Şimdi Ara

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
3.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gıbırnet evde internet


    GCPGKKKV4P ''arkadaşını getir 20 TL indirim kazan'' kampanya kodudur


    12 ay boyunca 20 TL indirim imkanı sunar


    100 Mbps Sınırsız, Taahhütsüz, 240 TL yerine 220 TL


    Her arkadaş için ekstra 20 TL indirim imkanı, 2 arkadaş ekledin 40 TL indirim.


    Hem siz kazançlı çıkın hem karşı taraf.


    NOT: Bana o firmanın elemanısınız diye iftira atanları kendi hallerine bırakıyorum, ben 20 TL indirim alabilmek için bunu paylaşıyorum, anlayana..

  • gıbır G kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam ben de yeni abonelik yapıcam güzel oldu bu, o diyenşeri anlamıyorum sanki dolandırıyorsun da laf ediyolar, herkese fayda sağlıyo fena mı 🙂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 aydır Gıbırnet kullanıyorum. Peşin ödeme yapmadım, 6 ay sabit fiyat kampanyasından yararlandım. Gıbırnet'e geçiş yapmayı ve yeni abonelik başlatmayı düşünenler için 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimli kullanma olanağı sağlayan referans kodum: GJGGM4YMNO Kayıt esnasında referans kodunu müşteri temsilcisine paylaşmayı unutmayın. Hayırlı olsun.

  • Merhaba daha önce millenicom da idim. Ancak artan faturalar nedeniyle Gibirnete geçiş yaptım. 20 lira indirimli internet için referans kodum: GILGK057SF

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gıbır G kullanıcısına yanıt

    birini senden kullandım hocam sağol :)

  • supreme1 kullanıcısına yanıt

    Birini de senden brom çok sağol :)

  • GIBIRNet’ e geçiş yapacak/yeni internet bağlatacak kişiler için;



    Referans Kodu: GJ9GM8NZUT



    Referans kodunu müşteri temsilcisi ile paylaşabilirsiniz yardımcı olacaklardır.


    Sizde bu kod ile kayıt olursanız 12 ay boyunca her ay 20 TL Toplamda 240 TL indirim kazanıyorsunuz. Kayıt esnasında bu kodu müşteri temsilcisine söylemeyi unutmayın. Faturalarınızı gecikmeden öderseniz, bu indirim geçerli oluyor.


    Mart 2024'den bu yana gıbırnet kullanıyorum oyun oynayan ve evden çalışan biri olarak her açıdan çok memnunum, düşük pingle oyun oynuyorum. İnternet kesintisi yada yavaşlama bende hiç olmuyor güncel durumda, bu yüzden ayrılmayı da düşünmüyorum.



    Ödemenizi Nays ile yaparsanız %5 geri ödeme yapıyor bilginiz olsun.

  • Birkaç yıl Gıbırnet'ten internet kullanımım sonrası sizlere uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Nedenleri:


    1. Olur olmadık fahiş zamlar yapılıyor.
    2. Firmanın yaptığı fahiş zamlar ve haksızlıkları Şikayetvar sayfasında yazdım diye abonelik hizmetim yasalara aykırı bir şekilde 1 gün internetim kısıtlanarak hizmet verilmedi. Rezalet durum. Gıbırnet çalışanı Çağatay bey daha sonra ekip arkadaşlarının hatasını anladı ve kısıtlamayı kaldırdı. Şuraya bakın, milletin kaprisleri parasını ödeyerek aldığım hizmeti engellemeye çalışıyorlar. Böyle bir şey nerede görülmüş!!!
    3. Türk Telekom veya Gıbırnet kaynaklı internet arızaları yaşanıyor, modem üzerindeki internet ışığı kırmızı yanıyor. Kullanıcı kaynaklı olmayan bir sorun olmasına rağmen arıza kaydı açıldığında iç tesisat ücreti olarak 300 TL alınıyor. En ufak bir internet hat kopması durumunda hata müşteride aranıyor. Modeminizi ve iç tesisatınızı kontrol edin diyerek baştan savıyorlar. Modemim yeni ve bina içerisinde ayrı bir iç tesisat hattımız yok. Müstakil dairemize sokaktaki Türk Telekom direğindeki ankastre kutusundan doğrudan modeme gelen yalıtımlı siyah internet hat kablosu ile hizmet alıyorum.
    4. Ping yüksek, kurulum ücretleri fazla, hat zayıflamaları ve sıklıkla internet hat kopmaları yaşanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pri-SoNeR -- 11 Mayıs 2024; 14:3:46 >




  • Merhabalar, gıbır net referans kodum: GJKGM4HLDK

    İş yerimde ve evimde kullanıyorum sabit fiyatlı kampanyadan yararlanmadım uzun süre kullacağım. Bu kodu müşteri temsilcisine vererek Aylık 20 TL indirim kazanırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beykoz da gibirnet sorunsuz kullanıyorum 20 tl indirim referans kodum
    GAAGKYE56F



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreemre8 -- 15 Mayıs 2024; 4:35:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pri-SoNeR P kullanıcısına yanıt

    Fahisler zamlar dediğin gibirnet önceden yapıp sonra diğer İnternet sagliyicilarda yaptı.Bircogu gibirnete göre fiyatı yüksek.Gibirnet tek kusuru bu zam olayında diğerlerine göre bir adım önde zam yapması.Ariza birçok sorun Türk Telekom alt yapı ile alakalı.modem konusunda kıpkırmızı ışık genel arıza vardı.Bi ara modemde kırmızı ışık oldu.modemi açtip kapadım sorun çözüldü.Yada modemi sifirliyip yeni kurulum ile çözülür dü.insanlar arizalara karşı kendileri de çözüm üretmeli eğer sizlik bise yok sizi asiyorsa o zaman teknik servis.Gibirnet müşteri hizmetleri aradım.Modem kırmızı ışık kesintimi var.modemi açıp kapayın yada yeniden kurulum yapın.modemi açıp kapadım düzeldi.Bircok sorun modem Türk Telekom alt yapısı ile alakalı.Sen yaşadığın tecrübe sorunlariyla fikir beyan etmişsin ama aşırı kaçmışsin turkiyede hangi firma sorunsuz hizmet veriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. - Referans Kodu: GIOGJVZFA3


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.