmayı düşündüklerini de farketmedin sanırım. DriveClub dediğin oyunun sadece görselleri başarılı onun dışında Gamespot'tan 5/10, Eurogamer'dan 6/10 ve Edge'den 7/10 aldığını ve metacritik puanı 71 olan sıradan bir oyun yani çıktığında ne oldu da ortadan kaybolan tipler olduğunu iddia ediyorsun? Oyun başarısız oldu ve pek satmadı diye Sony stüdyoyu kapattı. Sony'nin VR kaskları için 90 FPS'yi önermiş olması ve oyunun VR olmadan şu vasat haliyle 60 FPS olduğunu ve VR ile daha ne gibi downgrade yiyebileceğini de var sen düşün artık.
    Bir oyun sadece grafiğiyle değerlendirilmez, Uncharted 4'e 10 puan veren Gamespot neden DriveClub'a 5 puan vermiş bir zahmet okursun.
    http://www.gamespot.com/reviews/driveclub-review/1900-6415900/




  • quote:

    Orjinalden alıntı: kdrcnrbyrm

    Milletin övüp durduğu vr bu işte. Bu teknolojide kimect/move gibi patlayacak anlaşılan. O teknolojiyi hakkıyla kullanabilmek için en az 3-4 bin liralık pc'in olacak ve cihaza da 2-3 bin lira para vereceksiniz. Fiyatlar bu durumdayken pek tutmaz. Zaten uncharted kalitesinde oyunlar olmadığı sürece de almam bu cihazı.


    Hatırlarsan Sony kendi VR kaskları için oyun geliştiricilere 90 FPS'yi önermişti, bu oyun bu grafikle PS4'te 90 FPS çalışmaz ve şu beğenilmeyen haliyle PS4K modelinde bile 90 FPS olmaz ve kimseninde ilgisini çekmeyecektir. VR teknolojisi çok yeni ve çıkan ilk modeller açıkçası yetersiz, oldukça pahalı olan ilk modellerden en geç 1 yıl sonra tıpkı cep telefonları ve ekran kartları gibi yeni model sanal gerçeklik kaskları duyurulacaktır. Hali hazırda teknolojiden umudu olmayan büyük bir kesim var ve VR ile harcanacak oyun serilerini düşündükçe olan yine biz oyunseverlere olacak galiba.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: aytugsasal

    VR 'ın sektöre etkilerini görmeye başladık. Yeni oyunlar üret VR ile, niye güzelim efsane seriyi harcıyorsun Sony!!! Bu oyun eğer 60 dolardan çıkacaksa ve alacak olan olursa geçmiş olsun. Oyun grafik olarak gt 6 dan biraz iyi ama asıl önemli olan içerik olarak gt6 nın içeriği daha fazla. Komediye bak. Adamlar kısaca VR teknolojisini kullanıp yolacaz sizi diyorlar!


    Daha bunlar güzel günler, VR kasklar piyasaya çıksın eski nesilde olan bütün oyunların hemen hepsini kutu üzerine VR versiyon yazarak tekrar piyasaya süreceklerdir. Bana göre hiçbir albenisi olmayan VR teknolojisi yüzünden buçuklu modeller bile üretmeye başlıyorlar ve kısacası bu nesilde VR yüzünden daha çok sıkıntı çekilecektir. Oyun dünyasının neredeyse yarısını oluşturan shooter oyunların %70'leri ulaşması da muhtemel.




  • Sanki asıl ana oyunun akıllı telefon versiyonu gibi olmuş
  • 5 aydır sıkılmadan drivecub oynuyorum görünüşe göre oynamaya devam edicem.
  • İzlerken sıkıntıdan ölücem sandım bir an
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: aytugsasal

    VR 'ın sektöre etkilerini görmeye başladık. Yeni oyunlar üret VR ile, niye güzelim efsane seriyi harcıyorsun Sony!!! Bu oyun eğer 60 dolardan çıkacaksa ve alacak olan olursa geçmiş olsun. Oyun grafik olarak gt 6 dan biraz iyi ama asıl önemli olan içerik olarak gt6 nın içeriği daha fazla. Komediye bak. Adamlar kısaca VR teknolojisini kullanıp yolacaz sizi diyorlar!</blockquote>

    Daha bunlar güzel günler, VR kasklar piyasaya çıksın eski nesilde olan bütün oyunların hemen hepsini kutu üzerine VR versiyon yazarak tekrar piyasaya süreceklerdir. Bana göre hiçbir albenisi olmayan VR teknolojisi yüzünden buçuklu modeller bile üretmeye başlıyorlar ve kısacası bu nesilde VR yüzünden daha çok sıkıntı çekilecektir. Oyun dünyasının neredeyse yarısını oluşturan shooter oyunların %70'leri ulaşması da muhtemel.


    Bana göre shooter oyunlar büyük sıkıntı, ortada doğru düzgün oyun tür olmamasının başlıca nedeni, para kazandırdığı içinde yığınla yetenekli adam, yönetmen, sanat tasarımcısı istemeye istemeye bu işlerde çalışıyor. Keşke 90'lı yıllarda ki gibi yine yaratıcı fikirler içeren yüksek bütçeli oyunlar görsek. Bugünün trendi oyun yeterince gerçekçi görünmüyorsa içinde silah, balta, kılıç yoksa para vermeyi bırakın aşşağılamayı seven bir kitle var. Geçen gün yine Wii'yi ps4'ün yanına kurdum sıkıntıdan mario açtım bir yeri geçemedim bir iki denemeden sonra hemen vazgeçtim kapattım shooter oynamaktan daha zor mario oynamak. Üniversite yıllarında arkadaşlarımızla okul sonrası deliler gibi call of duty 2-3 oynayan adamım şimdi görünce öf yine mi bunlar diyorum. Gerçekten güzel bir oyun olarak çıkmasını umut ediyorum GT sport'un ama işte yok umudum şaşırtırsa ne ala.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Yarış oyunu deneyimi NFS serisi ve benzerlerinden öte olmayan, yarış dünyasından bihaber kitlenin dışında kalanlar için güzel bir analiz videosu.
    Video da İngilizce alt yazı aktif edilirse, daha anlaşılır olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamerasi

    Yarış oyunu deneyimi NFS serisi ve benzerlerinden öte olmayan, yarış dünyasından bihaber kitlenin dışında kalanlar için güzel bir analiz videosu.
    Video da İngilizce alt yazı aktif edilirse, daha anlaşılır olacaktır.




    Bu videoda gösterilen oyun içi görüntüntülerin haberdeki video ile alakası yok sanki oyunun iki farkli sürümü var veya Tokyo tam modellenmemis gibi. Video selerden bahsediyor çoğu kişinin şikayet ettiği bir konuydu ama seyrederseniz (daha doğrusu dinlerseniz) gayet iyi duruyor. Benim asıl takıldığım konu çarpma fizikleri çok kötü duruyor. Hadi hasar modellemesi yok zaten de araçlar çarpıştığında bi tepki alalım en azından, umarım düzeltilir. Bu grafiklerden daha büyük bir sorun bence...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refuse2k3 -- 22 Mayıs 2016; 18:31:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • refuse2k3 kullanıcısına yanıt
    Yapımcı, hasar modellemesini, statik hava şartları ile birlikte geleceğini açıkladı. Çarpışma dinamikleri bence de geliştirilmeli.
  • Gran Turismo Sports aslında Gran Turismo 7'ymiş. Burada yazıyor. Yapımcı Kazunori Yamauchi açıklamada bulunmuş. FIA daki olay sebebiyle Sports demişler. Ayrıca bu haberdeki video nun Gran Turismo Sports ile alakası yokmuş sadece Online için yapılmış bir bölümmüş. Ayrıntılı bilgilere buradan bakabilirsiniz. Yani GT7 diye ayrı bir oyun çıkmayacak. http://www.digitalspy.com/gaming/ps4/news/a794751/gran-turismo-sport-is-gran-turismo-7-after-all/

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu gerçek olamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlemeye değer bir yarış. Yarış yorumcusunun reaksiyonları da çok iyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerasi -- 22 Mayıs 2016; 21:33:43 >
  • Sayın editör bey, artık oyuna vr oyunu , ara oyun demekten vazgeçin.Kazunori ile yapılan röportajda, oyunun gt7 ile eşdeğer olduğunu hatta daha fazlasını sunacağını söyledi. Yani gran turismo 7 yerine, gran turismo sport denmiş oyuna.Yoksa ara oyun ile alakası yok.

    http://www.digitalspy.com/gaming/ps4/news/a794751/gran-turismo-sport-is-gran-turismo-7-after-all/

    It is actually Gran Turismo 7 but with a new Gran Turismo Sport name.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.