Şimdi Ara

Gigabyte GZ-X3 hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=336&pid=3484

    linkteki kasayı bir arkadaşıma almayı düşünüyoruz, içindeki psu hakkında bilgisi olan, kasayı öneren kullananlar var mı?



  • kasa güzel, fakat TR de bitti ne yazıkki bulursanız alın derim...
    güç kaynağı sürekli olarak 400 watt, tepe değeri olarak 460watt verebiliyor
  • teşekkür ederim cevabınız için.
  • Selamlar

    Kasa dist. firmadan aldığım bilgiye göre bu hafta içinde tekrar stoklara girecek ve şöyle ufak da bir müjde vereyim fiyat olarak daha da indirimli olarak satışa çıkacak.Gelişmelerden haberdar edicem sizi. İyi günler..

    www.hiteknoloji.com
  • ben kullanıyorum. gayet güzel bir kasa orta karar bir sistem için doğru tercih.
  • Yeni toplayacağım sistem için bu kasayı düşünüyorum.Görünüşü çok hoş.Sade görüntüsü,usb ,firewire portlarının önde olması uygun.Geniş hacimli,fanları uygun.Tavsiye edilen bir kasa.Güç kaynağı yetmeyebilir belki ama onu da ayrıca 500-550 watlık bir şey takarım diye düşünüyorum.Sanırım sistemimde sorun olmaz.Henüz beklemedeyim ama çıktığında intel q9300 işlemcili,gigabyte p35-ds3p anakart(beklerken değişebilir 45nm uyumlu uygun fiyatlı firewire ve raid destekli başka bir şey de olabilir),nvidia 8800 GT ekran kartlı bir sistem toplayacağım.Hızaşırtma,SLI,CF gibi işlerim yok.Sistemi olduğu haliyle kullanıcam.Sanırım bu kasa bana uygun olur.Geldiği zaman bu kasayı İzmirden temin etmek mümkün olabilir mi acaba?

    Bir de bir şey sormak istiyorum acaba yukarıda verdiğim anakart ve ekran kartları bu kasaya uygun olur mu? Kasanın boyutları:478 x 185 x 410mm şeklinde.Özellikle 8800GT ekran kartının sığması konusunda tereddütdeyim.Bu boyuttaki bir kasada kurmak istediğim sistem için yer sorunu olur mu.Zira bulabilirsem online sipariş vermek istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 28 Ocak 2008; 22:47:17 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.