Şimdi Ara

Galaxy S3 selfie çubuğu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
37.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir kaç gün önce selfie çubuğu aldım ancak bir türlü kullanamadım sürekli ekranda aynı hatayı veriyor. 24 nisan günü Anıtkabir de kullanmayı düşünmüştüm şarjım bitti ve öyle kaldı. daha sonra başka bir çiftte gördüm gittim sordum kızda s4 vardı ve burdan ayarı değiştireceksin dedi ama eve gelip telefonu açtığımda bende öyle bir ayar olmadığını gördüm. ? bu hatayı bilenler ve çözenler varsa yardım ederlerse sevinirim.


    arkadaşlar fotoğraf birazdan geliyor. aldığım hata şu şekilde '' bu modda yakınlaştırma ve uzaklaştırma yapılamaz''

     Galaxy S3 selfie çubuğu sorunu
     Galaxy S3 selfie çubuğu sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilin -- 30 Nisan 2015; 1:16:11 >







  • aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa eğer camera360 ı indirdim ve telefonun kendi kamerasını değiş direkt onu kullanmaya başladım. ayrıca sevenler için direkt efektler de mevcut. umarım işinize yarar
  • merhaba. ben de 1 saat önce çubuğumu aldım, eve geldim aynı sorunla karşılaştım. çözümü buldum: kameraya girin, ekranın sağında ayarlar var. o ayar çarklısına iki kere dokunun, ayarlar menüsünü açtınız. bu menüde en soldaki yine dişli sembolüne dokunun. ses düzeyi tuşunu, fotoğraf makinesi tuşu olarak işaretleyin. sorununuz halloldu. :)
  • galaksi s3 te öyle bir yer yokki eminmisin s3 olduğuna_?galaksi note ta var o bölüm ama s3 te yapamıyorum nasıl çözdün acaba?
  • Selamlar,

    anladığım o ki, sizdeki çubuk bluetooth ile uzaktan ses düğmelerine komut gönderiyor. Iphone ve pek çok Samsung modelinde bu düğmeler deklanşör görevi görüyor.

    Samsung S3 kamera uygulamasında ses düğmeleri yakınlaştırma/uzaklaştırma (zoom) özelliğini kontrol ediyor. Deklanşör görevi yok. ön kamera (selfie kamerası) çalışırken zoom aktif olmadığından bu uyarıyı verir.

    dolayısıyla sizdeki çubuğun düğmesi ile S3e önkameraya zoom komutu gönderiyor. siz de bu uyarıyı alıyorsunuz. aklıma gelen bir kaç alternatif var,

    - geri sayım sayacı ya da ses komutu ile foto çekebilirsiniz. üstündeki düğmenin bir anlamı kalmaz sadece kamerayı uzakta tutma görevi üstlenir.
    - farklı bir android kamera uygulaması ile çözebilirsiniz. samsung'un kamerasını kullanmazsınız.
    - root yapabilirsiniz.
  • bende aynı sorunu yaşıyorum fakat x peria s de bu sorunu yaşıyorum lütfen yardım eder misiniz
  • Chrink, Anilin z3 compacttaki bahsettiğiniz zoom yapmasını programa gerek olmadan da çözebilirsiniz. Selfi çubuğunun usb kablosunu taktıktan sonra 3nokta-ayarlar-ses svy şöyle kullan:-deklanşörü seç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim benimki uzaktan kumandalı eğer onu bulursam deneyeceğim bide aldığım çubuğun kutusunda xperis s hariç diyor galiba xperia s lerde hiç çalışmmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chrink

    teşekkür ederim benimki uzaktan kumandalı eğer onu bulursam deneyeceğim bide aldığım çubuğun kutusunda xperis s hariç diyor galiba xperia s lerde hiç çalışmmıyor

    evet hocam çalışmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.