Şimdi Ara

Geçici Çizer Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2014'te yazılan bununla alakalı bir konu görünce ben de neden olmasın diyerek açmaya karar verdim. Geçici çizer arıyorum. 2 karakter (karakterler fiyata göre artabilir) ve 5 sayfa çizebilecek herhangi bir çizer arıyorum. Image Comics ve Dark Horse Comics yayınevlerine çizimle beraber başvuracağım. Senaryosu tümüyle bana aittir ve 3 yıldır bu hikâye üzerinde uğraşıyorum. Image Comics yayınevine 1 şubatta çizimsiz başvurmuştum ve hala cevap gelmediği için (sitelerinde fikirleri de kabul ediyoruz ve 1 ay geçerse ve hala cevap almamışsanız reddettik sayın yazmışlardı) reddedildim olarak saymaya karar verdim. Normalde yabancı çizer buldum ama para yollayamadım ve yerel ücretlendirme yapmasına rağmen 2 karakter çizimine 5000 lira istedi. Ben de buraya sormaya karar verdim. İlk defa bu foruma yazı yazıyorum bu yüzden hatalarımı lütfen kusuruma bakmayın. Ayrıca bu sektör hakkında pek bilgim yok eğer bilgilendirirseniz de çok memnun olurum.

    Aklımda neden cevap alamadığımla ilgili 2 sorun var. Ya çizim olmadan başvurduğum için ya da Amerika dışında yaşadığım için reddettiklerini düşünüyorum. Neden reddettiklerini de eğer biliyorsanız yazsanız iyi olur çünkü bundan sonra cevap vereceklerini düşünmüyorum.

    Eğer benimle irtibata geçmek veya bir şeyler sormak istiyorsanız ArchitectC16#2046 discord hesabıma veya ceren.zeren12@gmail.com e posta adresime yazabilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.