Şimdi Ara

Gizli Numaradan Yapılan Aramada Arayanın Numarasını ve İsmini Öğrenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle bu foruma ve forumdaki her üyeye teşekkürlerimi sunarım. Birçok konuda çok kez yardımlarınızı esirgemediniz.

    Bundan uzun yıllar önce belki masumane bir telefon şakası sonucunda çok sevdiğim birinin kalbini kırdım. Hiç ağıza alınmayacak sözler söyledim ve bunu atlatmam çok uzun sürdü. HAlen bile o kişinin yüzüne bakarken vicdanım rahatsız ediyor beni. Bu olaydan sonra akrabalarım ve yakın arkadaşlarım bu konuda hassas davranmaya başladı ve haklı olarak da bu konularda biraz tedirginlik hissi oluştu bende.

    Şimdi konu başlığından da anlaşılabileceği gibi gizli bir numara tarafından arandım ve şeytana uyup cevap verdim:)
    Arayan kişinin kelamlarını duyunca şaşırdım. Biraz da fevri davrandım ama hep şaka olabileceği tedirginliği ile konuştum. Şayet şaka ise bunun hesabını elbette sormak istiyorum. (yanlış anlaşılmak istemem; dövmek yaralamak vs. kesinlikle... Sadece suratına bakıp bu şakadan ne kadar haz aldığını görmek ve iki çift söz söylemek istiyorum). Yok şaka değilse bir özür dilemek isterim ki, vicdanımı en çok rahatsız edeni de bu zaten.

    Operatörü aradım fakat bana bu konu ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunmadan numaranın kime ait olduğunu öğrenemeyeceğimi söylediler.
    Tamam savcılığa giderim ama sonuçlarından korkuyorum. Yani savcılık o zaman diliminde beni arayan numaraları ve şahısları gösterecek ben de istersem ondan sonra mı suç duyurusunda bulunabileceğim. Yoksa savcılık direk numaranın sahibini mi enseleyecek. Niyetim sadece numaranın sahibini bulmak.

    Yardımcı olursanız sevinirim.

    Zaman ayırıp sabırla okuduğunuz için de teşekkür ederim.
    İyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzmodi -- 15 Aralık 2015; 22:34:49 >







  • Hocam sonuç ne oldu acaba ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet dilekçesi vermeden numara tespiti yapılmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.