Şimdi Ara

GAMEPAD ÖNERİSİ YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir kaç haftadır aklımda gamepad almak vardı fakat kaliteli alayım diyordum 70 liraya falan artık sıkıldım basit gamepadlerden sonra logitech kollarına baktım. kafam karıştı 2. el f720 ve sıfır f310 arasında kalmıştım bugün iyice kafam karıştı yardımlarınıza ihtiyacım var bu yüzden..

    http://www.bimeks.com.tr/urun/146845/axcess-android-bluetooth-controller-ps3-pc-black.aspx#payment

    bu ürün indirime girmiş ve telefondanda oyunları oynayabiliyorum pc den de oynayabiliyorum fakat biraz baktım sanırım direk görme özelliği olmadığı için sıkıntı oluyormuş farklı proğramlar kullanılıyormuş ama ürün hem ucuz hemde çok işlevsel kullanan varsa pc de sorunsuz gta 5 ve pes 2016 oynayabiliyor mu bilmek isterim onlar için kullanacağım tabiki telefonda da kullanırım.

    http://www.teknosa.com/urunler/125084771/kontorland-ps3androidiphoneipad-bluetooth-gamepad

    Bu üründe axcess in aynısı arasındaki farkı bile anlamış değilim malzemesi kalitelimidir bu iki kolun sizce almalımıyım yoksa boşa para vermiş mi olurum gidip f310 mu almalıyım ya da 2. el f710 mu alınmalı 80 liraya falan ? bu kolları 2-3 yıl kullanabilir miyim sizce yoksa logitech alıp telefonda oynamayı kafamdan çıkartayım mı ne dersiniz?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.