Şimdi Ara

general mobile discovery air

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler almayı düşünüyorum. fiyat-performans bakımından yeterli benim için. fiyatı uygun geldi. samsung s4 mini'yle kıyas yapınca gm daha öne çıkıyor. (işlemci olarak) hiç kullanmadım hayatımda gm. nasıldır? kullanan kişiler yazarsa memnun olurum. hele bu dediğim modeli kullanan varsa. ikinci olarak bunun yerine bütçeyi arttırıp lg g2 mi alsam diyorum? ya da z1. z1-g2 arasında çok araştırdım. ikisi arasında uçurum gibi fark dediğimiz çok yer yok. sadece z1'in kamerası daha iyi. ama fotoğrafın çekildiği yere görede değişiyor. zaten işletim sistemleri aynı. ne yapsam kararsız kaldım.



  • Bütçeyi artırabilirsen lg g2 al kat kat iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gm'nin 3 cihazini kullandim. Sirasiyla Discovery , Discivery 2plus ve Discovery Elite...

    Firma yazilim ve servisi konusunda gercekten insani magdur ediyor, bu nedenle herhangi bir sorunla karsilastiginizda , ki discovery 2 kullanicilari bilir , cihazlari keonik arizalidir , karsinizda sizi dusunen insanlar yok. Gm Gionee nin cihazlarini ithal edip bir iki arayuz oyunuyla Tr de satisa sunuyor. Gionee gercekten f~p telefonlari ureten iyi bir firma, ki Elite bu serinin hatiri sayilan , performansi muhtesem , ilk 3 gb Ram tasiyan modellerdendir.

    Ayrica artik 1gb Ram eskide kaldi ve yetersiz. quantum M1453 gelecek yakinda uygun fiyatla , zenfone seriisine bakilabilir.

    1000liraya cikarsaniz , G2 , Mx4 , Elite , sizi uzmeyecek uzun zaman kullanabileceginiz cihazlar... Biraz daha koyarim derseniz ise , Htc one E8 yeni f~p krali gibi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.