Şimdi Ara

GameStop, E3 2016'da Yeni Konsolların Duyurulmasını Bekliyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ahuhahahuahaha

    Yahu sen buna aciklama mi diyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon bir an forumun en azili trollü ile diyaloga girdigimi unutmusum affet. CEO Konsolun gelecegini resmen kendi agziyla söylüyor,buda bana sen buna aciklama mi fiyorsun diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Gamespot ile konuşan Gamstop" tekerleme gibi yahu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • E3 de gösterilecek... (2016 mı yoksa 17 mi bilmiyorum)

    Developer: We’re working on an Xbox One VR game for 2017 (via Ars)

    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1224600

    http://arstechnica.com/gaming/2016/05/developer-were-working-on-an-xbox-one-vr-game-for-2017/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refuse2k3 -- 27 Mayıs 2016; 19:01:49 >




  • Bu nesilde microsoft daha büyük hata yaptı, sony de aynı şekilde hatalı. Grafik teknolojisinin ve vr olayının konsolu daha hızlı çöp edeceğini öngöremediler.

    Ps3 ve x360 çıktığında pc ci olarak ağzımız açık kalmıştı. Ps4 ve x one daha duyurulduğunda çok geri kalmış haldeydiler. Şimdi hepten sürünüyorlar.

    Nx de geliyor üstüne. İkiside yeni konsol duyuracak. Bu sefer adam akıllı sağlam donanımlı konsollar görürüz belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afedersin ama Masayasu Ito ne zamandan beri CEO'luk yapıyor merak ettim. Ayrıca kaynak diye gösterdiğin yazıda, adamın bir lafından hareketle bu sonuca kendileri ulaşmış. Sana geçen de demiştim, atarken destekli at, böyle boş kaynaklarla gelirsen paçavra ederim diye...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: d3vstator

    Ahuhahahuahaha

    Yahu sen buna aciklama mi diyorsun. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/s17.gif" alt="" align="middle" border="0">


    Sony'den geldi ilk. Ps Neo üstünde çalıştığını söyledi. Fanboyluk yapıp bilgisizce başka tarafı kötülemek yerine lütfen biraz araştırın.
  • Nintendo dışındakiler pek umurumda değil. Şöyle Nintendo'nun sağlam oyunlarından oluşan yeni nesil bir konsol duyurulursa muhteşem olur.
  • biran once yeni ps4 ve xbox gelsinde su remastered neslinden kurtulalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC'de oyun oynamayı her zaman daha çok seven biri olmuşumdur ama konsollar tabi ki bir oyuncunun olmazsa olmazı o kadar ex. oyunları her oyuncu oynamak ister fakat artık konsolları komple hayatımdan çıkarmanın vakti geldi sanırım. Her yerde yazdım çünkü olay buna dönüşecek. PC'de de 2-3 senede bir değiştirmek durumundayız doğru fakat siz 2-3 sene içinde değiştirmezseniz yine medium ayarlarda veya artık neye önem vermiyorsanız o düşürerek oynama şansınız var. Fakat konsolda böyle bir durum yok yeni konsollar çıkınca örneğin Neo, PS4 sahibi çıkıp ben PS4'den memnunum bana ne diyemeyecek çünkü Sony en çok Neo'ya önem verecek, oyun geliştiricileri en çok Neo'ya önem verecek. Oyunları komple kesmezler diye düşünüyorum Neo olmayan düz 4'e yine oyunlar çıkacaktır bu kadar satmışken böyle bir nefreti üstlerine almazlar fakat aynı oyunun PS4 sürümü Neo'ya göre geride olacak ve firmalar daha çok Neo'ya önem verdiği için 4 pek önemsenmeyen versiyon olacak sonra gelsin frame-droplar gelsin buglar. Sırf grafik olarak geride olmak yerine başka konularda da oyun zevkini bozacak sorunlar olacaktır. Yok yeni God of War yok başka bir şey derken yine Neo'yu seve seve alacağız ve yüksek satış rakamlarına ulaşırsa Sony bu durumu görüp biz salak mıyız lan 5-6 yılda bir para kazanalım deyip sürekli 2-3 senede bir konsol çıkaracaktır bunu da bakın PC çok gelişiyor yıl 2016 bizde geride kalmamak için yapıyoruz deyip kakalıcaklar.




  • bence firmalar kendi lansmanlarını e3ten ayrı yaparlar
  • The Last Guardian E3’te demosu olacak
    Yeni Videosu Yayınlandı!!
    https://www.youtube.com/watch?v=Kgjvrv47qes
  • "gerçek" nesil konsollar için beklemedeyiz
  • Xbox Slim ve PS4 slim yaz aylari da piyasada. Sene sonunda Xbox Scorpion ve PS4 Neo duyruluyor 2017 Mart ayinda piyasada. Haberleri yabanci sotelerden takip ediyoruz sukur burda haber yapan kalmadi artik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Xbox Slim ve PS4 slim yaz aylari da piyasada. Sene sonunda Xbox Scorpion ve PS4 Neo duyruluyor 2017 Mart ayinda piyasada. Haberleri yabanci sotelerden takip ediyoruz sukur burda haber yapan kalmadi artik.

    Haber sitede mevcut. Ayında 25'inde yaptık. İlk önce bir bakının siteye var mı yok diye ondan sonra gereksiz eleştirinizi yapın.
  • konsol dan çok oyunlar önemli. gerçekten de konsollar bu aaa exc konusunda kötü dönemler yaşıyor.
  • Xbox un EA Access olayı ve yeni oyunlarını eski konsola da çıkarması iki büyük artısı bence. Rise of Tomb Raider, Xbox 360ta oynanıyor. Fps şöyle görüntü böyle vs vs önemli olan kasmadan oynanıyor konsolcu adam buna bakar.

    Sony biraz pahalı ama o da özenip Tr seslendirme falan koyuyor Xbox'da Tr altyazı olsa şükür diyoruz ki o da yok.

    İkisi arasında bir türlü tercih yapamıyorum. Ondan bi PS Neo bir de Xbox One Slim alacağım kafam rahat olacak

    PS Neo çıkınca -ki Neo ara bir model gibi duruyor- Sony PS4'ü gömer ya da pabucunu dama atarsa 2017de tanıtılacak Amiral satışlarında üzülebilir. Kızgın tüketici kendini ya PC ye yönlendirir ya da Xbox'a. Ve her ikisi seçecek de Microsoft'a yarar.

    Bence PS Neo kayıtsız şartsız tüm PS 4 oyunlarını desteklemeli. Uncharted Collection'u vs hepsini. Kendi kendini zora sokmaz umarım.

    İkisi de hatayı düşük donanımlı cihaz çıkararak yaptı aslında bence. 2-3 senede bir cihaz değiştirmek istesek PC toplar gerektikçe boost ederiz zaten konsol parasından ucuza ekran kartı alsak o kart bizi bilmem kaç sene götürür.

    Bir de Nintendo var onun hakkında fazla bir bilgim yok ama o da sağlam girerse iş iyice çorba olacak gibi

    Bakalım E3'de neler oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.