Şimdi Ara

Game Pass, Oyun ve Bölge konusunda yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Amerikadan aldığım bir Xbox var. Sistemle birlikte Diablo 4 koduda geldi. Şimdi ben bu kodu halen Amerikadayken mi aktif edip oyunu almalıyım yoksa Türkiyeye dönüncede alabilirmiyim? Vede bu kodla oyınu almak için amerika xbox hesabına mı ihtiyacım var?


    İkinci bir sorum ise, burda aldığım Legion Go ile birlikte 3 aylık Game Pass ultimate geldi. Bunu aktif edebilmek için burda yeni bir hesap açıp aldım. Elimde yaklaşık 1 yıllık kod daha var. Bu kodları kullandığım hesabı Xbox'a girsem, Türkiyede de Game Pass çalışırmı yoksa başka bölgeye ait hesap burada kullanılmazmı?


    Diablo 4 kodunu ona göre kullanacağım ki, türkiyede oyunu oynayabileyim.


    Birde tek bir Xbox da hem amerikada alınmış hesabı hemde türkiyede alınmış hesabı kullanıp, ikisininde kütüphanesindeki oyunları nasıl oynayabilirim?


    Yardımlar için şimdiden teşekkürler...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Diablo 4 keyin kesin globaldir Xbox içinde bölge blocklu baya oyun var zaten alınmıyor bu oyunlar. Ama Xbox bölge değişimine hala izin veriyor ve block, alınamayan veya gözükmeyen oyunları Amazon usa Xbox gift card alarak alma şansın var. Bölge değişimini her zaman yaparsın yeni hesap gerekli değil, kodu nereye okutmuş isen oradan devam et. Ama USA oyun alımı için oraya ait tanımlı kredi kartı ve adres gerekli (oyunlardan ek vergi alınmaması için Alaska bazlı adres tavsiye ederim) veya Amazon Xbox gift card alırsın ve o şekilde alınmayan bazı özel oyunları alıp oynama şansında var (misal iki efsane oyun Blue Dragon, Lost Odyssey vs. gibi). Şunu da ekleyim Xbox son aldığı güncelleme ile başka bölgeden alınan oyunlar artık bölge değişiminde üstlerinde ! işareti çıkıyor ve açılması için sanırım aldığın bölgeye geçiş yapman gerekmekte.


    Peki böyle durumlarda ne yaparsın genel kullanım için bölgeni USA yap, oyun alırken Tr geçip tl cinsinden oyunlarını al. Bunu yapmanın güzel yanı ise Xbox GP ve Ea play içinde Tr kapalı oyunlar USA içinden hepsi açık şekilde gözükmekte.. Ben bu sıkıntılar yüzünden XSX her zaman USA bölgesi seçili kullanır ve oyun alırken Tr geçerim. Bölge değişimi kapatılmadığı sürece farklı bölge keyi veya oyun alımında pek sıkıntı yaşamazsın. Yine de GP alırken veya keyleri eklerken tr üstünden gir ne olur ne olmaz.





  • # Ace # kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler cevap için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X box aldım neredeyse hiç kullanmadım satmayı düşünüyorum . 3 yıllık üyeliğim var game pass satarken bu üyeliğimide devredebilirmiyim yani satabilirmiyim. Yapılıyorsada nasıl yapılıyor bilen kişilerin yardımları için şimdiden teşekkürler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.