Şimdi Ara

GİTTİGİDİYOR KAYIP ARANIYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
5.906
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aman uzak dursun. Gittigidiyor bambaşka kafada. Mesela N11'de kupon kullanıp bir şey aldınız. Satıcı iptal ederse kuponunuzu geri alırsınız. Gittigidiyor'dan buzdolabı aldık. 220 lira indirimle. 10 gün sonra satıcı kargolayamayacağını belirtip satışı iptal etti. Ürünün fiyatı da arttı zaten. Gittigidiyor'a eee bizim kuponu verin de yeniden alak dolabı dedim. Onlarda " o yandı artık başka bahara " dedi. Böyle ilginç de bir kurum. N11 müşteri memnuniyeti olarak en azından makul.
  • Gittigidiyor kayıp, aranıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bırakın çek i kuponu. En azından alışveriş yapabiliyorsunuz. Herkes parasını alabiliyor. Ürününüzü satıyorsunuz paranızı alıyorsunuz. Hem mağaza vb. bu işi yapanlar hemde diğer 2. el alım satımı yapan son kullanıcılar rahat.

    Birde sanalpazar ı düşünün. 200 TL para 1 aydır duruyor. Mesajların hiç bi tülüsüde artık cevap almıyor. En azından 2. el ürün alım satımı yapabileceğimiz bi yer var şuan. n11 böyle biyer değil bildğim kadarıyla. Hep mağaza çalışıyor.
  • Gittigidiyorda arkadasima camasir makinasi aldim ayni gun yazan urun 3 gunde geldi hadi neyse dedim urunu kargokar isimli kargo firmasina vermisler (bildiginiz ambar) kargokar asansorlu sitede makinayi apartmanin icinde birakmis bizden bu kadar diyip cekip gitmisler sikayet edecegim muhatap yok herkes birbirine topu atiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 6 Eylül 2016; 13:32:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alemburda34

    Gittigidiyorda arkadasima camasir makinasi aldim ayni gun yazan urun 3 gunde geldi hadi neyse dedim urunu kargokar isimli kargo firmasina vermisler (bildiginiz ambar) kargokar asansorlu sitede makinayi apartmanin icinde birakmis bizden bu kadar diyip cekip gitmisler sikayet edecegim muhatap yok herkes birbirine topu atiyor

    İyide bu alıcıyla satıcı arasında. gittigidiyor burada aracı, garantörlüğü üstleniyor. ürünün kaç gün sonra geldiği doğrudan satıcı ile alakalı durum.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.