Şimdi Ara

Gran Turismo 7, PS4 Konsol Desteğini Aldı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Belliydi zaten grafiklerinden...
  • Üüüüü Ps5 aldım oyunlar Ps4'e çıkıyor kendimi özel hissediyorum üüüüü
  • quote:

    Orjinalden alıntı: orhancub

    Gt7 ps4 için çıkan versiyonu sadece gts makyajlanmış hali olacaktır yani öyle grafik olarak bir şey beklemeyin menü ve arayüz güncellemesi yapıp ps4 sahiplerine satacaklar adamlar oyunu asıl oyun ps5 te olacak yeni nesil grafikler ile başka açıklaması olamaz zaten.


    Hocam Ps5 sürümünden de doku kalitesi, fps ve ışıklandırma harici pek bir aman aman beklentiye girilmemesi önerilir. Polyphony çalışan sayısı açısından büyük bir stüdyo değil. Öyle Ubisoft, Rockstar, EA gibi her sisteme özel çalışma yapacak insan kaynakları yok. Burada base Ps4'te hangi ayarları hedefledikleri çok önemli yine GTS ayarları tutturmak isterlerse bu Ps5 sürümünü o güce rağmen resmen sabote etmiş olacaktır. Bir Drive Club görselliği, efektleri sunamayacaklar ise kaç yıl sonra kapatıp gitsinler daha iyi.




  • PS5 oldu size PS4 Pro 2. PS4'ün tam grafiklerden kısacağı ve performans sorunu yaşayacağı oyunları artık PS5'e çıkarır oldular.Bu yeni oyunlarda PS4 Pro düz ps4 performansı vermeye başlayacak, düz PS4 de 900p çözünürlüklere low grafiklere düşecek.İyice maymun ettiler konsolları da konsol oyuncularını da .


    Eski konsollar döneminde öyle miydi.Bi Gran Turismo 3 çıktı mı gider PS2'ni alırdın paşa paşa oyununu en yüksek performansta en iyi görsellikte oynardın.Yeni konsol satmadı diye aynı oyun PS1'e çıkmazdı.Aynı şekilde Gran Turismo 5'in hem PS3'e hem PS2'te çıktığı görülmedi.


    Bu durum oyuncular için hem iyi hem kötü bir durum teşkil ediyor.Eski konsol sahipleri yeni oyunları oynayabiliyor fakat yeni konsolu alanlar da yeni nesil deneyimini yaşayamıyor.Yeni nesil grafikler ertelendikçe erteleniyor.Bu konsolları almanın en azından ilk birkaç sene bir anlamı kalmıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 3 Haziran 2021; 15:44:52 >




  • Güldürmeyin Allah aşkına Ps4 versiyonlarından tek farkı gerçek 4K çalışması ve RTX içermesi olacak..Gerçek yeni nesil PS5 odaklı bir oyunda mümkün olabilir.
  • Bence Gösterdikleri Ps5 oynanış videosunda DriveClub kadar iyi gözükmüyordu, GT Sport'tan hallice gözüküyordu..Bence Xbox tarafında duyurulan Forza Motorsport daha iyi gözüküyordu..
  • Anlaşıldı ortada yeni nesil oyun diye birşey.kalmadı heşey allak pullak gow 2 nesle birden geliyor gran turismoda aynı bazı oyunlar pcyle ortak platform yeni nesil oyun beklentimiz had safhada ama birsürü ama galiba cok erken aldım ps5i keşke almasaydım grafiksel bir sıçrama hayal ettim oda maalesef
  • PS5 stok sıkıntısı olduğu sürece bu tarz oyunlar PS4'ede çıkacaktır. Benim gibi PS4 grafiklerini yeterli görenler için sorun olmaz ama yeni nesil için muhakkak PS5 alınmalı. Gerek PS3'de gerek PS4 de çift taraflı çıkan oyunlar oldu. Eski nesile çıkan halleri rezildi bence. GT bakalım nasıl olacak.


  • Kralsın sen sony bide pc sürümünü patlat ortalık şenlensin ekran kartimız bayram etsin
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt

    Yahu insaf GT5 PS3 4 yaşındayken çıkmış bir oyun, tabikii PS2'ye de çıkmadı. 2024'te çıkacak oyunların cross-gen olacaklarını zannetmiyorum ben.

     

    Eski zamanlardan bahsetmişsin, 2014 oyunlarını hatırla, her oyun cross-gen'di neredeyse. PS3'den 4'e geçerken olduğu gibi 4'ten 5'e geçerken de cross-gen oyunlar çıkıyorlar bunda bu kadar tepki gösterecek ne var anlamıyorum. Tepkinin sebebi exculusive'lerin de cross-gen olmaları mı? E dünyada pandemi ve bundan kaynaklı chip üretim krizi var. Haliyle exculusive'ler de oyunlar PS4'e de çıkacaklar, yapacak bir şey yok. Aksi taktirde dünyada büyük bir çoğunluk oyunsuz PS4'lerine bakarlarken PS5 arayacaklar.


    Herkes konsolları hemen öldürüp gömmeye ne kadar meraklı ya :D Her nesil aynı muhabbet "Konsollara özel oyun yok mu? Niye çıktılar ki o zaman?" birebir aynı şeyler 2014'te de söyleniyordu her yerde. Bu cihazlar 7 yıl ömürlü birer oyun platformları, biraz zaman verin.





  • geçen sene gösterilen gt7 videosunun gt sport'tan aman aman bir farkı yoktu zaten sürpriz olmadı o yüzden.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.