Şimdi Ara

GAME+ içeren kampanya hakkında bilinmesi gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Game plus servisini Superonline hizmetinden bağımsız alıyorum. Daha sonradan kampanyam ile ilişkilendiremedim.


    İletmek istediğim "RTX on" olarak sunulan hizmetin rtx içermediği. GAME+ içeren kampanya hakkında bilinmesi gerekenler

    PC için oyun açıldıktan sonra CTRL + N,
    Android kontrolcü ile L1+L2+B,
    ios iki parmak ile çift tıklama
    sonucu hangi gpu ile oynadığınızı görebilirsiniz.

    Sorun şu ki oyunları çoğunlukla gtx1060 ile oynanıyor ve nadir rtx2080 denk geliniyor ve orada da 1 saat olmadan paket kayıpları yaşanıyor veya oyun donabiliyor.

    PC istemcisi ayarlardan varsayılan olarak 1600x900, mobilde ise 1376x640 çözünürlük ile upscale ayarı açık olarak geliyor.
    Ortalama bir oyunun full hd, high ayarda 60fps gtx1060 oynanması imkansız.

    Support sadece mail ile yanıt veriyor ve verdiği cevaplar alakasız. nvidia global ise sadece alliance oldukları kurum ile paylaşacaklarını iletiyor.

    Bu servis bana göre gtx1060 için fazla pahalı.
    Burada aylık 244tl, Avrupa rtx ile 10€.
    Karar sizin.

    Oyunlardan görseller
    GAME+ içeren kampanya hakkında bilinmesi gerekenler GAME+ içeren kampanya hakkında bilinmesi gerekenler GAME+ içeren kampanya hakkında bilinmesi gerekenler GAME+ içeren kampanya hakkında bilinmesi gerekenler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Bu tür hizmetlere yerli firma bulaştığı zaman hile hurda eksik olmuyor maalesef. İşi hakkıyla yapmak, aldığın parayı hak etmek gibi bir derdi olmuyor bunların. Mahallemizdeki esnaftan en büyük holdinglere kadar değişmez kural olduğunu yaşamım boyunca üzülerek öğrendiğim bir gerçektir.

  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Hocam hizmette rtx başlığı olmasa sorun da yok.
    Ne aldığımız belli der ona göre ödeme yaparız fakat bu bilerek hatalı yönlendirme.

    Fiyatlandırma ise Avrupa ücreti yarısı olarak devam ederse yine kabul edilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam yeri değil biliyorum ama size bir şey sormak istiyorum. Benim başıma şu sık geliyor son dönemde. Mesela oyunu açıyorum, steam arayüzü var ya shift + tab ile açılan. İşte o takılı kalıyor ve kapanmıyor ne yapsam da. Bu sebeple Geforce now u kapatıp açmam gerekiyor. Bu başınıza geldi mi daha önce?

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Eliniz kısayola basıyordur yanlışla.
    Ben de olmadı fakat oyun içinde shift+tab basıp kapatın veya
    Steam ayarlar kısmında, oyun içi, Steam arayüzü etkinleştir kısmı devre dışı bırakın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RTX konusunda çok haklısınız sunucu kapasitesi yetersiz anlaşılan. GTX1060 da eskidi artık hepsi RTX olmalı. Ben de ekstra donma takılma oluyor evde 100Mbps internet var bant genişliğini de arttırdım özel ayarlarda yaptım. Ankara sunucu istanbul sunucu değiştirip denedim fayda etmiyor. Son 15-20 gündür bu sıkıntı devam ediyor. Rekabetçi oyunlarda özellikle sıkıntı silahla nişan alıp vuruş yapacakken hafif oynatıyorum 1-2 sn geç geliyor ekrana, oyun oynanılmaz halde oluyor. Sabah erken saatlerde çok nadir oluyor ama özellikle gece oyun oynatmıyor

  • Hocam acemisi değilim ki. Sistemsel bir sıkıntı o tamamen. Yani kendi kendine shift + tab menüsünü açıyor Steam in. Sonra da kapanmıyor ne kadar Shift + tab yapsan da. Ben de bilmiyorum sebebini ama bu durumu yaşayan çok kişi olmuş. Game+ destekten iletişime geçmiştim kopyala yapıştır bir yanıt verdiler hiçbir işe yaramadı maalesef. Kendilerine de iletmiştim tekrar ama zaten genel itibariyle çok geç yanıt veriyorlar.


    Dediğiniz şeyleri denedim hocam ben daha evvel. Geforce now iken böyle şeyler yoktu Game + olunca ne değişti bilmiyorum. Zaten ben paralı abone değildim, ücretsizini kullanıyordum. Arada giriyorum yine ağ testleri yapmak için. GAME+ içeren kampanya hakkında bilinmesi gerekenler 

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beko64 kullanıcısına yanıt
    Rekabetçi de rtx daha da önemli hocam.
    Apex legends ile fark edebiliyorum.

    İstemci üst kısımda feedback butonu var ünlem işaretli oradan sorunları yazın.
    Öncesinde CTRL+N ile gpu ya da bakın derim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazdım ama kısa vadede düzeleceğini düşünmüyorum

  • Onu denedim hocam, yine açılıyor bu :) Sonra da kapanmıyor ne sağ üstteki X işareti ile ne de tekrar shift tab yaparak. Normalde Steam üzerinden oynarken kapanıyor ama Game+ üzerinden oynarken kapanmıyor. Destek yerinden bildirdim klasik cevaplar veriyorlar. Bana Steam üzerinden kapatmayı anlatıyor ben onu yaptım yine de açılıyor diyorum yine aynı mesajı kopyalayıp gönderiyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 5 Eylül 2023; 20:27:11 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Tarayıcı değiştirip denermisin, mesela brave browser.

  • Uygulaması yüklü tarayıcıdan denemedim hiç.

  • 2 aydır Game + kullanıyorum. Bağımsız abone olarak, pakette değil. Ancak SoL üzerinde 500/50 bant genişliği ile Diablo IV'ü takıla takıla oynuyorum. Menüden girip kontrol ettiğimde RTX 2080 olarak görüyor grafik kartını. SoL'deki gereksiz kontrol manyaklığından kaynaklanan kısıtlamalar Game + akışına da mı engel oluyor acaba? Game + SoL'nın kendi Data Center'larından barındırılıyor diye biliyorum. Böyle bir sıkıntı olacağını hiç düşünmemiştim. Buna benzer sorun yaşayan var mı?

  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt

    superonline minli zaten değinin gibi oto sansürlerinden engellerinden dolayı oyunlarda steam kick twict gibi şeylerde sorun çıkartıyor sendeki sorun superonline kaynaklı olabilir

    Şu forumda 250 kişiden 200 ü aynı benzer sorunlardan şikayetçi memnun olan sayısı çok az onlarda video falan izliyor windows iso dosyası falan indiriyordu veya farkında değiller :)

    önceden ucuzdu artık ucuz değil engeller sansürler sorunlar hiç çekilmez superonline a hiç bulaşmayın inş en kısa zamanda kurtulursunuz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 5 Mayıs 2024; 13:22:11 >
  • Sahilli S kullanıcısına yanıt

    Bölgemde başka fiber yok. XDSL altyapısı da aralıklı olarak 50 mbps verebiliyor. KabloNet vardı, onlar da koaksiyel altyapıda en fazla 100 mbps veriyor. KabloNet'i arıyorum, 500/50 mbps paketinize abone olmak istiyorum diyorum. Kontrol ediyorlar ve altyapınız koaksiyel olduğundan veremeyiz diyorlar. Peki ben mi yapacağım altyapıyı, değiştirmek için ne bekliyorsunuz diye soruyorum, Karşımdakinin beyni yanıyor bir anda ehe-üheü-kühe gibi garip sesler çıkmaya başlıyor. Koaksiyel altypıda bir süre kullanmıştım. Haftada bir arayıp sinyal ayarı yaptırmak gerekiyor. Bağlı olduğun hatta birisi modemini kapatsa sinyal değerleri değişiyor. TürkNet'in fiberi yalan oldu. Yıllardır santim ilerleyemediler. Mecburen sağlam bir VPN ile SoL kullanmaya devam edeceğiz. Ülkenin mevcut şartlarında iyileştirme vs. beklentisi zaten kalmadı. Yani SoL'dan kurtulma hayal.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.