Şimdi Ara

Gran Turismo Geliştiricisi: 4K Yeterli, Hedefimiz 240 FPS (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyunun sorunlarını görmeyen bir yapımcı daha.15 kişi toplanıp beraber yarışalım diyoruz.Start veriliyor ama arkadaşlarımız yarış çizgisinde kalıyor.Neden? Çünkü araçlaı hareket etmiyor :D Yarıştan düşenler atılanlar.Bu problemi düzeltemediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cpt. Alex Mason

    Bu mesaj silindi.
    Bana diyorsan benim ne yazdığımı okumadan anlamadan niye cahil diyorsun? Bak ben ne demişim bütün bir nesil boyunca Forza Horizon gibi bir yarış oyunu oynayamadığımızı, o yüzden oyuncu kesime Forza'yı tavsiye etmişim. Yani konu anlam genel bütünlüğünü bozmadan, SOny'e sitem ederek konuya bir değer katmışım. Peki sen ne yapmışsın okuduğunu anlamadan etmeden direkt kara cahil demişsin. Cahil demek kurallara göre yasaktır, çok umurunda olduğunu sanmıyorum o yüzden seni de bloklayıp boşluğa alalım orada konuş dur kendi kendine kimsenin umurunda olmadan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SOLID SNAKE

    Ne kadar üzücü bir durum ya. Adamın kesinlikle oynayın diye övdüğü oyuna bakın. Tek bir Forza Horizon başka bir şey yok sabah akşam bunu oynuyor heralde.

    Biz şimdi burada tutup

    The last of Us, Uncharted 4, God of War, Bloodborne, Horizon Zero Dawn, Spider-Man, Persona 5, Shadow of the Colossus fln bunları övsek, kesin oynayın desek, he birde bu oyunlar TÜRKÇE Altyazılı ve Dublajlı desek, bu adamın gözü kalmasında kimin kalsın.

    Çok üzücü bir dram tablosu şu attığı mesaj ya. İçim parçalandı yemin ediyorum.

    Yazdığı şu cümleye bakın "Aşağıdaki görüntüleri kendim çektim, bu oyunu her oyuncu oynamalı kesinlikle kaçırmayın" polyanna senin yanında iyimserlikte hiçtir yani.

    God of War'ın resimlerini atsak, Kesinlikle oynayın desek günah yani

    Alıntıları Göster
    Şunun paylaştıği resime bak ya, evin çatısına arabayla çıkmış onu çekip paylaşıyor bunun neyini ciddiye alalim biz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cpt. Alex Mason

    Bu mesaj silindi.
    Katılıyorum şukunu verdim karşimm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil Gran Turismo'da da aynı araç poligonları kullanılacak ama PS4'e göre görüntü kalitesi artacak, bence 4K 120FPS bu tür oyun için süper bir değer.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gran Turismo belki de türünün en sıkıcı, en zayıf serilerinden birisi. Kendi fanları bile kaderine terk etti bu seriyi bu saatten sonra 8K 650fps gelse Forza Motorsport karşısında ezilmeye mahkum. İğrenç rezil bir oyun oynamayın oynattırmayın. Ha bu arada Forza da çöp ama GT yi tokatlıyor ağır hemde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 18 Şubat 2020; 20:30:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki 120 Fps olmasının ne anlamı var, Altı üstü pistte araç sürecegimiz bir oyun degil mi? Bu konuda bilmedigim bisey mi var? Varsa cahilliğime verin.. Onun yerine o gücü grafiğe harcamalılar bence..Gt5'ten sonra Sport'u oynayınca görsel sıçrama bana yeterli gelmemişti..Driveclub daha grafikliydi bence..GT7'ye yeni nesil diyebilmemiz için 2-3 kat daha ileri olması lazım bence... Ayrıca GT7 120 Fps olursa böyle bir standart getirdiğinden aynı konsola bir devam oyunu yapılırsa görsel olarak pek birşey beklemememiz gerekir.
  • Hayatımda oynadigim en grafikli araba yarışı DriveClub'tı..Ps5'e şöyle Driveclubtan 2 kat grafikli, 4K 60fps değerlerde çalışan bir araba yarışı oynamak isterdim..
  • iyiki 120 HZ 4K TV almışım..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.