Şimdi Ara

Game Over'da Bu Akşam Sinan Akkol'u Konuk Ediyoruz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Abi koskoca bscde sana canlı yayın için yardım edecek kimse yok mu!Sadece bugün videonun sesi sizin sesinizi bastırdı,o hışırtı,senin sohbeti bırakıp diğer işlerle uğranman felan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2003 yılındaki level dergisindeki e3 fuarında sinan akkolün ve tubek ölekin yaşadıklarını anlatan yazılar aklıma geldi
  • Sinan abi bu işin duayenidir, daha üstü yok!

    Reyiz dergide daha çok yaz.
  • Sinan Akkol için geldim fakat gerçekten söylemeden geçemiyeceğim bunu,bu kaçıncı yayındır,kaç yıldır bu işin içindesiniz hala amatörlükten kurtulamadınız.Bunu anlamak mümkün değil.En cahil insanlar bile çok kolay bir şekilde bu işin altından kalkabiliyorlar çok ilginç gerçekten.Bu arada tek başına orda olupta her şeyi kontrol etmende çok acayip birşey sanki tek çalışan senmişsin gibi,yanına bir elemen daha alamadın mı yani ?Herkes çok yoğun filan diyebilirsiniz fakat bu kadar yoğunsuznuzda neden ortaya birşeyler çıkmıyor.Herkes çok yoğun,çok çalışyorlar fakat ortada birşey yok.Nereden bakarsan elinde kalıyor.Biraz ağır bir eleştiri gibi görünebilir fakat bence bunların söylenmesi gerekiyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Star wars dusmani talha

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sinan Akkol işin ehlidir. Bu işe soyunan kişilerin örnek alması gereken kişidir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LonelyHunter

    Sinan Akçıl diye okudum


    O kim ya ? :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Talha ''whalepunk'' çıkışı ile Sinan abiye espri konusunda rakip oldu artık... :) Ayrıca bazı sert eleştirilere katılmıyorum şahsen. Sonuçta canlı yayın ve tek kişi tarafından mütevazi ekipmanlar vasıtası ile yapılmakta gördüğüm kadarıyla, binlerce dolarlık prodüksiyonun başındaki tonmaister ve reji ile falan değil yani. Samimiyetleri yeter diyorum kısacası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimwit -- 19 Aralık 2015; 2:18:42 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Misafirlerinizi ikna edebilirseniz şu programı 2 saat yapın lütfen. Böyle yangından mal kaçırır gibi hiçbir şeye doğru düzgün değinemeden program bitiyor. Ayrıca Sinan Akkol'u getirmişsin, herkes sizden geyik de bekliyor. Arada durun geyik yapın, birkaç bağımsız oyun kaynasın gerekirse. Kolay gelsin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sinan deyince aklıma warrock teamspeak kavgası geldi.

  • Sinan abi candır :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Obsidian One

    Sinan Akkol için geldim fakat gerçekten söylemeden geçemiyeceğim bunu,bu kaçıncı yayındır,kaç yıldır bu işin içindesiniz hala amatörlükten kurtulamadınız.Bunu anlamak mümkün değil.En cahil insanlar bile çok kolay bir şekilde bu işin altından kalkabiliyorlar çok ilginç gerçekten.Bu arada tek başına orda olupta her şeyi kontrol etmende çok acayip birşey sanki tek çalışan senmişsin gibi,yanına bir elemen daha alamadın mı yani ?Herkes çok yoğun filan diyebilirsiniz fakat bu kadar yoğunsuznuzda neden ortaya birşeyler çıkmıyor.Herkes çok yoğun,çok çalışyorlar fakat ortada birşey yok.Nereden bakarsan elinde kalıyor.Biraz ağır bir eleştiri gibi görünebilir fakat bence bunların söylenmesi gerekiyor.

    Bir de şuna gel bu akşam 19da diye haber veriyor saat 18:10da. İşi bilen adamlar çalışıyor belli ki!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Malum çalıştığımız için bu güzelim programların canlı yayınlarını kaçırıyoruz. Sizleri severek takip ediyoruz. Sinan Akkol gibi bir duayeni de konuk ettiniz mi tadından yenmez. Sizden tek ricam programın tekrarını vermeniz olacaktır. Başarılı yayınlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Gevice

    Malum çalıştığımız için bu güzelim programların canlı yayınlarını kaçırıyoruz. Sizleri severek takip ediyoruz. Sinan Akkol gibi bir duayeni de konuk ettiniz mi tadından yenmez. Sizden tek ricam programın tekrarını vermeniz olacaktır. Başarılı yayınlar.


    Buyurun.

    http://www.twitch.tv/bolumsonucanavari/v/30587733

    Her canlı yayın twitch üzerinde otomatik olarak kaydediliyor lakin sonradan gelen arkadaşlar için şuraya bir link koyulmamasının çok absürt bir olay olduğunu da kabul ediyorum. Sadece bu canlı yayın için değil tüm canlı yayınlar için böyle durum, neden bilmiyorum. Dün 21:20'de DH'de yayınlanan 2si1 bile hala BSC anasayfasına linklenmemiş durumda, sitenin bazı şeyleri ciddi ciddi düzeltmesi gerektiği birazcık aşikar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimwit -- 19 Aralık 2015; 11:25:55 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • arkada çalan şarkının adı ney
  • Benmi yanlış görüyorum video neden 59 sn
  • Sinan abiyi en sevdiğim oyuncu kişilerden biridir.Saygılı.kibar bir oyuncudur.Ve ülkemizde video oyunlarda bence katkısı olmuştur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.