Şimdi Ara

Gears of War 4'ün Final Sürümü ile E3 2015 Demosu Karşılaştırıldı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yalan değil ben 10 mesaj yazınca anca koydun faturayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berringer

    Yalan değil ben 10 mesaj yazınca anca koydun faturayı

    Yahu almisiz iste daha neyin faturasini istiyorsun? Forumda sanki daha once bir cok defa yalan soyledigimi yakalamis gibi olayin ustune gelmenizi verdiginiz 400 liraya bağlıyorum biraz da. Vallahi kirk yil dusunsem bir oyuna 400 lira verdigimi, ruya bile olsa hayra yormam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağaçların rüzgar etkisi ile savrulan dalları E3 demoda çok başarılı. Hava efektlerine dikkat edin, atmosfere yaptığı katkıyı fark edeceksiniz.

    Işık efektleri yine E3 demoda daha iyi. Dinamik gòlgelendirme net bir şekilde katkısını gösteriyor. Karanlık atmosfer olması gerektiği gibi çünkü yeterli ışık kaynağı yok.

    Final sürümde gereksiz bir ışıklandırma/aydınlatma mevcut. Karakterler gereğinden fazla aydınlık. Çevre ışıklandırması karakterler ile gereğinden fazla iç içe.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: refuse2k3

    Hayır o bu değilde videoda bir kere bile downgrade lafı geçmezken bu tartışma nerden çıktı. Adamın videoyu kapatış konuşmasıda "...game has turned out so great. Its really look nice and..." derken yersiz bir tartışma olmuş.


    Simdi bisey diycem de ayip olucak,.
    Adam kim yaw. Gavur diyince inanip biz diyince neden inanmiysunuz ? Gavurun boku pusurugu her daim tatli geliyor nedense
    Arkadaslar resim falan koymus uğraşamam su an da nak yukrda ki KENNN di sanirim orda sadece birinden bi efectten bahsetmis, Birinde bildiğin akiskan madde gorunumunde sivi diğerinde ise bildiğin paint. SU bi gerçek ki firma zaten e3 de bu demoyu yapmis yani o görseli yapacak kapasitede firma ancak cihazin gucu buna müsait değil. PC ile arasinda da uçurum olusmasini istemezler cunki o zaman da Xbox markasinin bir anlami olmaz. O yüzden burda ana platfrm Xbox one dir Xbox one native 720p bir cihazdır, fazlasi için (900p, 1080 cozunurlukler için) detaydan kaplama kalitesinden, isiklandirmadan aa dan yansilamalardan yumuşatmalardan aklina ne geliyorsa her seyden feragat etmesi gerekir.
    Adam oyle demiş.
    Bende böyle dedim ne olucak. ????
    Ben kim miyim ? Ben 5 yasindan beri atarilerden beri oyun oynayan bir oyuncu. Bu ve bu gibi adamlar ise parayi kim verirse onun dudugunu calan elemanlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Kasatka kullanıcısına yanıt
    O zaman kimsenin dediği üstünden veya verdiği puanlardan oyunları gömmeyecegiz değil mi ? (Ki yaptığım yorum hakkında ne diyecektin de ayıp olacaktı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refuse2k3 -- 8 Ekim 2016; 18:15:52 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: refuse2k3

    O zaman kimsenin dediği üstünden veya verdiği puanlardan oyunları gömmeyecegiz değil mi ?


    Ilgi alanimda ki oyuna baslarim. Oynatirsa devami gelir yoksa hic bir yorum yada inceleme fikrimi oynamak yada oynanamak konusunda çelemez.

    hatirlar misiniz bilmem once ki nesil de ALOne In The Dark vardi.
    Tum otoritelerden kalir not alirken bence son 10 yilda cikmis en iyi hayatta Kalma/Korku oyunu dur diyebilirim.
    Ama birde gerçekler vardir, Oyun fiziği, Karakter animasyon kalitesi/odunluğu, sesler, grafikler vs. Dedigim oyunda kontroller insani cildirtacak kadar kotuydu. Bu bir gerçek. Sana gore oyle bana gore böyle denecek bir sey değil. HA siz dersiniz ki oyun güzel sahane hatta hayatimda oynadigim en güzel oyun, ona bir sey diyemem cunki sahsi gorusunuz görece var icicnde ancak oyun grafik anlaminda asmis derseniz orda elle tutulur OYLE DEGIL O IS benzeri yorumlar gelir burda ki gibi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Kasatka kullanıcısına yanıt
    Valla Alone In the Dark ı ben epey önceki nesillerden hatırlıyorum ki bahsettiğin oyun benimde çok sevdiğim bir oyundur. Benim yorumumda bahsettiğim o değil zaten bir haber yapılmış nerdeyse çıkan her oyunu teknik anlamda inceleyen ve herkezin referans olarak gösterdiği bir grubun oyun hakkında sölediklerini yazdım. Bu haber altında bahsedildiği kadar da kötü grafikler şimdi bunu da kabul etmek gerek
  • Bence de e3 2015 demosu daha iyi görünüyor. Daha karanlık , puslu bir hava hakim. Bazı yerlerde e3 videosu daha iyi duruyor iken bazılarında final videonun iyi olduğu yerlerde var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video incelemesini yapan Adam DF den John Linneman,nam-i-deger dark10x NeoGAF kullanici adi. Adamin lakabi biyolojik Fraps Iste incelemesini yapan Adam bu ve cahilce bilmeden,havadan,iskembeden sallayip durma. Yok cihazin gücü yok,yok sallamasyon iki hikaye. Trollemenin bu kadarida fazla. Yahu böyle bi Adam bile oyunda hic bir downgrade yok diyor,burdakiler hayali Downgrade yaratiyor. Nerde gardas bu downgrade? Bu Adam neyi,niye görememis? Demekki cihazin gücü oldukca varmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun güzel grafikler normal bence amazonda 59 $ yani 182 tl geliyor ordan key alabilrsınız

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu arada adamin parasindan size ne la?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xuntares31 kullanıcısına yanıt
    UC4 PSN'den 189 liraya satıldı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    UC4 PSN'den 189 liraya satıldı...

    Yeni fake üyelik açmış yine :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: d3vstator

    UC4 PSN'den 189 liraya satıldı...


    ilk cıktığı zamanda aldım. windows 10 veya psn oyun almam artık türkiye fiyatları böyle en iyisi diyer mağzalara bakıyorum uygun olanı alıyorum 180 tl ye su an amazondan yada vs ..yenı cıkan oyunlar ps4-xboz-win 10
    oyun alabilrsın yada ilk cıktığı zaman almazsın bekle illaki düşecek ...

    burda fiyat kavgası yapmaya gerek yok .. türkiye fiyatı belli

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Naughty_Dog

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: d3vstator

    UC4 PSN'den 189 liraya satıldı...
    </blockquote>
    Yeni fake üyelik açmış yine :))


    fake üyelik derken hocam merlininkazanında geldin yenı gelenleri böylemı karsılıyorsunuz .

    ..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PHO3N1X

    Dostum sen ne diyorsun bu işe ?

    Hocam sormuşsun ne düşünüyorsun diye cevap vereyim.

    Öncelikle video "grafik karşılaştırması" değil, tartışmalar grafik üzerine yapılmış o yüzden söylüyorum. Demo ile son sürüm arasındaki komple farkı karşılaştırmış adam, içerik üretmiş yani maksat bu belli ki. Ara videolar falan değişmiş, hikayenin akışını yani "senaryoyu" değiştirmişler biraz. Videonun odak noktası bu, grafik değil.

    Grafiklere gelecek olursak, bir kaç fark dışında ben olumsuz bir şey görmedim açıkçası. O farklarda şu hani organik yüzeyli bi organizma var ya yayılmış. Demo sürümünde onun iç kısmı parlıyor, Emmisive light dediğimiz bir malzeme çeşidi ile oluşturulmuş demo sürümündeki hali. Son sürümündeki hali ise geleneksel yöntem olan kaplama kanalları ile oluşturulmuş emmisive - transparan mat. yok yani. Bu bir downgrade değildir, bu bir tecihtir.

    Hani konsolun gücü yetmemişte organimzanın malzemesini değiştirmişler gibi bir şey denemez burada. Ama gerçekçilik açısından demo sürümündeki gibi bıraksalar bence daha iyiydi, o daha güzel gözüküyor çünkü. Onun haricinde hava olayları demo sürümünde biraz daha sert ve kasvetli iken son sürümünde biraz daha sönük olmuş maalesef, bu da atmosferi baltalıyor. Bu da bir downgrade değil ama tutarlığı niye bozmuşlar çözemedim.

    Eğer ki hava olaylarında yıkım sahneleri azalmış ya da bozulmuş olsaydı ona downgrade derdik, ama öyle bir şey yok. Perde sahnesi vardı gözüme takılan, demo sürümünde hafif transparan bir yüzeyin aydınlandığı belli çok hoş gözüküyor, son sürümünde daha düz bir obje aydınlanması var, yine şu organik madde de olduğu gibi materyal değiştirilmiş, bu da bir seçim. Ancak bu seçimi şu yüzden yapmış olabilirler, eğer ki bu tip maddelerin yoğun olduğu bir sahne varsa oyunda, emmisive çok transparan aydınlatmalar sisteme yük bindirir. PC'de olsa bindirir Xbox'a özel değil, bu tarz bir açıkları olduysa da böyle kapatmak istedilerse gayet makul bir çözüme gitmişler derim.

    Son olarak, renk tonları baya değişmiş, sarı tonların yerini maviler almış ki bence gece görselleri için çok uygun tonlar bunlar, ben beğendim, aksine sarı tonları beğenmemiştim. Benim açımdan bu bir upgrade bile olabilir. Genel manada ise grafikler bence neslin en iyisi değil, o kadar uç düzeyde değil, pek çoklarına göre GEOW 3'ten farkı yok zaten. Bana göre ise bu kadar abartı bir yorum haksızlık olur, ama çok muhteşem grafik mucizesi yapılan bir oyunda değil ikisinin arası. Çıplak gözle ve HDR ile zaten oynayan herkesi görsel açıdan öyle ya da böyle tatmin eder bu oyun. Son olarak, bazı metalik yüzeyleri hala dandik buluyorum anasını satim. :D Bu da oyunun tüm grafiklerinin kötü olduğu anlamına gelmiyor zaten, genele vurduğun zaman tatmin edici herşey.




  • herkez bunu beyenıpde burdaki kişiler beyenmemesi normal bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    herkez bunu beyenıpde burdaki kişiler beyenmemesi normal bence

    Fake üyeliklerin yetmezmiş gibi birde bsc misafiri olarak yorum yapıp fake lerinle artıla bakalım. Sanki kimse bilmiyor senin kim olduğunu :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uc4 gearsofwar4 karsılastırmak sacmalık ikisi ayrı farkı oyunlar geow4 tam aksiyon uc4 anlı sanlı aksıyon yok uc4 grafikleri güzel uc4 seneryosuda hosuma gitti dediğim gibi karsılastırmak sacmalık bence geow4 demo göre birazdaha renk oranını arttırmıslar

    yabancı basın türk basınları oyunu için olumlu bulmuslar .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Metal Gear arkadasimiz Tercih demiş > (bana itafen donanim gucu yetmedi falan denemez denmiş )
    Iyi olanin kotu olanla degisimi ne tur bir tercihtir ?
    Yoksa firma oyunu kotu yaparak MS ye komplo mu yapıyor ????
    Buna ben güldüm sizde gulun cunki böyle bir durum olmadigina gore HAAA tercihmiş ama el makum tercihi bu. Ben de 1000 tl vap GPU alicam 1080 istiyom ama mecbur gidip 480 aliyorum. ama sen demişsin ki adam da 10 milyar var ccok iyi grafik istiyor ama gidip 480 almis. Oldu mu simdi bu. Gerci son cümlende donanima yuk binmesin diye falan demişsin oda zaten bizim dediğimize yani oraya ayiracagi kaynagi başka bir seye aktarmis,. Tercih yapmis ama iyiye en kotuyu seçmiş cunki bi anlik bisey oyuncuc anlamaz bile gibisinden .

    Metal Gear hocam bence bu mesajında seriyi sevdiğin için az biraz yanli bakmisin ise. DF de ki adam da senin gibi konuşmuş,. ortadan konuşmuş. Tercih denmiş sanatsal yönden degisim denmiş direkt down denmemiş te süslemişler yani.

    Iki adam konuşuyormuş,
    Birisi demiş ki senin kiz ne is yapiyr.
    Oda baslamis benim kiz bi sirkete girdi sonra bi yükseldi taa patronun asistanligina kadar, patron bizim kizi bi sevdi her yere yaninda goturuyor hic ayirmiyor. sonra oyle zor oluyor diye de ona bi ev tutmus başka sehirden, yani bizim kizin isleri muhteşem gidiyor diyince.

    durmus demiş senenin kiz ne is yapıyor bu arada demiş diğerine.
    Oda : benim ki O...pu ama ben senin kadar güzel anlatamiyorum demiş :)

    Yani downgrade yemiş ama oyle bi anlatiyonuz ki yememiş gibi gorunuyor :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.