Şimdi Ara

Garmin Akıllı Saat (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.606
Cevap
40
Favori
96.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gulersercan G kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,

    İki saat arasındaki belirgin farklar neler aldığınıza memnun kaldınızmı yakın zamanda 8 serileri ile ilgili haberler çıkmaya başladı.

  • Maalesef çıkmıyor hocam 2 saat temasının var fakat bunun yok.

  • gulersercan G kullanıcısına yanıt

    Güncellemeler aldığından bu olmayabilir de ama Actiface'e benziyor. Bir diğer benzeri de Gearmin ama Actiface olduğuna emin gibiyim. Uzun yıllardır mağazada olan geliştiricisinin de aktif geliştirme yaptığı bir saat yüzü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 26 Nisan 2024; 1:5:9 >
  • gulersercan G kullanıcısına yanıt
    Data Lover olabilir mi? Alttaki grafiği adım çubukları olarakta ayarlayabiliyorsunuz. Belki connectiq da çubuk halinde görünce tam benzetememişsinizdir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • En son cıkan modeli hangısıdır arkadaşlar?

    Bir de inceleme videolarında izliyorum 7x solar mesela yada epix 2 saatin menülerinde gezinmek akıcı değil? Bi takılma var bi gec tepki verme sorunu mevcut. Bir apple watch ultra gibi akıcı değil. Bunun bi çözümü var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt

    Onun çözümü Apple Watch almak. Bu saatler pil ömrü uzun olsun diye yapılmış, işlemcisi düşük hızda çalıştırılan cihazlar. İşlemci frekans kademeleri arasında geçiş yapıp edene kadar öyle takılmalara denk gelinebiliyor, Garmin de bunu çözmek için çok çalışmıyor hani. Bir de bileşen menüsünde ConnectIQ öğesi olmadığında çok fazla takılma olmuyor zaten. ConnectIQ uygulamalarının yüklenip veri çekmesi etmesi daha çok gecikme doğuruyor.


    7X Solar ile Epix 2 eşdeğer saatler. Birinde güç tasarruflu MIP ekran var, diğerinde parlak AMOLED. Daha sonrasında çıkan Pro serileri var ikisinin de, nabız sensörleri yeni ve ECG destekleri var. İlle günceli isteniyorsa onlara bakılabilir. Sonbahar ya da kış gibi Fenix 8 ve Epix Gen 3 serilerinin çıkmasını bekliyorum.

  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.