Şimdi Ara

GOKCEADA`da TATIL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADASLAR
    onumuzdeki hafta icinde esim ve cocuklar ile 1 haftalik kisa bir tatile cikacagim,hem ucuz yollu hemde yakin olmasi sebebiyle bozcaada yada buyuk olasilikla gokceadayi tercih edecegim,acaba aranizda bu adalardan birinde daha onceden bulunan veya tatil yapan kimse varmi?
    benim icin bu konu cok onemli,eger olumsuz seyler yasanmissa tercihimi degistirecegim...
    herkese tesekkurler



  • Bozcaada'ya gittim ama mayıs ayında. Güzel bir yer yanlız bir hayli küçük Gökçeada'ya göre. Gökçeadaya gitmedim ama o kendi başına bir ilçe olduğu için tatil için daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
  • 4-5 senedir Gökçeadaya gidiyorum çok güzel kumsalları var Aydıncık ve Uğurlu plajlarını tercih ederim. Yosun, deniz anası falan olmuyor fazla. Ama aşırı sıcak ve rüzgarlı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBİ -- 7 Temmuz 2010; 14:51:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FBİ

    4-5 senedir Gökçeadaya gidiyorum çok güzel kumsalları var Aydıncık ve Uğurlu plajlarını tercih ederim. Yosun, deniz anası falan olmuyor fazla. Ama aşırı sıcak ve rüzgarlı.


    peki her gittiginde ayni yerdemi konakliyorsun?
    bana tavsiye edebilecegin pansiyon yada hotel varmi?
    ayrica ada genel olarak pahalimi?birde ulasim nasil?feribot ile kac saat suruyor?
  • Hep farklı pansiyonlarda kaldım ucuza güzel pansiyon yok iyi bir pansiyon günlük 90 tlye ortalama da 70 tlye pansiyonlar var. Ayhan pansiyon diye bir yer vardı merkezden Aydıncıka giden yol üzerinde telefon numarası vardı bulamadım orası iyi .
    İstanbul'da oturuyorum Et fiyatları %30 sebze meyve %50 daha ucuz diğer şeylerde aynı gibi. Ada içi ulaşım ise 2 şeritli gidiş-geliş yollar var (artırılıyordu en son). Genelde yeni feribot geliyor 1 buçuk saat eskisi gelirse 2 saat 40 dk falan sürüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBİ -- 7 Temmuz 2010; 15:07:35 >
  • bozcaadadaki deniz mükkemmel ötesi sakın gökceadaya gitmede bozcaada ayazmanın denizi harika
  • Gökçeadaya gittim çok sakin bi yer pek kimse yok.. Sahili hatta çay bahçesi falan yok yani pek beğenmedim. Tavsiye etmem
  • 4 yıl üst üste Ağustos ayında dedemin bir işi dolayısıyla 10 günlüğüne Gökçeada'da bulundum. Tatil anlayışı denize girmek, trafikten uzaklaşmak ve sadece dinlenmek ise gidilebilinir. Eğer özel arabanız varsa adanın dört bir yanını dolaşarak iyi vakit geçirebilirsiniz. Ama eğer daha önceden Bodrum gibi bir tatil yöresini gördüyseniz Gökçeada'da aradığınız hiçbirşeyi bulamazsınız.
  • Gokceada'da ailem ile birlikte tatil yapiyoruz ve cok guzel zaman gecirdik simdiye kadar, adaya gitmek icin nedenlere gelince, Istanbul'dam cok yakin, daha once hicbiryerde gormedigimiz temiz denizinden , farkli farkli gorulecek yerleri oldugundan(rum koyleri, marmaros selale, bademli, madamin kahvesi), nerdeyse hergun ziyaret edilebilecek farkli koylarini gormek icin gidiyoruz . Adada arac olmadan gezmek dolasmak biraz zor (bir ucundan diger ucuna 20 km mesafesi var), bu nedenle araba sart. Fiyat olarak o kadar pahali oldugunu dusunmuyorum. ailece Sirinkoy'de mustakil bir ev kiraladik , bahcesi ,hamagi var , ve tum ev bize ait olacak sekilde 100 TL gunluk ucret odedik . Gece hayati arayan gencler icin , tek basina gelmeye pek uygun degil , ama biz ailece buradan cok memnun kaldik.
  • Bugün dilim döndüğünce Gökçeada Gezilecek Yerler ve yeme içme mekanları hakkında bilgi vermeye çalışacağım. Başlık çok eski kalmış. 2018-2019 verileri ile verileri güncelliyorum. 2011 yılı Haziran ayında almış olduğu Cittaslow ünvanı ile dünyanın ilk ve tek sakin adasıdır Gökçeada.

    “Çorak topraklarda bereket” tanrısı olarak adlandırılan Imbrasos’un bolluk diyarı olarak bilinen İmroz, bugünkü adıyla Gökçeada, Homeros’un İlyada destanında deniz tanrısı Poseidon’un adası olarak geçiyor.

    Neredeyse Malta adası ile aynı yüzölçüme sahip Gökçeada'da gezilecek tüm yerleri ve yemek yenilecek en iyi restoranları bir araya topladım. Gökçeada'ya gidecek tüm forum dostlarıma faydası olması dileğiyle.

    Gökçeada gezilecek yerler

    Gökçeada'da ne yenir içilir




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.