Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.818
Cevap
89
Favori
320.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

    Evet malesef gm9 modelini kullananlari üzmüs firma ama 21 serisi zaten android 11 le geliyor 12 icinde gelecek deniyor hadi 12 gelmedi diyelim 2-3 sene android 11le bozulmadigi surece bir sorun olacagini sanmiyorum. Tabi benimki sadece tavsiye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, telefonda format reset gibi işleri hiç yapmadım. Bende GM 9 PRO var, sıfırdan format atmak istiyorum, nasıl yol izleyeyim? Garantisi çoktan bitti bu arada...

  • 7 Aralık 2021 general mobile firması hala güncelleme vermedi vermemek için elinden gelen bütün yalanları müşterilerine pişkin pişkin söylemeye devam ediyor. Genel müdürleri biz chip üreticileri ile anlaşma yaparken 3 yil driver güncelleme garantili yapıyoruz diyor fakat koskoca dünyaya chip üreten firmalarin pandemide kaçtığı yalanını söyleyerek insanların aklı ile dalga geçiyorlar. 5 modele güncelleme vermedi, şimdi ise çıkmış yeni çıkan 2 modele güncelleme vererek insanlar ile dalga geçiyorlar. Umarım iflas edersin gm hayat sanki çok ucuz herşey ateş pahası birde senin telefonlarını alıp düzgün çalışmayacak şekilde müşterilere arama çalışıyor daha ne istiyorsunuz diyerek aptal yerine koymak ayrı bir durum. bu firmanın ürünlerini alma aldırma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aşağıdaki linkte bulunan rom'u kurup deneyen var mı?


    https://www.getdroidtips.com/lineage-os-17-1-general-mobile-gm-9-pro/?fbclid=IwAR3vOTmIw-kjBx06SmsL8YxQLU3LPcICMXZPU_TVFt17DrtjtgR6BqRBGSQ

  • 12 Ocak 2022 oldu GM 9 pro güncelleme gelmedi. Müşteri hizmetleri aynı hızla güncelleme bilgisi soranlarin yorumlarını silmeye devam ediyor. Artık cevap bile vermiyorlar. Bu firmanın ürünlerini alma aldırma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralık ayında 2250 TL'ye Samsung M12 yakalamış ama maddi durumlardan dolayı alamamıştım. Ocak ayindan beri almaya değecek bir cihaz bakındım ama ya özellikleri içime sinmiyor ya da fiyatlar çok uçuk geliyordu. Bir ara 21 pro bile almayı düşündüm en f/p o göründüğü için ama tek bir yorum yetti ondan vazgecmem için; " video çekerken ses derinden geliyor" yazmıştı bir kişi. Velhasıl daha fazla dayanamadım 14 Şubat kampanyalarını falan da bekleyemedim ve an itibariyle 2946 TL ye Samsung M22 aldım. Artık iyi mi ettik kötü mü kullandikca anlayacağız ama GM kadar uzmeyecegine eminim. G80 soc , 90 Hz amoled ekran , güncel A11 sistem, çift hat, 128 GB rom. Ederi 3000 TL değil ama piyasada cidden ucuza bir şey kalmamış. Haziranda tam 3. Yil dolacakti gm9pro ile, artık evde luckypatcher +apk kombinasyonlarinda kullanacağım bir test cihazı olarak kullanacağım. Wifisiyle Bluetoothuyla , ses kaydı yapamayan mikrofonuyla bezdirmisti beni. Ah GM ne yordun bizi be. Darısı kurtulmak isteyen herkesin başına diyelim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 19 Şubat 2022 oldu general mobile android One olarak satmış olduğu cihaza ne güncelleme verdi nede hataları düzeltmek için çaba gösterdi. Şirketin kendi hatası yüzünden qualcomma borcunu odeyememis, bir aralar konkordato ilan etmişlerdi sonra kredi çekip vermişler fakat işin içinde bilmediğimiz bir nokta var çin de ki telefonu tasarlayan firmayada borçlular büyük ihtimalle. Qualcomm chipset driveri vermiyor, çin deki firmada kaynak kodlarını vermiyor sonra yalan atıyorlar aq neymiş pandemide kockoca chipset üreticisi kaçmış yalana bak. 😂 Bunlar Samsung distribütörlüğü yaptığı zamanlar zaten işlerini baştan savma yaptıkları belli davalık oluyorlar kendi hatalarını müşteriye yansitiyorlar. General mobile alma aldırma biraz daha fazla para verip daha kaliteli bir cihaz alın yoksa derdinizi kimseye anlatamazsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bandogge kullanıcısına yanıt

    Bende m12 aldim memnunmusun kardesim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bandogge kullanıcısına yanıt

    M22'den şimdiye kadar memnun kaldınız mı? Ekranın 720p olması rahatsız ediyor mu?

  • Diridiri06 kullanıcısına yanıt
    Memnunum hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • möhendis kafası kullanıcısına yanıt
    Fazlasıyla memnunum, 720p ekran hiçbir şekilde rahatsız etmiyor. 720p oluşunu zaten sadece menüdeki ikonlarin dokusundaki o hafif daginikliktan farkediyorum, daha doğrusu ilk aldigim gün cihazı açınca farketmistim. Sonra göz alışıyor zaten. Onun dışında uygulamalar olsun video foto vb. İçerikler olsun rahatsız eden geri kalan bir yanı yok. Hatta ekran çok akıcı, gm9 proyu elime alidigimda ekranın yavaş kaldığını hissediyorum hemen, sanırım bunda 90hz olmanın avantajı var.


    Şu cihaz adam gibi yazılım alsaydı benim en favori cihazım olarak kalırdı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bandogge kullanıcısına yanıt

    Şarzi sanki biraz hızlı bitiyor gibi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diridiri06 kullanıcısına yanıt
    Kullanıma şekline bağlı hocam bence, ben bir çok uygulamayı derin uykuya aldım. Arka planda gereksiz çalışan bir şey yok. Ekran AMOLED olduğu için de şarj verimli harcıyor. Sizin m12 IPS olduğu için belki daha fazla harcıyordur, bilemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar pil değiştirip cihazı hala aktif kullanan var mı tavsiye eder misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucid dream -- 26 Şubat 2022; 1:25:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucid dream kullanıcısına yanıt
    Ben pil değiştirdim. Kullanıyorum. Bi değişiklik yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yesil_1 Y kullanıcısına yanıt

    Değiştireyim o zaman, yeni telefon beklesin biraz daha.


    Teşekkürler

  • Aşağıdaki linkte bulunan bilgiyi okuyup ne olduğunu kısaca açıklayabilecek biri var mı?


    tweakdroid
    How to Upgrade General Mobile GM 9 Pro GM9PRO sprout to Android 12 - Download & Install Android 12 - TweakDroid
    https://tweakdroid.com/android-12/general-mobile-gm-9-pro-gm9pro-sprout/
  • android 12 sürümünü telefonu root edip android 12 sürümüne güncelleyebilirsin diyor kısaca; yedekte bir telefonun var ise yap derim fakat tehlikeli! root işlemi olmasa iyi olabilirdi ama root işlemi ile telefonunun güvenlik duvarını kapatıyorsun, çok bilgim yok fakat root işleminden sonra bu güncellemeyi yaptıktan sonra herhangi biri anroid altyapısında arka kapı bıraktıysa telefonundaki bütün bilgilerini senden alabilir yayınlayabilir hatta bankacılık işlemlerini görebilir eğer çok profesyonel birinin eline düşersen senin yerine bankacılık işlemlerini yapabilir

  • Yazılım yüklemeyi aşağıdaki adres üzerinden yapıyor olunca android 12 Google veriyor diye düşünmüştüm bende.

    Arada üçüncü şahıslar varsa sıkıntı olabilir tabiki.

    flash.android.com
    Android Flash Tool
    https://flash.android.com/welcome

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cep telefonunu tablet gibi kullanmak istiyorsan ve sim kart takmayacaksan deneme amaçlı kurulabilir şahsen ben üreticinin verdiği güncelleme haricinde hiç bir programa güvenme derim; bu telefonun üreticisi gm firması ama gel gör ki bu telefonun güncellemeleri 2019 yılından kalma :)

  • 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.