Şimdi Ara

Garanti İnternet Şubesi - Trafik Cezası Sorgulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • garanti bankasının cep bankacılığı üzerinden aracımın plakasına ait trafik borcu sorguladığımda 2 adet ceza çıktı. birisi 66 lira iken 95 lira gecikme zammı yemiş, diğeri 2 lira iken 2 lira daha gecikme zammı yemiş. ama böyle bir borç olduğunu sanmıyorum, gib den yaptığım sorgulamada da borç gözükmüyor. sebebi nedir fikriniz var mı? karşılaşan oldu mu? garanti cep bankacılığı kullanan varsa sizde dener misiniz?



  • ben de araçlarımıza dair trafik cezası sorgulamarını garanti internet şubesinden yapıyorum.
    internet vergi dairesinden yaptığınızda aynı sonucun çıkması lazım, bildiğim kadarıyla zaten kaynak olarak oradan çekiyor.
  • 0971 kullanıcısına yanıt
    cep şubesinden yaptığım sorgulamada isim, tc gibi bilgilerde benimle uyuşmuyor. arkadaşımda aracını sorguladı onda da gecikme zammı aslını geçmiş 2 farklı borç çıktı. gecikme zammının bu kadar yüksek olması da mümkün değil çünkü aracı alalı 1 sene bile olmadı.
  • Arkadaşım burada konu açmak yerine vergi dairesine uğrayıp hadi uzak vs. ise gelirler.gov.tr den motorlu taşıtlar kısmına girip sorgulama yapsaydın istediğin bilgiye daha çabuk ulaşabilirdin. Hatta şimdiye kadar olayı çözmüş bile olabilirdin....
  • e-devlet üzerinden öğrenilmiyor mu?

    Bankaya güven olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

    Arkadaşım burada konu açmak yerine vergi dairesine uğrayıp hadi uzak vs. ise gelirler.gov.tr den motorlu taşıtlar kısmına girip sorgulama yapsaydın istediğin bilgiye daha çabuk ulaşabilirdin. Hatta şimdiye kadar olayı çözmüş bile olabilirdin....

    sayın çok bilmiş arkadaşım konuyu doğru dürüst okusaydın bahsettiğin sorgulamayı zaten yaptığımı ve borcumun olmadığı yazdığımı görebilirdin. sadece durum bana garip geldi ve sizde de durum böyle mi bunu öğrenmek istedim.

    yok aracın yakıtı verilerde yazıyor konu açma, yok şunu şuradan öğrenebilirsin niye konu açıyorsun? size ne arkadaşım? forumun amacı bir şey lazım olduğunda yazıp cevabını alıp uzaklaşmak mı?
  • sorun sadece garanti bankasında benzer sorunu yaşayıp trafik müdürlüğüne gittiğimde borcun yok diyor, telefonla trafiği aradım borcun yok diyor. iş bankasına gidip vezneden keyifle öde borcunda yok, bende de gözüken birkaç borç var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti bankasından sadece plakaya göre sorgulama yapılıyor. benim araç ta da benden önceki sahibine ait bir borç görünüyor.
    ama internet vergi dairesinden sorgulama tc kimlik numaramı girerek olduğu için orada borcum yok görünüyor.
    internet vergi dairesini baz al bence.
  • Benimde sattığım arabanın 450 TL borcu görünüyor garanti bankasında, gib.gov.tr'den sorguluyorum borcunuz bulunmamaktadır diyor.
  • Konuyu hortlatıyorum ama cep telefonumdan garanti cep uygulamasını kurcalarken trafik ceza sorgulamaya girdim... sırf denemek için aracın plakasını yazdım trafik cezası gözüktü... işin peşine düşünce alo bankacılık sistemi karayollarını arayın deyip numarasını verdi(410 11 17) ama ses tonundan resmen anladım başından savdığını... neyse "karayolları ne alaka lan cezayı polis keser, sen de gider vergi dairesine ödersin" diye kendi kendime söylenerek aradım... telefona çıkan hanımefendi burası sadece kurumsal müşterilere işlem yapar bireysel müşterilere yardımcı olamayız dedi... sonra garantiyi bi daha aradım din kitap sövüp rahatladım... Sonra burdaki yorumları okuyunca ve de vergi dairesinden sorgulatınca anladım ki garanti kime ne tutturursam diye düşünmüş ödeme seçeneğini tıklayanın hesabından hemen çekiyor parayı... Ayrıca plakanın ilk sahibiyim önceden kullanılmış bir plaka değil...

    şimdi ne mi oldu? Evdeki 4 kişinin tüm garanti kredi kartları ve hesapları iptal olacak...




  • Konuyu hortlatıcam ama şubbelki bazı insanlara lazım olur. 92 lira trafik cezam vardı garanrti şubeden girip bakayım %25 indirim burdanda yapıyormu dedim. baktımki 360 lira cez diyor 155 lira faiz ile birlikte. başka birinin tc si ve ismini baş harfleri var. Eski sahibinide tanıyorum onunkilerde değil. Garanti bankası ödemeyenlerin borcunu borcu olmayanlara kakalamaya çalışıyor sanırım
  • Arkadaşlar aklı olan trafik cezalarını ve mtv sini banka ve atm den yatırmasın. Benim 92 liralık trafik cezam vardı. 1 hafta içinde yatırdım garanti bankasından, indirimlı olarak 69 lira oldu. 2 ay sonra Gib den cezam var mı diye bakayım dedim. Cezam daha ödenmedi gözüküyor ve üzerine faiz işlemiş. Destek ten sordum. Bankacı tebligattaki ceza sıra no yu değiştirip eliyle rastgele tarih girmiş ve ben aslında olmayan cezayı ödemişim. Vergi dairesinde uğraşarak çözdüm. Aman diyim gidin vergi dairesinden ödeyin ya da gib internet sitesinden ödeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 12 Temmuz 2016; 14:57:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.