Şimdi Ara

Galaxy Mega 6.3 açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Bugün telefonumu KitKat sürümüne güncelledim. Telefon normal açıldı. Ondan sonra kapatıp wipe cache ve wipe data yapayım dedim. Ses açma + home + power düğmesine basılı tuttum ama ekrana görüntü gelmedi, telefon titredi, ışığı geldi ama ekran karanlık kaldı. Yaklaşık 5 saniye sonra ekran kapandı. Ellerimi çektim telefon açılıyor gibi oldu ve Samsung yazısında kaldı. Sonra kapatamadığım için bataryayı çıkardım ve bu sefer Odin Mode'a gireyim dedim ve sonuç aynı. Şarjını doldurdum ve denedim sonuç aynı. Telefona ne format atabiliyorum, ne de açabiliyorum, kaldım dımdızlak ortada. Yardımcı olabilecek var mıdır? Teşekkür ederim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr.death

    http://www.erdemarslan.com/android/19-01-2012/121-samsung-usb-jig-yapimi-video-anlatim.html
    dirençleri bulamadım ama bulunca en kısa sürede deneyeceğim.
  • Telefon hiç tepki vermiyormu ? atıyorum şarja takınca velan bildirim ışıgıdamı yanmıyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LifeSpecial

    Telefon hiç tepki vermiyormu ? atıyorum şarja takınca velan bildirim ışıgıdamı yanmıyor ?

    Telefon sadece recovery ve odin moda girmiyor, açılmıyor. Onun dışında şarja takınca bildirim ışığı da yanıyor, ekrana şarj olduğuna dair görüntü de geliyor.
  • Çok ilginç bir şey oldu. Kendi USB jig'imle telefonu download mod'a aldım ama ekranda görünmedi. Sadece ışık yandı. Ama Odin gördü. Ta rahatlamıştım ki ROM'u yeniden yükledim, telefon restart attı ama tekrar Samsung yazısında takıldı. Ama Odin PASS yazdı yeşil olarak. Ama en başa geri dönmüş oldum çünkü telefon hala hiç bir yere girmiyor, açılmıyor da.
  • Benimde samsung galaxy mega 6.3 telefona bugün room attım ve telefon hard brick oldu sanırım çünkü telefon açılmadığı gibi recovery moda da girmiyor sadece sarja takınca şarj ışığı yanmakta acaba bir çözümü varmı yoksa direk çöp mü :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuhi

    Benimde samsung galaxy mega 6.3 telefona bugün room attım ve telefon hard brick oldu sanırım çünkü telefon açılmadığı gibi recovery moda da girmiyor sadece sarja takınca şarj ışığı yanmakta acaba bir çözümü varmı yoksa direk çöp mü :)

    Download moda giriyor mu telefon?
  • malesef download moda girmiyor usb jig ile ancak girebilir deniyor internette , basit bir aparatmış lakin gece gece bu aparatıda bulamadım yarın telefonculara soracağım artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.