Şimdi Ara

Generals Zero Hour ve Windows 8.1 x64 Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cümleten hayırlı ramazanlar hayırlı iftarlar. Şu güzel günden evvelki gece Generals'i indirdim ve kurdum. Başlangıçta açarken "Sorry, serious error occured." diyordu. İnternette birçok kişinin yaşadığı problemi "Options.ini" dosyasını belgelerim içine atarak çözdüm. Oyun açılıyordu, ancak bu sefer başka bir problem daha çıktı. Oyun açılırken "EA" simgesi ekranda beliriyor, kayboluyor, oyun kapanıyor ve "Technical Difficulties..." hatası beliriyor. İnternette birçok yerde aradım ama çözümünü bulamadım. Çok sevdiğim bi oyundu yıllardır oynuyordum. Win 7 x64 bilgisayarımda oynuyordum ancak yeni bilgisayar alınca ona geçtim. Win 7 bilgisayarımıda Win 10a yükselttim oyunu kurdum ve hâlâ çalışıyor.

    Sizden ricam bu oyunu Win 8.1 x64 dizüstü bilgisayarımda oynamak için bir çözüm. Şimdiden teşekkürler. Tekrar hayırlı ramazanlar, hayırlı iftarlar.

    -edit: Oyunu -win kodu ile pencere olarak çalıştırdığım zaman hata almıyorum. Sanırım ekran kartı veya ekran ile ilgili bir uyumsuzluktan dolayı oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorro2083 -- 6 Haziran 2016; 20:50:05 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.