Şimdi Ara

GıbırNet ve kaçışım! İptal ile kaçtım kurtuldum! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
27.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kurtulduğunuza sevindim , daha çok yaygın isimleri kullanın :) sonuçta hepsi 1 yere bağlı..

  • Ben başka bir servis sağlayıcısını isim vermemek için gıbır.net olarak yazdınız sandım   Hatta okurken de sonu .net le biten başka bir servis sağlayıcısıyla fiber kabloda sorun olduğunu için anlaşma sağlayamamıştık sevinmeye başladım bu süreçlerle uğraşmadığım için, meğersem gerçekten gıbır.net miş  

  • La zaten firmanın ismini görünce vazgeçersin otomatik olarak. :D gibir ne alüminyum yaaa
  • bu konu bir kaç gün üstlerde kalırsa gıbır'ın ivmesi fena düşer. Bende arkadaşa önermiştim küçük firmalar türknet gibi olmaz ilgilenirler diye. Türk telekoma öpülmeye devam etsin arkadaş 20-30 lira için dert çekmeye gerek yok

  • içim gıbır gıbır oldu

  • Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Diğer yorumlara katılıyorum bu arada. GIBIR net nedir ya?

  • VeterözeR kullanıcısına yanıt

    Üstadım konuyu okursanız gıbır sonrası geçiş yaptığım şirkette bu sorun hiç olmadı.


    Adresim aynı, modemim aynı,

    günlerim aynı geceler aynı

    sarı saçlım hasretimsin sen

    karadantel sokağında ben

    kapımda akşam gülleri

    mateminle tutuşurken, pardon araya şarkı kaçtı..  


    Öte yandan, daha önceki netpseed ondan önceki vodafone.net ondan önceki türk telekom ondan evvel doping (yeni adı milleni.com) şirketlerinde modem arayüzünde ara ara bakardım ve verilen hız söylenen hız olur ne aşağı ne yukarı değişim olmaz idi!

    Ancak gıbır sağolsun bir gün 12 ye bir gün 13'e başka gün 14'e ayarladı değeri, ve bunu görünce arama ihtiyacı hissettim fakat aldığım cevaplar karşısında dumur oldum!


    Benim derdim para değil idi ama gıbır olaya parasal olarak yaklaştı ve bende gurur yaptım..

    Sessiz sedasız iptali çektim çıktım.


    Şimdi sıfırdan hat açtırdım.. Tüm masrafları neden göze aldım, baştan aşağı her noktada suçlu olmaktan bıktığım için.


    Komşunun modemi nedeniyle hızımın dalgalandığı söylendi, modeminiz 2.4 ghz dediler modem önerin dedim ve yine 2.4Ghz modem önerdiler, ne değişecek dedim olsun bu başka dediler!!! Şimdi ben bu durumda daha ne diyem nerelere gidem, nasıl edem gıbır elinden le le le can?? Pardon gene şarkı kaçtı araya  





  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Size cevap veren arkadaşa cevap verdiğim için size otomatik cevap verildi olacaktır diye tekraren cevap vermemiştim  

    Kusura kalmayın efem  

  • mertcapar kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Ben başka bir servis sağlayıcısını isim vermemek için gıbır.net olarak yazdınız sandım 

    @mertcapar Incisozluk'te gibmek diye bir kelime vardi. Bana da ondan dolayi sansurlu gibi geliyor.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt

    Adam size sormuş x hızı alabilir miyim sizde evet demişsiniz. Size geçmiş sonra hızı alamayınca yok altyapı yok esen rüzgâr yok bilmem ne, siz milletle eğleniyor musunuz? İsminizde meymenet yok ki işinizde olsun.

  • Komedi gibi 16 olarak anlastik 12 olarak baglandi diyor. Ya arkadas adsl baglanti 2000 yillarindan kalan bir baglanti turudur. 16 mbit paket hic bir zaman 16 mbit hiz testinde göremezsinki. Bunun kayiplari var adsl baglanti oldugu için merkez ile modem arasindaki baglanti kayip yaşiyor. Ulan vdsl hizmetim 35 mbit ama hiz testinde 32.50 mbit gozukuyor indirme hizida 40 mbit gözükuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astanca111 A kullanıcısına yanıt

    Keşke konuyu dikkatli okuyarak. Teknik bilgin olarak cevap verseydin. Şimdi modem arayüzüne girersin ve sana tanımlanmış hız profilini görürsün ya da modeme ulaşan hızı tabi ki. Arkadaş diyor ki hız testinde değil. Modeme ulaşan hız 14 mbps. sizde burada hız testinde kayıp olur diyorsunuz. Ne demeli bilemedim. İyi günler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2D77F344 -- 27 Şubat 2021; 15:32:37 >
  • İsme bak gibirnet.  

  • Başvuru formunu doldurdum tam abone olacaktim . Ve yazılanları okudum . Çok şikayet var. Ancak soruyorum hic memnun olan yok mu bu Gıbırnet den

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hocam 16 da tanimlasa 12 alir 14 de tanimlasa 12 alir 12 de tanimlasa 12 alir teknik bilgim gayet iyidir konunun basinda 16 dediler 12 hiz aliyorum kelimesi yeterli benim icin gerisini okumama gerek yok konuda cehaletlik akiyor. Anamerkeze ortalama mesafede olan kisilere 12 den fazla hiz verilemez kayiplar oluyor. Çiksin birisi desin al sana kanit ben 16 mbitlik adsl kullabiyorum 16 mbit hiz testi aliyorum desin ciksin hadi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem bu hiz tanimlamasini ttnet alt yapi ekibinin elindeki cihaz ile tanimlamasi yapiyor. Gıbır mis turknetmis oymus buymus hikaye. Ttnet ekibinin elindeki cihaz ile tanimlama yapilir. Firma şu hiz der fakat alt yapi sorumlusu bu zaten bu kabloyla bu hizi alamaz kopma donma vs yaşar diye en stabil baglanti saglicagi hizi size tanimlar. Yoksa surekli ttneti rahatsiz etceginizi ariza kaydi birakcaginizi sizden daha iyi bilirler. Kurumlar 16 mbit deselerde adsl baglanti ortalama 12 mbit alir. Fiberde bile 3 5 mbit kayip varken siz adsl yi ne zannediyosunuz. 16 mbit yazsa ne olcak arayuzde ? 12 alicaksin yine 14 yazsa ne olcak 12 alcaksin 12 ve altinda tanimlamalarda net sonucu alirsiniz adsl baglantida.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isimde meymenet yok gibirnet nedr
  • astanca111 A kullanıcısına yanıt

    İşte sorun burda konuyu okumadınız. Arkadaşa söz verilen hız verilmemiş. Başka bir ISS den bağlatmış ve şu anda istediği hızı alıyormuş. Bilmem anlatabildimmi. Hız profillerini her firmanın güncelleme yetkisi vardır. 88 DSL kilidi hariç İsteyen firma 35, 50, 100 mbps olarak profil güncelleyebilir. Ben size konuyu özetleyeyim. Gibirnet size şu hızı veririz demiş vermemişler ve sonunda ilgilenmemişler arkadaş başka bir sağlayıcıdan servis almaya başlamış ve o hızları görmüş. Daha nasıl anlatayım bilemiyorum.

  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt

    Bu ve bu forumda daha önceki verdiğiniz cevapları konuyla beraber SS alıp size geçmeyi düşünen müşterilere gösteriyorum, herkes vazgeçiyor. Teşekkürler gıbırnet


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.