Şimdi Ara

GeForce GTX 1070 ve GeForce GTX 1080 hakkında her şey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Titan X'ten çok daha güçlü ve ucuz oluşu biraz aklımı karıştırmıyor değil. Adamlar Marsa gidecek kadar yatırım yaptık diyor fiyatı kısıyor. Yakın zamanda GTX 1080'den çok daha güçlü ve fiyat olarak Titan X seviyesinde bir kart daha çıkabilir.



    Şimdi 1 adet GTX 1080 4K 60 fps full ayarlarda kaldırır mı?

    1 tanesi kaldırmazsa 2 tane taksak kaldırır mı yada 2 tane GTX 1070 4K 60 fps full ayarlarda kaldırır mı?



    Eğer bunlar 1 tanesi ile 4K 60 fps çok rahat kaldırıyorsa AMD'de buna benzer teknoloji kullanarak PS4.5 ve Xbox One ikinci versiyonuna yardım mı ediyor, yoksa çok büyük bir değişiklik olmadıkça 2 yılda konsolları değiştirip kullanıcıları yüzüstü bırakmazlardı.

  • Erdi Bey'den aldıgım en güzel haber asus msı gigabayte gibi firmaların (gtx 1070 için) 380 dolar fiyatından bu kartları satışa sunabilmesi olacak önceden referans satış fiyatlarının üstüne üreticiler güzel meblağlar eklerlerdi şimdi ya daha az ekleyecekler yada 380 dolar gibi fiyattan piyasaya sürebilecekler ki bu msı asus gigabayte olmasa bile powercoler ve shappire gibi firmalar makul fiyatlardan sürecektir bu bizim yararımıza olacaktır

  • Eskiler ucuzlasa da alsak dicem ama oda hayal sanırım..:) anca youtubeden izleriz bunları .

  • Burada @fx57 ye sormak istiyorum. Nvidia tasarımlı kartlar üreticilerinkine göre daha pahalı olacak ya. Şimdi kafama takıldı sence üretici modelleri mi almak daha avantajlı yoksa nvidia tasarımı olan kartı mı almak daha avantajlı. Her anlamda.

  • e şimdi titan x alanlar enayi gibi oldu millet yarı fiyatına daha güçlü kart alacak.

  • Oyun oynayacaklar için güzelde,benim gibi film,tv seyredenler için Amd'de daha iyi piksel,HDR,Larger Color Space(10 Bit renk) gibi yenilikçi teknolojiler daha cezbedici duruyor,en azından onca hdr tv-monitör çıkmaya,içeriklerinde hdr uyumlu olmaya başlayacakları bir dönemde hdr desteğinin olmasını beklerdim,o kadar para verip bunlardan mahrum olmayı istemem.
  • Ortada o kadar haber var ki hangisi doğru hangisi yanlış ayırt edemez olmuştuk. Güzelce toparlamışsınız. Teşekkür ediyoruz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0quz28

    Erdi Beyden aldıgım en güzel haber asus msı gigabayte gibi firmaların (gtx 1070 için) 380 dolar fiyatından bu kartları satışa sunabilmesi olacak önceden referans satış fiyatlarının üstüne üreticiler güzel meblağlar eklerlerdi şimdi ya daha az ekleyecekler yada 380 dolar gibi fiyattan piyasaya sürebilecekler ki bu msı asus gigabayte olmasa bile powercoler ve shappire gibi firmalar makul fiyatlardan sürecektir bu bizim yararımıza olacaktır


    Hocam sen konuları karıştırdın galiba

  • Yurtiçinde fiyatlar ne olur bilmem ama millet ciddi biçimde amazon vb sitelere uyanmış durumda. Veririm paşa paşa gümrük vergimi uluslararası 1 sene garantisi olan modellerden alırım. Her gördüğüme de dayatırım yurtiçinden almaması konusunda.


    Kart çok heyecanlandırdı güzel performans farkı vaad ediyorlar. Daha bir şey görülmedi çünkü. Umarım hevesimiz kursağımızda kalmaz. Birde cpu tarafında böyle bir atılım görsek amdden. İntelde sakladıklarını piyasaya sürse.

  • Harika bir anlatım.

  • Arkadaşlar slı 970 kulanıyorum ikisini satıp 1080 alsam değermi ?

  • GTX1080 lightning + özel kesintisiz güç kaynağı yardımıyla 2.5 GHz e overclock edilebilir. Bu durumda da AMD'nin PRO DUO sunu geçecektir. Geçmesini istemem, çekişmesiz indirim olmuyor.

    İndirim olsun ki giriş seviyesi bir kart alabilelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 8 Mayıs 2016; 22:42:36 >
  • Güzel konu olmuş hocam eline sağlık. Umarım bu konu da diğeri gibi saptırılmaz.
  • bir oyuncunun hayalindeki grafik kartı bunlar olsa gerek iyi anlatım iyi ürün
    hem ucuz hem kalite bu yıl çıkaçak olan fps oyunları battelfield 1 , cod infinity , titanfall 2 bu kartlarla coşar şimdiden birikim yapmak şart

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KuvvetMira27

    Arkadaşlar slı 970 kulanıyorum ikisini satıp 1080 alsam değermi ?


    değer hem elektrikten tasarruf hem performans alırsın

  • 16 nm finfet hakikaten baya bişey getirmiş özelliklede yeni kart alma arifesinde olanlar için şu kartları gördükce heyecanlanmamak elde değil :)) her ne kadar Nvidia tercih eden birisi olsamda inşallah Amd de tez zamanda Polarisi çıkartıp 16 nm nin nimetlerinden yararlanırda gerek söktörün gerekde kullanıcının yüzünü güldürürler birlikte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Great Responsibility -- 8 Mayıs 2016; 23:30:17 >
  • Bu fiyatlarla yine biz GTX 1060'larla idare edeceğiz. İnşallah AMD tarafında daha düşük fiyat politikası görürsek AMD'nin 480 gibi kartlarını alabiliriz.

  • Çıksında ucuza 2 adet GTX980ti alıp SLI yapalım

  • uzun zamandır, ekran kartlarında generasyon değişimi sürecinde böyle bir artış görmemiştik. ortalama 150 dolarlık artışı makul saydırabilen test verileri. Somutlaşmış, kanıtlanmış oyun incelemerinden sonra daha net yorum yapılabilir ama, 3 aşşağı 5 yukarı doğru olsa bile Nvidia adına takdir edilesi bir güncelleme.
    AMD umarım buna bir cevap hazırlıyordur. ben bu verileri gördükten sonra 1.lik beklemiyorum ama rekabetçi bir ikinciliği devam ettirebilmesini diliyorum. tekelleşmeden çekinirim. 3dfx firmasına olanın AMD ekran kartı departmanına olmasını istemem doğrusu. Rekabetin son kullanıcı için de genellikle karlı bir olay olduğunu unutmamak gerek.

  • Ön inceleme ve detaylı bilgilerin yer aldığı video için teşekkürler Erdi. Bol keseden sallayıp bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar tekrar tekrar videoyu izlesinler..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.