Şimdi Ara

Galaxy S3 Mini Format - Reset Problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar arkadaşlar.

    Ben normalde iPhone kullanıcısıyım fakat cihazımda problem olduğu için garantiye verdim. Bu süre zarfında telefonsuz kalmamak içinde arkadaşımdan S3 Mini aldım. Fakat cihaz problemli cihaz sürekli kendini resetleyip duruyor.

    Cihazı açıyorum biraz zaman geçince yaklaşık 1 dakika sonra Sms gelince telefon kendini resetliyor. Cihazda sim kartı takılı olsun olmasın hep Turkcell Akademi den gelen bi mesaj var ve bu mesajdan sonra cihaz resetliyor.

    Cihaza reset atmak istedim düzelir belki diye fakat birtürlü reset atılmıyor.Birçok yöntem denedim ancak olmuyor.

    -Menüden Fabrika ayarlarını sıfırlamıyı denedim (Ayarlar/yedekle sıfırla/Cihazı Sıfırla/Tümünü sil dediğimde cihazda hiç tepki yok. Hiçbirşey olmuyor.
    -Üst tuş+Home+Power tuşu kombinasyonu ile denedim Recovery menüsü gelmiyor sürekli logo gelip duruyor.
    -Odin moda aldım ve cihaza 4.1.2 yükledim odin ile ancak ondada yükleme bittikten sonra hiç birşey değişmiyor yine aynen herşey yerliyerinde duruyor.

    Cihazı baştan sıfırlamam ve herşeyi silmem için neyapabilirim başka bir yöntem varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.







  • Twrp veya cwm yükle odinden rom yüklemekle aynı sonra cwm moduna tekrar gir wipeleri yap. Cwm monuna girmiyorsa telefon cwm yazılımı bozuk demektir. Telefonunun bataryası ömrünü doldurmuş, power tuşu bozuk, şarj soketi arızalıda olabilir bunlarıda bir kontrol et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.