Şimdi Ara

Gamescom 2015 Özel - Mafia III'ün Özel Gösterimine Katıldık (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aMiraL*

    <b>Bu nasıl bir oyun tanıtımıdır? 5 dkika sabredemedim videoya. İçim sıkıldı. Kapkaranlık bir ortam, hiç bir canlılığı olmayan bir diyalog, sırf olsun diye yapılmış bir video. Sanırım ne de olsa izleniyoruz, takip ediliyoruz diye hiç önem verilmiyor ve kalite yerlerde tabiri caizse. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_ohmygod.gif" align="middle" border="0" alt=""></b>


    İçimdekileri kaleme dökmüşsün arkandayım aMiraL'im ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 10 Ağustos 2015; 16:56:15 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • O değil de nasıl devam oyunu bu ya biz bekliyorduk ki 2nin bittiği yerden devam etsin vs. vs. Joe nerde vito nerde ? Mafia 1den sonra 2 her ne kadar hayal kırıklığı olduysa 2den sonra 3 bir o kadar hayal kırıklığı yaratacak desenize Biz dedik mafya adamlar anlamış gta :(
  • Edward ve Gökhan'ı yermek gibi bir amacım yok ama bu videolar çok can sıkıcı gerçekten. Siz bu değilsiniz, belli ki bazı olanaklardan yoksun şekilde sunum yapmaya çalışıyorsunuz. Umarım yönetim daha iyi ortamlarda çalışmanız için destek olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 45 yaşındaki vito ' yu oynasak .. daha güzel olurdu.. elınde koca bıçakla trevor gibi dolanıyor.. karakterin sesi baya hoşuma gitti ama .. ne biliyim.. 2 nin kaldıgı yerden devam etse ne olurdu sankı.. eğer takım elbise giydiremiyorsak adama almama pek gerek kalmaz.. bari trailerlarda bir takım giymiş olsaydık.. ama yinede hikayeyi çok merak ediyorum.. vito yu gördük..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • webtekno bile fuardan günü gününe video paylaştı siz koca bsc 2 defa dır şu saçma ortamda ruhsuz video koyuyorsunuz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Amacım kötülemek değil ama video sıkıcı olmuş. Sizi biliyorum böyle sıkıcı sunan insanlar değilsiniz. Belli ki imkanlar elvermediği için böyle çekmişsiniz.

    Herneyse, mafia 3 e gelirsek; eğer bana mafia 3 derseniz ben ağır ve ciddi bir oyun beklerim. Aksiyon olması gerekiyor ama ufak ufak ve doyurucu olmalı. Çok fazla aksiyon yakışmıyor bu oyuna

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sizin enerjiniz düşük ise video kalitesi de o derece düşük oluyor, tamam yorulmuş olabilirsiniz ama bu denli kalitesiz bir video beklemezdim özelikle mafia 3 için keşke videoyu sabah çekseydiniz daha iyi olurdu daha enerjik olurdunuz.

    Oyuna gelirsek patlama efektleri çok kötü görünüyor birde düşmanların üstündeki yıldırım işareti nedir 3+ yaş üstü mü bu oyun???

    Oyun çıkmadan sipariş etmem kafamda deli sorular...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 11 Ağustos 2015; 0:33:58 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bir kac videosudr bende yazmadim ama Haliniz duman :) bir ceki düzen verin kendinize
    iki porsion "Chiken-wiggets" mi yediniz ne yaptiniz yoksa alamanyalarda

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hiç uyumamış gibisiniz :) Araba sürüş dinamikleri çok kötü geldi bana. Mafia 2 de karlı havada aldığım sürüş zevki yeni oyunda yok gibi :(
  • üyeliğime giremiyorum sayfa hata veriyor

    stun
  • Nerede bu oyun, nerede üçüncü oyun..






  • MAFIA III beni gerçekten çok heyecanlandırıyor. Umarım TR altyazı desteğine biran önce kavuşuruz. Gerçekten çok güzel bir oyun olacağına inanıyorum. Bu arada yeni video oynatıcınızı şuan görmüş bulunmaktayım. Hayırlısı olsun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • baş karakterin tipinden hiç hoşlanmadım çok moron duruyor.
  • Mafya konulu bi oyunu bok etmisler eski oyun nerede bu oyun nerede konu cok baska yerlere kaymis bekledigimiz oyun bu olmamaliydi yazikkk ...
  • Güzel bişey çıkar umarım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mafia 3 belki tek başına güzel bir oyun olabilir. Ancak bana göre Mafia serisine yakışır bir oyun olmamış. En azından şimdilik öyle görünüyor. İkinci oyun da fena değildi ancak bana göre Mafia 1 in hikayesi ve atmosferi müthişti. Üçüncü oyundan da beklediğim buydu ancak görünen o ki bunları pek sunamayacak. Yanlış anlaşılmasın, şehir tasarım ve canlılık olarak güzel görünüyor. Zaten serinin giderek günümüze yaklaşması ister istemez o ciddi İtalyan mafyası atmosferini yok ediyor. Oyun belki iyi bir hikayeye de sahip olur ancak o eski ciddiyeti, o gerçek mafya ağırlığını, Salieri vb. ciddi kişilikleri göremeyecek olmamız beni üzüyor.

    Diğer yandan yapımcı firmanın değişmesinin etkilerini oynanış görüntülerinde açıkça görebiliyoruz. Gerçekçiliğin arka plana atılması ise Mafia gibi bir oyun için yapılacak en son şeydi bence. Dokununca patlayan araçlar, o sağdan soldan fışkıran işaretler vs. atmosferi fena baltalamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaCenta -- 11 Ağustos 2015; 12:49:44 >




  • Trailer güzelde peşinden gelen Gameplayler ürkütücü. Her türlü alacağım oynıyacağım ama veletlere hitaben yapılmış bir oyun yerine şöyle 25-35 yaş aralığına hitaben bir oyun yapılsa memnun olurdum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu videolar diğerleri gibi olmamış yani çektiklerinizde bir eksiklik, ruhsuzluk, cansızlık var videoyu izlerken sıkıldım gerçekten.

    Kalite olarak diğer oyun siteleri gibi olmayın sizi diğerlerinden farklı olduğunuz için seçtik.

    __________________________________________________________________________
    Oyun olarak ise umarım Mafia 2'nin hiakyesine açıklık getirirler yani Vito geldiğine göre geriye dönük bir şeyler olacaktır.

    Oyunun en sonunda Vito sinirli ve düşünceli bir şekilde bakışı vardı belki Joe'ya kötü bir şeyde olmuş olabilir.
    Vito yaşlanana kadar ne yaptı asıl orası merak konusu zaten acaba ailenin sonunumu getirdi. :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • player ın bir önceki player gibi doldurma sınır yok. bir önceki player 5dk filan doldurup durduruyodu bağlantıyı.bu iyi sonuna kadar yüklüyor.akk deyken kafayı yiyorum önceki playerınızda.
    fakat bu playerda da tam ekran yapınca aşağıdaki kontrol paneli aşağı inmiyor en azından bende öyle.chrome da inmiyor aptal kontrol paneli.video sonuna kadar beyaz beyaz sırıtıyor :S

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Abi hiç izleyesim gelmedi.Çok ruhsuz bir şekilde giriş yapıyorsunuz.Geçen videoda böyleydi izlemeden kapatıyorum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.