Şimdi Ara

geri dönüş için öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ben yaklaşık 2 yıldır wow ara vermiştim bu aralar geri dönmeyi düşünüyorum, gerçi günde 1 - 2 saat oynayacağım ve büyük bölümde pvp ile zaman geçirmeyi düşünüyorum. Eskiden her dönem bir ya da iki karakter op olurdu, ben herzaman fiziksel saldırı karakterlerini oynamaktan hoşlanmışımdır, rogue,hunter,warrior,feral,veya monk karakterlerinden hangisi daha önde ve aranan karakter olduğunu merak ettim. Karakteri sıfırdan eğlene eğlene kasacağım, karakter önerisi istememin amacı 90 olunca hüsran yaşamamak.
    Öneriler için şimdiden teşekkürler.
    İyi forumlar.



  • Öneri veremeyiz çünkü yeni patch gelecek kimse ne olarak hangisi daha iyi tam söyleyemez. Beta arenaları tam randımanlı karşılaştırma sağlamıyor karşına gelen yeteneksizmi yoksa, o charda bug varmı belli değil.

    Death Knight'ın iyi olduğunu çok duydum ama 1 ay sonra rezil rüsva okabilir. Mop'a göre önereceksek warrior, rogue, hunter iyidir. Gerçi rog oynamak biraz el alışkanlığı tecrübe istiyor. Hunter şuan eğlenceli ve güzel ama yeni pakette çoğu deneyen mutsuzmuş. Geriye warrior kalıyor. Diğerlerine göre nispeten daha kolay ve hiç bir pakette ezikleri oynamadı. Monk dps'de iyi fakat ben tercih etmezdim sonuçta 2v2'de iyi, 3v3'de çok über sayılmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De get -- 2 Ekim 2014; 3:01:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için teşekkürler, outland da human warrior açıtım, aheste aheste kasarım artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.