Şimdi Ara

Google, Google Fit API'lerini sonlandırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google, Google Fit API'lerini sonlandırıyor
    Google, Google Fit API’lerini sonlandırıyor. Platform, üçüncü parti fitness cihazlarından gelen sağlık verilerini kullanıcının Google hesabına senkronize etmek için tasarlanmıştı ancak artık kullanımdan kaldırılıyor. API’lerin kullanımdan kaldırılması 1 Mayıs itibarıyla başladı. Geliştiricilerin yeni platforma geçmek için 30 Haziran 2025’e kadar süreleri var.



    Ayrıca Bkz.7 yıl güncelleme alacak Google Pixel 8a tanıtıldı



    Health Connect'e geçmek için son tarih: 30 Haziran 2025



    Şu anda Google Fit'i kullanan fitness ve egzersiz uygulamaları Health Connect'e geçiş yapacak. Google, API’yi en geç 30 Haziran 2025’e kadar kullanımdan kaldırmayı hedefliyor. Bunun amacı, kullanıcılara Health Connect’e geçiş yapmaları ve hizmetlerine devam etmeleri için yeterli zamanı vermek.



    Google I/O etkinliği çok yakında (14 Mayıs’ta) gerçekleşecek ve sağlık konuşulacak konulardan biri olacak. Google’ın Google Fit API’lerini kademeli olarak kaldırmasıyla birlikte cihazlar ve uygulamalardan oluşan ekosistemde sağlık ve fitnessın geleceği ne olacak belirsiz. Bu konuda etkinlikte bir şeyler duyabiliriz. Bununla birlikte, Google Fit uygulamasının gelecekte Android, Wear OS ve iOS platformunda ne olacağı belli değil. Şimdilik uygulamalar bu platformlarda aktivite izleyici ve veri tutucu olarak çalışmaya devam edecek gibi görünüyor.




    Kaynak:https://www.androidcentral.com/apps-software/google-has-set-a-deadline-to-shut-down-the-google-fit-api







  • Google kendini iyice deli gibi yaptın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.