Şimdi Ara

Genshin İmpact Rehber 🔥🔥 ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █EV SİSTEMİ NASIL LEVEL ATLANIR video Yüklendi█ ▇ ▆ ▅ ▄ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
8
Favori
22.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sonunda Ayaka geliyor direk 2.0 olarak güncelleniyor oyun özellikle Baal karakterine bittim.

  • Oyuna yeni başladım Advanture Rank 17deyim oyunun başında gelen 4 karakteri nereye kadar geliştirmeliyim. 4 ana karakter dışında Noelle ve Diona var elimde ama bunlarıda geliştirmeye değer görmedim. 4 karaktere de ascension yaptım 40 lvla kadar arttırabiliyorum (şuan karakterler 20 lvlde) gelişim kartlarını boşa harcamakta istemiyorum ilerde daha iyi bir karakter çıkarsa diye ancak oyunda da tıkandım karakterleri geliştirmeden ilerlemekte zorlaştı bosslarda ve görevlerde ciddi zorlanıyorum. Bu karakterlerin hangisini nereye kadar geliştirmeliyim.

  • Arkadaşlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. Genshin Impact te genesis crystal almak istiyorum ama en ucuz bölge ve platform neresi lütfen bana yardımcı olur musunuz? Türkiye'den daha ucuz bir bölge var ama hangisine baksam da bulamadım.

  • sanguchii kullanıcısına yanıt

    En ucuz playstation üzerinden alınabiliyor ama sadece playstation üzerinden harcanıyor onu da bilin. Hangi kıtada iseniz oranın sunucusunu seçin ki oynarken ping sorununuz olmasın.

  • hocam teşekkürler yanıtınız için evet onu biliyorum fakat sanırım farklı ülkeden de ucuza alınabilinen var çünkü yurtdışı resellerları görüyorum adam 6480 genesis i 68 dolara satıyor. Ve global kullanım sadece ps ye özgü de değil. Hoyoverse den yaptığını idda ediyor direkt. Ve cc diye düşünebilirsiniz fakat adam 1000 lerce satmış ve yüksek rating li bi satıcı cc olamaz yani. Acaba bu bölge neresi bütün vpn leri gezdim bulamadım

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.