Şimdi Ara

Galaxy Tab Active 5 yakında geliyor: Kilit özellikleri belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Tab Active 5 yakında geliyor: Kilit özellikleri belli oldu
    Samsung, zorlu şartlar ve dış mekan kullanımları için tasarlanan Galaxy Tab Active serisi çeşitlendirmeye devam ediyor. Bu bağlamda Galaxy Tab Active 5 modeli, FCC and Safety Korea platformlarında listelenmiş ve varlığı doğrulanmıştı. Şimdi de Galaxy Tab Active serisinin son üyesi, TDRA sertifikasyon sitesinde görüntülendi. Ocak ayı tarihli Galaxy Unpacked etkinliğinde sahne alabilir.



    Galaxy Tab Active 5 yakında geliyor



    Kaçıranlar için Galaxy Tab Active 5, Eylül 2022'de tanıtılan Galaxy Tab Active 4 Pro'nun halefi niteliğinde olacak. Bugünki sızıntı ise, tabletin iki farklı sürümde satışa çıkacağını gösteriyor.. Bunlar Wi-Fi varyantı (SM-X300) ve 5G modeli (SM-X306B) olacak. Görünüşe göre Samsung, Pro yerine yalnızca temel sürüme yer verecek.



    Galaxy Tab Active 5'in spesifik detaylarına gelecek olursak, suya ve toza dayanıklılık (IP68), düşmeye karşı koruma ve rakım, sıcaklık, titreşim ve nem gibi zorlu koşullara karşı dayanıklılık sunması muhtemel. Tabletin kalbinde ise, 128GB depolama ve 6GB RAM ile eşleştirilen Exynos 1380 yonga seti bulunacak. 



    Ayrıca Bkz.One UI 6.1 güncellemesi yepyeni bir özellikle geliyor! Pil sınırlama



    Tab Active 5'in önceki serilerde olduğu gibi S-Pen desteğini koruması bekleniyor. Gücünü ise 15W şarj destekli 4.900mAh pilden alacak. Ancak değiştirilebilir pil tasarımına sahip olduğu belirtiliyor. Tablet hakkında bildiklerimiz şu an için bunlarla sınırlı. Hatırlamak gerekirse, geçtiğimiz yıl tanıtılan Tab Active 4 Pro ise, 10,1 inç LCD ekran, Snapdragon 778G yonga seti, 13MP arka, 8MP ön kamera ve 7.600mAh pil ile kullanıcılara sunulmuştu.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/12/09/samsung-galaxy-tab-active-5-5g-model-gets-tdra-certification/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.