Şimdi Ara

God of War PC'ye Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
5.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • amad nin büyük payı olduğunu düşünüyorum bu tarz oyunların pc ye gelmesinde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Nyiragongo

    Bu fanboyluk işi PC'cilerde de farklı değil. Yorumları okuyorum gerçekten çok basitsiniz arkadaşlar. PC'ye çıkması çok güzel olmuş. PS'de bitirdim PC'de tekrar oynar mıyım bilmiyorum ama zaten hedef kitle ben değilim. Üzerinden seneler geçmiş oyunu tattırıyorlar ki gelin yenisi çıkınca beklemeden PS'de oynayın. Tabi 3 senelik oyunu tekrardan satma durumu artık bal kaymak. Fakat şöyle bir durum var özellikle bizim gibi fakir ülkelerde o iş öyle olmuyor. Zaten bizim için de değil bu stratejiler özellikle bizdeki PC'ciler için. Çünkü PC varken PS alacak bütçesi yok zaten. Sadece oyun oynayabileceği konsollara ve oyunlarına 500-600 vereceği bütçesi yok PC'si olanların. İstisnalar olabilir her zaman olur ama burda fanboyluk(eziklik) yapıp ooo GOW PC'ye geldi diyenlerin de çoğu torrente düşse de indirip oynasak diye bekleyenler.
    Bir durun düşünün bakalım nerdesiniz, kimsiniz, neyin fanboyluğu, neyin kafası. Bu eziklikle hala PS, PC fanboyluğu yapılıyor ülkede çok ilginç gerçekten.</blockquote>

    eğer amaçları dediğin gibi oyunun tadını aldırıp yeni oyun için konsol sattırmaksa büyük salaklar demektir. çünkü oyun kesinlikle ama kesinlikle çeşitli basın yerlerinde methedildiği kadar muazzam bir oyun değil. ben bir defa bitirdim ve nerdeyse unuttum. tekrar oynamak istiyordum iyi oldu pc ye gelmesi ama tekrar oynama isteğim aşırı begendiğimden değil, oyunu herkes kadar begenememin sebeplerini tekrardan görmek, hatırlamak. yani demem o ki böyle pazarlama stratejisi diye birşey olmaz. insan var insan var. bazısı bu muydu lan deyip almaktan bile vazgeçebilir konsolu. bence tek amaç ekstradan gelir elde etmek. tek oyun platformu satış için yeterli olmuyor. 150m satmış gta v'i görüp kafayı yiyorlar haliyle..


    şimdi yeme bizi, oyunu bitirdiğine göre sevmişsin işte, çok oyun biliyorum ben 2-3 saat takılıp bir daha açmadığım, ama God of War'ı her gün ayrı bir çoşkuyla bitmesin diye diye bitirdim ben şahsen.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Xdian

    konsolu olmayanlar için güzel haber. pc deki arkadaşlar oyunun zamanın goty olduğuna bakıp aldanmasın. yukarıda arkadaş özetlemiş. Animasyonlar tekrarları mı desem, dibindeki akan suya konulan görünmez duvar mı desem. Bu oyun asla rdr2 gibi oyunla mukayase edilemez. Gereksiz abartılan kullarda koşma oyunu. Japonlar olimpiyat oyunları için yaptığı rüşvet olaylarını goty demi yaptı bilinmez. <img src="https://store.donanimhaber.com/bb/91/6f/bb916f6a5d63170a5104a9dfd2928afb.gif" align="middle" border="0" alt="">

    gow bencede biraz balon ama last of us'lar fena. özellikle 2. sinin pc ye gelmesini çok isterim. şu aralar oynuyorum yani adamlar yapmış
  • Darısı Spider-Man in başına
  • Bugünleri göreceğim hiç aklıma gelmezdi. Devir değişti artık. Microsoft un hamleleride de Sony yi mecbur bıraktı birazda. Sırada Last Of Us var. Bakalım ne zaman açıklanacak.
  • Bütün korsancılar toplaşmış. Şimdiki hayalleri nolur denuvo olmasın nolur torrent akalım God of War PC'ye Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 


    Hele biri var kendisini sadece ps oyunlarının pc haberlerinde görüyorum :D Adam 5-10 yıldır bekliyor sanırım bu kadar zamanına yazık, bi ps4 kiralayıp oynasaydın bari :D

  • Pc ye çıkması süper ama konsol daha ucuza geliyor maalesef yoksa rüyamızda gröücez bu dolar kuru ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt

    Harbi ben de Spider-man istiyorum. GoW hadi bitirdik tam konsol oyunu ama Spider KM ile daha rahat oynanır 1440p ya da 4K'da akar.

  • 2-3 sene sonra gelecekse benim için sorun yok. Aynı gün çıkarma gibi bir aptallık yaparlarsa o zaman xbox ın zavallı haline düşersin Sony.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 21 Ekim 2021; 10:31:25 >
  • Bu durumu bir devrin bitmesi olarak degerlendire biliriz.Zamaninda Ms xboxda ayni seyi yapinca kör sony fanlari (gercek ps fanlarini haric tutuyorum) exbokusta oyun yog diyip akillarinca dalga geciyordu.Simdi 25 senelik ps hanedanliginda ilk defa tum komple sisteme ozel oyun gelenegi tarihe gomulmus oldu.

    Ps5 de alacagim 2 oyun mu ne kaldi.Geri kalan tum multiplatform oyunlari pc ye aldim,aliyorum.Sony de Japon yonetici agirligi azaldigindan beri ps oyunlari eski ozgun ve yaratici kalitesinden yitip,duz jeneretic tpslere donmustu,ps4deki bir iki oyun haric cogu overrated di benim gozumde.Pc ye gelmesi iyi oldu.2008 den beri tum oyunlari tek basina hakkini odeyerek alan biri olarak da bundan sonra ozellikle sony oyunlarini en dip fiyattan almaya ya da malum yontemden oynamaya gecicem.8 9 kisi oyun alimina sinir koymayip pc de 0.1 milyon satis kovalayan zihniyete tepkim budur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

    Sen şu cyberbalon goty olacak diyen last of us'ı gömen ve sonra çuvallayan kişi değil misin. Ben burda tlou cyberı tokat manyağı edecek derken gülüyodun :D Noldu? Şimdi hayaller last of us mı oldu :D

  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt

    aynen o God of War PC'ye Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 

  • GOW türü için güzel oyun fakat dünyanın en iyi oyunu kafası yaşayanlar tamamiyle gerçeklikten kopuş yaşıyorlar. Dünyanın en iyi oyunu diye bir olay zaten olamaz. Fanboy değilseniz alınan ödüller kaliteli oyunun getirdiği popülerite ile kazanılmış şeyler olduğunu fark edersiniz. GOW'un yılın oyunu ödülü olmasının iki nedeni var. İp'yi en baştan ele alıp, oynanışı değiştirerek başarılı bir şekilde geri getirmeleri ve kitlelerce sevilen bir karakter olması. 2019 senesinde Sekiro'nun yılın oyunu olması da serinin gün geçtikçe popüler hale gelmesi, kendi kitlesini yaratması ve oyunun başarılı olması sebepliydi. Yani burada oynanışta ne kadar yenilik yaptığın ve sevilmek büyük rol oynuyor. Öyle ki zaten belli türler yılın oyunu olamıyorlar kıçlarını da yırtsalar. Yalnız şu yıllar önce çıkmış oyunlar geliyor lafını da bir bıraksak. Gördük işte iki sene önce çıkmış Death Stranding geldi. Bir yıla Ghost of Tsushima ve Demons Souls pc sürümleri duyurulursa şaşırmayın Sony bu işi sevdi. Yalnız ps5 almak için bir sebep bırakmamaya başladılar. Henüz fiziksel konsol işi bitmediği için bu biraz zarar yaratabilir göreceğiz.




  • Keşke Nintendo da girse şu işe. Fire Emblem mesela tam pc oyuncularının sevdiği tip bir oyun. Fazlasıyla iyi satardı. Sonra Splatoon serisi eminim pc'de şimdi ki fan kitlesini 3-5'e katlardı. Ya da Pikmin tam fare ve klavye ile oynanacak bir diğer strateji oyunu.
  • Ps sahibi olsam akşamına gider atardım konteynere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalamarkalir kullanıcısına yanıt
    🙄

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılların gow'u pcye çıkacağı haberi sonrası balon olmuş vay anasını yavaş çark edin lan bsc misafirleri... hahahaha

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunun fiyatı dünyada ve ülkemizde yüksek bana göre. Şu anda 180 TL gibi bir fiyatı var PS4 sürümünün.
    PC ve PS fanboyu olmaya gerek yok. 2018 yılında çıkan oyunun ederi 39$ olmalıydı bence. TR fiyatının ise 249 TL olması gerekirdi.

    Sony, önce PS fanboylarını silkeledi. Şimdi sıra PC fanboylarında!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt
    lust of us ps exc olabilir gram hevesim yok o oyun mu sex mi belli olmayan şey için. ben sadece o küçük vizyonunuzu gösterdim. cyberpunk gayet de iyi oyun. bazıların makineleri bazılarının pc’si kaldıramadı sadece. acınız büyük anlıyorum ama üzülmeyin oynarsınız bir gün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC'ye gelmeyen özel oyun kalmayacak, tartışmaya gerek yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.