Şimdi Ara

Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
6.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt

    Oyun 25 Mart 2022 de çıktığından 25 Mart 2023 de exc anlaşması bitiyor PS ile. Bu tarihten sonra Xbox'a da gelecektir hatta Game Pass'e bile eklenebilir.

  • Oyunu önceki indirim dönemlerinde satın almış ve bazı teknik sorunları olduğu için sonraya bırakmıştım. Steam' de takip edince güncellemeler geldikçe bildirim alıyorum ve tekrar indirip bir bakayım dedim ve epey düzelmiş. Özellikle Ray Tracing açıkken oluşan memory leak sorunu bir süre sonra oyunda fps düşüşlerine neden oluyordu ama artık yok. Sıfırdan başlayıp oynamaya başladım ve açıkçası çok beğendim. Bunun nedeni ise Tokyo tasarımının gayet güzel ve detaylı olması ve elbette farklı olan çatışma sistemi, herhangi bir silah kullanmıyoruz en önemli silahımız elimiz( ek olarak ok-yay kullanımıda mevcut), başlarda basit bir ruhani güçle başlıyoruz ama ilerledikçe çatışma daha keyifli hale geliyor. Keşfetme duygusu ,Tokyo' nun kendi kültürüne dair bilgiler vs ile hiç bilmediğim bir kültürüde tanıma fırsatı sunuyor. Oyun karanlık bir atmosferde ama kesinlikle bir korku oyunu değil, eğer korku oyunu olduğunu düşünüp oynamayanlar varsa öyle bir oyun değil sadece karanlık atmosfer bazen bunaltabilir. Açık Dünya oyunlarında olan en önemli ortak sorun bir süre sonra hikayeden kopup etrafı keşfetmeye başlamak ama bu oyunda güzel bir trick kullanılmış böylece haritayı bölüm bölüm açarak hikayeden kopmadan ilerlemek mümkün, grafikleri çok güzel özellikle RT açık olarak oynanırsa tam bir görsel şölen ama herkese göre olan bir oyun değil. Ben uzakdoğu kültürüne çok hakim değilim ve oyunu birazda bu nedenle oynuyorum adeta bir turist misali oyunu oynamak ilginç bir deneyim sunuyor.





  • 12 Nisan'da Gamepass'e geliyor.


    Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]
    Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]Ghostwire: Tokyotwitter
    “New areas ⛩️ New missions 📖 New powers 🔥 New collectibles 😼 New enemies 👹 New roguelite mode ☠️ Ghostwire: Tokyo's Spider's Thread Update launches April 12 on PS5, PC…and for the first time on Xbox Series X|S and Xbox Game Pass!”
    https://twitter.com/playGhostwire/status/1636019610909540352?s=20
  • Ps'de oynama fırsatım olmamıştı xbox gamepasse gelmesi güzel oldu

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Güzel tahminmiş Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU] 


    GP ile birlikte, PS Deluxe üyesiyim aynı zamanda, PS haberi daha önce çıkmıştı, alıp almamak arasında da kararsızdım PC için, PS'de oynamak biraz kıl olacak ama oynarız artık ne yapayım diyordum. O arada da GP'e ekleneceği haberi geldi Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU] Açar PC'de mouse'la oynarım artık.

  • Sürekli erteliyordum sonunda başladım 7.5 saattir oynuyorum fena sardı ama oyunun bitmesine az kaldı gibi


    Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]


    Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]


    Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]


    Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]


    Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]


    Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]


    Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]




  • Japanese oyunlar are worst olsa da metropol tutkumuzdan game pass'a gelince ilk günden playe basarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jedi Survivor öncesi araya sıkıştırabilirsem 2.kez tekrardan oynayacağım, güzel oyundu.

  • Oyun xbox konsollarına geldi + day1 gamepass.

  • Grafikler enfes, oynanış gerilim ögeleriyle birlikte insanı oyunda tutuyor. En kısa sürede bitiririm muhtemelen.


    kontrollerle alakalı problem yaşayan varsa aşağıdaki ayarları deneyebilir


    Acceleration speed 100

    Deceleration speed 40

    X-axis 30

    Y-axis 20

    Aiming 30

    Bow drawn 30




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 12 Nisan 2023; 19:29:29 >
  • Hayatımda oynadığım en saçma sapan oyunlardan biri. Tam bir klasik japon kafası çöpü. Bu kadar iğrenç combat mekanikleri olan fps görmedim. Atmosferi rezilleri oynuyor, bu oyunu öveni ve beğenenin kafası güzeldir net. Direkt sildim puanım 1/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontroller rezalet ya

    Oyunun tek iyi tarafı grafikleri, Cyberpunk'tan daha iyi bir neon şehir ve yansımalar var, Series S'te Ray Tracing yok ama Screen Space Reflectionlar Cyberpunk Series S sürümünden daha iyi işte ve Rt gibi hissettiriyor.

    Grafik ve de sinematografi dışı herşey kötü hikaye kötü, combat oynanışı zevkli gibi ama kontroller dolayısıyla mehhh, ayrıca series s'te dikkatimi çekmedi ama performans testlerine baktım oyunda Series X'te sorunlar varmış lan ayrıca. Ya bu tango oyun yapmasını bilmiyor ya da işte Ps5 anlaşması gereğince diğer konsollara daha iyisini çıkartamazlar maddesi var. Sony kendinden biliyormuş işi, adamlar Microsoft kanadı Call of Duty'i bozacak diye boşa söylenmiyor çoook daha iyi yazılımlı(x'i kullanmadım henüz ama kullandığım ps5 vs series s karşılaştırmasında bile herşey kabak gibi ortada s çok daha optimize, akıcı ve hızlı, daha özellikli, temiz, sessiz çalışıyor) iki tflopsluk(yani bir PS4 gücü) fark olan daha güçlü cihazda oyunlar daha kötü çalışıyor Sony'le anlaşmalı/yakın stüdyolarda ne hikmetse. Yerseniz işte

    Bu oyunlar çöp maalesef ama. Re4 remake veya bununla konsolun gücü ölçülmez. Çünkü Rdna 2 oyunlar değiller temelde, şu an hala 8. Jenerasyonun uzatmalarını oynuyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCABC091A -- 13 Nisan 2023; 9:32:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]Bethesda Softworksyoutube
    Available free for all Ghostwire: Tokyo players, the Spider’s Thread update includes an all-new game mode – descend The Spider’s Thread as you complete challenges, earn upgrades and test your skills. How long will you last? That’s not all: The Spider’s Thread update also includes multiple additions and enhancements to the base game, including more enemies, skills, areas to explore, side missions, extended story cinematics, Photo Mode enhancements and more! The Spider’s Thread update for Ghostwire: Tokyo is available NOW for PC, PlayStation 5 and Xbox Series X|S. ESRB RATING: Teen with Violence and Language
    https://www.youtube.com/watch?v=vN26_029gzY
  • Ps5 uzerinden oynadim bugun iki saat kadar. Su catisma mekanikleri rezalet olmasaymis ya da hic catisma mekanigi olmasaymis fena olmazmis. Klasik Japon kafasi anime isi ve nefret ederim normalde ama bu oyunda adini henuz koyamadigim bir sey var ve hosuma gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saf korku oyunu olsaymış yer yerinden oynarmış. Heba etmişler maalesef.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.