Şimdi Ara

Galaxy M33 Hızlı Şarj Süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Bildiğiniz üzere artık akıllı telefonlarda şarj adaptörü bulunmuyor. Galaxy M33 telefonumu şarj etmek için Spiegen 27W hızlı şarj adaptörünü aldım ve kablo olarak da çift taraflı orijinal samsung type c kabloyu (kutudan çıkan) kullanıyorum. Merak ettiğim şarj süresinin bu kablo cinsiyle alakası var mıdır ? Yani telefon 25W a kadar destekliyorsa bu kablo maksimum gücü iletir mi bunun hesabı nasıl yapılıyor ?




  • Merhaba. Hesabını yapmayı bilmiyorum ama kaç watta kadar şarj edeceği yazan usb kablolar mevcut ve kabloya göre şarj hızı değişiyormuş çünkü 15 wattlık kablolar da var. Elinizdeki usb kablosu sanıyorum ki yavaş şarj etmiyordur. Ama illa da istiyorsanız 100 watta kadar destekli kablolar var istediğinizi alabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exfat E kullanıcısına yanıt

    Yanıtınız için teşekkürler. Telefonun kutusundan çıkan orijinal type c kablosunun kaç watt desteklediğiyle ilgili bir bilginiz var mı ? Kutu içeriğinde bulamadım.

  • Telefon 25W ile şarj oluyorsa ekranda Süper Hızlı Şarj yazar. Eğer 15W hızında şarj oluyorsa sadece Hızlı Şarj yazar. Ben İkea'nın iki ucu da Type-C olan kablosunu kullanıyorum. Şuan 89,90'a satılıyor. Adaptörü de A101'den orijinal 25W Samsung 169 TL'ye almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 27W Spigen adaptörü Samsungları 25W ile şarj etmiyordu, şarj standartları farklı. Kutudan çıkan kablo da 25W şarjı destekliyordur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Spiegen ürünü iade edip samsung şarj aleti aldım. Geldiğinde deneyeceğim.

  • Samsung sanırım telefonu kendi şarj aletine göre ayarlıyor olabilir. 27 vat Anker şarj aletim var, 9 volt 1.5 küsür amper ile şarj ediyor ama bendeki telefonun desteklediği 25 vata falan çıktığını görmedim daha. İlle Samsung şarj aleti dayatması yapmaya çalışıyor sanırım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.