Şimdi Ara

Görev Yöneticisini Açmadan Ekran Kartının Tam Çalışmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Umarım konuyu doğru yere açmışımdır ama arkadaşlar problem başlıkta gördüğünüz gibi. Nisan ayında toplamış olduğum güncel Windows 10 yüklü sistem (MSI A320M anakart,Ryzen 3 1300x işlemci,1050 Tİ ekran kartı(MSI OC),8 GB ram) ilginç bir şekilde istisnasız her oyunda görev yöneticisini açmayınca performans vermiyor. Sanki görev yöneticisini açmayınca ekran kartı %10 performansla çalışıyor gibi oyunlarda 10-20 fps ye düşüyor.Görev yöneticisini açınca oyunlar ekran kartının neredeyse tam gücünden faydalanıp fps değerleri bir anda olması gereken seviyelere yaklaşıyor. Hem görev yöneticisini arkada açık bırakmama,hem de ekran kartından tam olarak performans alabilmeme yarayacak çözümleriniz için şimdiden teşekkürler



  • Enteresan bir durum. Bios'u güncelle. Ekran kartı driverini sil sitesinden tam modeli yazarak indir tekrar kur. Sorun düzelmez ise farklı bir ekran kartı deneme şansın varsa dene.
  • abrom A kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın yoktum 10 gündür tatildeydim göremedim mesajınızı. Bios update'i flash belleğe atıp m-flash ile güncellemeye çalıştım ancak m-flash a girdiğimde flash bellek görünüyor ancak içindeki bios update i görünmüyor hatta belki son sürümde sorun vardır diye önceki sürümlerini de attım ancak yine flash belleğin içi m-flash da boş görünüyor.Ardından Rufus ile freedos bootable yapıp daha sonra bios update attım ancak durum yine aynı. Bende sizin gibi bu sorunun bios dan kaynaklandığını düşünmüştüm ancak tam hakim olmadığım bir yer olduğu için uzak kalmıştım. Ekran kartı driverını ise defalarca silip yükledim maalesef bir şey değişmedi. Bu bios update güncelleme konusunda yardımlarınıza açığım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.