Şimdi Ara

Gizli Nodan Arayanı Bulmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birkaç gün önce gizli numaradan arandım.
    Operatörü aradım sahibini sordum, fakat bana bu konu ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunmadan numaranın kime ait olduğunu öğrenemeyeceğimi söylediler.
    Tamam savcılığa giderim ama sonuçlarından tedirginim. Yani savcılık o zaman diliminde beni arayan numaraları ve şahısları gösterecek ben de istersem ondan sonra mı suç duyurusunda bulunabileceğim. Yoksa savcılık direk numaranın sahibini mi enseleyecek. Niyetim sadece numaranın sahibini bulmak. bir akraba veya arkadaş çıkarsa Olmadık yere insanların başı belaya girsin istemem.

    Yardımcı olursanız sevinirim.

    Zaman ayırıp okuduğunuz için de teşekkür ederim.
    İyi forumlar



  • lazzmodi L kullanıcısına yanıt
    Fazla bilgim yok ama hem uplamak hem de sizi habersiz bırakmamak için yazıyorum. "xx gündür gizli numaradan aranıp rahatsız ediliyorum bu numaranın sahibini bulunmasını ve hakkında suç duyurusu başlatmak istiyorum" tarzı bir ifadeyle başvurabilirsiniz sanırım. Numarayı aldıktan sonra isterseniz suç duyurusunda bulunmazsanız.
  • Aramanı gizliye kapa kimse arayamaz
  • Hugh Jackman kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ederim. Fakat suç duyurusundan ziyade eğer arayan şahıs dsava edebileceğim kişiler arasında ise elbette dava açmayı düşünüyorum ama numaranın sahibini öğrenmeden de dava açmak düşüncesinde değilim. Bu durumda savcılığı boşuna uğraştırmış olurmuyum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.