Şimdi Ara

Geriye dönük kredi karti aidatı kazanılmış ama!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kuzenim Finansbank kredi kartı aidatını geriye dönüş olarak almak için 5 ay önce Hakem heyetine başvurdu. Bugün banka aramış ve kazandığını söylemiş. 350 tl. Daha önce chip para, puan bilmem ne verildi diye 130 tl alabileceği söylenmiş. Ki bu arada hakem heyetinin sonucu kendisine ulaşmamış böyle bir bilgisi Yok. Ve banka son gün almazsanız hakkınız yanar denmiş.. bana saçma geldi. Böyle bir gün kısıtlaması olması ve parayı düşürmeleri. Şayet öyle olsa bunu hakem heyetine bildirip kararı öyle çıkarmaları gerekmezmiydi? Şimdi ne yapacağını bilmiyor. Yarımcı olabilecek var mı bu konuda.. hakem heyetinin kararında elimiz de Yok..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyrusefer -- 8 Kasım 2016; 13:54:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bana bankanın palavrası gibi geldi. Onlara hakem heyetinden savunma yazısı gitmiştir, onlar da size 3-5 birşeyler atıp savunmaya "biz müşteriyle anlaştık" diyecekler.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    @Dr. Boone kuzenimin iki kartı var finansbank şubeden sorun çıkarmamış ve iki gün içinde karta yükleme olacak demiş. Diğer banka garanti 260 alacağı da ordan var. Garanti şubesi ise kararın bu şekilde çıkmış olması parayı alabileceğiniz anlamına gelmiyor demiş. İnceleyeceğiz. Ama anlamayabilirsiniz çoğu müşterimiz almadı demiş. Çok saçma elinde karar var.onlarda biliyor. Ama vermeyeceğiz diyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyrusefer kullanıcısına yanıt
    İncelemesi birşey ifade etmiyor. Kararı uygulamak zorunda. Tüketici mahkemesine itiraz hakkı var, ondan da sonuç alamazsa dava masrafları da cebinden çıkacak. Çoğu banka bu riske girmeyip thh kararını uyguluyor.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    @Dr. Boone garanti şubeye yarın bir daha gidecek. Kararın Aslını istiyorlarmış. Fotokopi istenmiyormuş. Yarın aslını götürecek. Dediğiniz gibi ortada bir karar var uygulamak zorunda. Bakalım bunun adı garanti bank... bu kadar büyümeletine şaşmamak lazım.. el verenin kolu bacağı kalıyor .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.