Şimdi Ara

General Mobile 4G Android One 'DOKUNMATİK PROBLEMİ YAŞAYANLAR BURAYA !'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
1
Favori
34.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. GM 4G cihazında yaşadığım dokunmatik problemini videoda gösterdim ve paylaşmak istedim. Almak isteyenler mutlaka göz önünde bulundursunlar.

    VİDEO'YA GİT (Youtube)
    Şikayetar.com Da destek için


    Aynı problemi yaşayan arkadaşlar Öncelikle Buraya tıklayarak(TIKLA) Gerekli uygulamayı indirip test etsinler. Problemden emin olduktan sonra bu konu altında beni etiketleyerek paylaşınlar.
    ,
    AYNI PROBLEMİ YAŞAYAN DİĞER KULLANICILARIN VİDEOLARI
    senseman62 adlı arkadaşımızın yaşadığı problemin videosu
    @yolcuturk Adlı arkadaşımızın yaşadığı dokunmatik problemi videosu (TIKLA)
    @punkaroma Adlı arkadaşımızın yaşadığı dokunmatik sorunu (TIKLA)
    @loneliness61Adlı arkadaşımızın yaşadığı sorun videosu

    TEKNİK SERVİS GELİŞMELERİ !

    ARKADAŞLAR BEN CİHAZI İADE ETTİM, ŞUAN PARA İADESİ BEKLİYORUM ! BU SORUNU YAŞAYANLAR AŞAĞIDAKİ TAVSİYELERİ OKUYARAK İADE ETSİNLER YAZILIMSAL BİR SORUN OLMADIĞINI BELİRTEYİM, DÜZELTİLİR DİYE DÜŞÜNMEYİN !
    Şikayetvar.com' da oluşturduğumuz şikayeti gören GM firmasından Duygu' hanım aradılar. Video linkinin kırık olduğunu orjinal linki mail ile kendilerine ulaştırmamı istediler bende mail ile kendilerine ulaştırdım. Bir süre sonra tekrar döndüler bana videoyu izlediklerini, cihazın ekranında sorun olduğunu kabul ettiklerini ve değişim yapabileceklerini söylediler. Bende değişim istemediğimi para iadesi istediğimi ilettim faturamı kontrol ettikten sonra iadenin yapılabileceğini söylediler ve videoda kullandığım "Kronik problem" cümlesinden duydukları rahatsızlığı ilettiler videoyu kaldırmamı rica ettiler. Bende videoyu kaldıramayacağımı fakat kronik cümlesini düzeltebileceğimi söyledim. Ayrıca video linki ile beraber burada açmış olduğum konu linkinide kendilerine ilettim burada aynı problemi yaşayan arkadaşlarım olduğunu bu problemin arkasında duracakları sözünü verirlerse bu şekilde arkadaşlarıma ileteceğimi söyledim ve problemin arkasında durduklarını söylediler. Bu problemi yaşayan arkadaşlar cihazlarını kutu içeriği eksiksiz olarak yanına faturayı da ekleyerek göndersinler.

    Ayrıca problemi google'a ilettiklerinide söylediler bununla ilgili bir yazılım güncellemeside gelecekmiş.
    Burada DarthLuca isimli arkadaşa çözüm önerisinden dolayıda teşekkür ediyorum.

    AYNI SORUNU YAŞAYAN DarthLuca isimli forum kullanıcısı problemi nasıl çözdüğünü anlattı.

    Benim sorunumu çözüm yöntemimi paylaşıyorumki aynı sorunu yaşayanlara faydası olsun.

    Cihazı kendim Telpaya götürdüm. 20 günlük bir cihazı tamir ettirmek gibi bir düşüncem olmadığından özellikle servise vermedim, bir yetkili ile görüşmek istediğimi söyledim ve gelen yetkiliye durumu gösterdim. Cihazı değiştirebilecekleri söylediler. Bende değişim istemediğimi, cihazın arızalı olduğunu ve değişim veye iadeye uygun olduğuna dair servis belgesi istedim. Daha sonrada aldığım bu belge ilede cihazı almış olduğum yere ayıplı malı iade etmek istediğimi söyleyerek iade ettim. Direk aldığım yerede götürebilirdim belki ama yok servise gönderip test ettirelim gibi laflarla uğraştırıp bekletebilirler veya geri almada sorun çıkarırlarsa Tüketici Haken Heyetinde elimde belge olması açısından servisten arıza raporunu kendim aldım.

    20 gün öncesine kadar asla almam dediğim bir markanın cihazını sadece arkasındaki Google'a güvenerek almakla hata ettiğimi anladım. Bir daha bu markanın ne yakınından geçerim nede bir tanıdığımı geçirtirim...

    Aynı Ekran sorununu yaşayanlar, hiç tereddüt etmeden cihazınızı geri verin. Size satılan ayıplı maldır ve geri almak zorundalar.

    Aynı sorunu yaşayanların isim listesi
    @Katip785
    @MEDCEZİR
    @yolcuturk
    @abdulkadir.mkb
    @DarthLuca
    @punkaroma
    @Amplificator Not: Cihazı 2 kere değiştirmiş, 2 cihazdada aynı sorunu yaşamış.
    @PunkBunny
    @Fextex
    @loneliness61
    Technopat Forumda aynı sorunu yaşadığını belirtenler.
    aslican2563


    ŞU video'da yorum olarak aynı problemi yaşadığını belirtenler.
    Ömer Faruk Ellialtı
    yağız HAN
    tercanankara



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katip785 -- 27 Ağustos 2015; 23:04:13 >







  • garip ama bende bu sıkıntı yok on numara kullanıyorum
  • General Mobile' dan cihaz almak tamamen kumar işi. Eğer şansına sağlam bir cihaz gelirse keyfine diyecek yok ama bu şekilde kronik problemli ürün GM de çok var. Bu videoyu yükledikten sonra bayağı bir geri dönüş oldu. Aynı dokunmatik problemini yaşayan 2 kişi ayrıca birde hoparlör sorunu yaşayan bir arkadaşımız vardı. Yani büyük oranda problemli cihazlar.
  • Kronik sorun diyorsun da elinde 5-10 tane 4g var herhalde kronik olduguna karar verdin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde 5-10 tane yok, aynı problemleri yaşayan 5-10 kişi ile konuştum kardeşim. Yeterli değil mi bu kanıya varmak için sence?
  • Bir sorunun kronik olması için bütün kullanıcılarda olması lazım,forumda kullanıcı yorumlarından anlaşılan bütün cihazlarda bu sorun yok,ya bazılarının beklentisi fazla yada bazılarında sorun var,sorun varsada yapılacak güncellemeyle halledilmeyecek bir sorun değil,insanların güncellemeye değer vermesi zaten bu yüzden varolan sorunların çözülmesi olasılığından dolayı....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelegivat -- 4 Haziran 2015; 0:25:44 >
  • Katip785 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kroniğin sözlük anlamını bilmek lazım.
    Mesela eski ford escort marka arabaların tavan döşemesi sarkar, hyundai'lerin direksiyon simidi sararır. Bu hepsinde olur çünkü kroniktir.
    Şimdi bende de GM 4G var ama ekranı cillop gibi. Buna ne diyeceksiniz?
  • pelegivat P kullanıcısına yanıt
    Sizce bu yazılımsal bir sorun gibi mi görünüyor?
  • atobaba A kullanıcısına yanıt
    Hocam 700 kişinin izlediği bir videoda 10 kişi bu problemi yaşıyorsa benim açımdan kronik problem olması için yeterlidir. Şimdi burda bunun doğal birşey olduğunumu savunuyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Katip785

    Sizce bu yazılımsal bir sorun gibi mi görünüyor?

    Dokunmatik hassasiyeti yazılımla ayarlanabiliyor,birde telefonun patlamasından korkuyorum filan nedir,bombamı ki patlasın,dokunmatik sorunundan dolayı telefonu patlayan ben hiç duymadım,hazırladığınız video çok abartılı geldi kusura bakmayın..
  • Aynı yazılımla test ettim, en ufak bir sorun bile yoktu, hatta 10 parmağı bile hatasız takip edebiliyor benim GM4G. Günlük kullanım esnasında ise sadece Temple Run 2'de sorun yaşadım, bazı anlarda tepki süresi geç kaldığından düştüğüm oldu. Onun dışında dokunmatikle ilgili sıfır sorun yaşıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pelegivat

    quote:

    Orijinalden alıntı: Katip785

    Sizce bu yazılımsal bir sorun gibi mi görünüyor?

    Dokunmatik hassasiyeti yazılımla ayarlanabiliyor,birde telefonun patlamasından korkuyorum filan nedir,bombamı ki patlasın,dokunmatik sorunundan dolayı telefonu patlayan ben hiç duymadım,hazırladığınız video çok abartılı geldi kusura bakmayın..

    Arkadaş orada başka bir şey ima ediyor. Lafı anlayıp öyle yorumla bari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tespit kesinlikle doğru aynı sorun bende de mevcut. Ne yapabiliriz araştırmak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Father Torque

    Aynı yazılımla test ettim, en ufak bir sorun bile yoktu, hatta 10 parmağı bile hatasız takip edebiliyor benim GM4G. Günlük kullanım esnasında ise sadece Temple Run 2'de sorun yaşadım, bazı anlarda tepki süresi geç kaldığından düştüğüm oldu. Onun dışında dokunmatikle ilgili sıfır sorun yaşıyorum.

    Bu yoruma artı olarak,Gm'de dokunmatik hassiyeti ile alakalı güncelleme çalışmalarının devam ettiği bilgiside mevcut,firmaya biraz şans vermek lazım ,üretilen cihazlarda sıfır sorun olur demek abes önemli olan varolan sorunların çözümlenmesi amacıyla güncelleme yapılıp yapılmadığıdır,3 sene evvel bu sitede çok bilen teknoloji uzmanlarının öve öve bitiremediği motorola atrix cihazıma bir kere bile güncelleme gelmedi,keza Samsung cihazımada,2.3.6 android sürümüyle sorunsuz ,sıkıntısız kullanmaktayım..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: medcezir55


    quote:

    Orijinalden alıntı: pelegivat

    quote:

    Orijinalden alıntı: Katip785

    Sizce bu yazılımsal bir sorun gibi mi görünüyor?

    Dokunmatik hassasiyeti yazılımla ayarlanabiliyor,birde telefonun patlamasından korkuyorum filan nedir,bombamı ki patlasın,dokunmatik sorunundan dolayı telefonu patlayan ben hiç duymadım,hazırladığınız video çok abartılı geldi kusura bakmayın..

    Arkadaş orada başka bir şey ima ediyor. Lafı anlayıp öyle yorumla bari.

    Lafı anladım,uyarı yapmana gerek yok..
  • Katip785 kullanıcısına yanıt
    İzleyenlerin çoğu ya meraklı yada gerçekten cihazı sorunlu olanlar. Yoksa her GM 4G alan bu videoyu izleyecek, foruma girecek diye bir kanun yok.
    Düşünsenize her samsung alan bu foruma girse server kaldırmaz. Dediğim gibi sadece teknoloji meraklıları ve SORUNLU CİHAZI OLANLAR girip izliyor, konu açıyor. Cihazların bazılarında sorun olması gayet norma diye düşünüyorum. Sonuçta elektronik birazda şans işi.
  • gördüğüm tek sorun kulaklık çıkışı. 5 kulaklık ile denedim sorun hala aynı. Çok çok kısık çıkıyor ses yani iphonenin yarısı kadar bile değil.
  • Benim anlamadığım Gm nin cihazları bu forum ve siteye göre o kadar sorunlu ve dandik ise neden Türkiyede en fazla satılan cihazlar,yani milyon adet bu cihazlar alınıp satılıyor hiç kimse teknoloji ve telefondan anlamıyor da, bir teknoloji uzmanları bu site ve forumlardamı var,bence konu teknolojiden anlamak yada anlamamakla alakalı değil bazılarında varolan marka fanboyluğu ve markayla arasında duygusal bir bağ oluşturmasından kaynaklanıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelegivat -- 4 Haziran 2015; 10:39:02 >
  • Dokunmatik problemi bende de mevcut 10 gündür, cihaz 20 günlük nerdeyse.Hatta şuan bu yazıları zor yazıyorum. Bildirim ekranı sürekli açılıyor kafasına göre. GM asistan uygulamasınaldaki bildirim kısmına yazdım biraz önce. Olmadı ben de göndereceğim :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para vermeyin GM'ye dedik; ama dinletemedik.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.